Linda de Mol juicht concurrentiestrijd RTL en SBS toe

Linda de Mol gaat voorlopig niet met John de Mol mee naar SBS 6. John en RTL-baas Bert Habets riepen al iets dergelijks, Linda heeft de woorden nu zelf ook uitgesproken. “Voorlopig zit ik goed bij RTL”, zegt ze in RTL Boulevard. “Ik weet ook niet welke kant John op wil met SBS 6, dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Ik weet ook niet of ik daar überhaupt bij pas of het überhaupt wil. Alle mogelijkheden blijven open, maar voorlopig maak ik gewoon Ik Hou van Holland, Iedereen Is Gek op Jack en Miljoenenjacht.”

De tv-koningin heeft zo haar ideeën waarom het bij SBS het laatste jaar mis is gegaan en juicht een eventuele innige concurrentiestrijd toe.

“De situatie van de laatste tijd is dat het heel slecht gaat bij SBS en heel goed bij RTL. Maar dat zijn altijd golfbewegingen, ik denk dat het heel erg goed is, zeker bij commerciële zenders, als er flinke concurrentie is.”

En ook vertelt Linda: “In mijn optiek is het heel erg nodig bij SBS dat ze zelf nieuwe dingen ontwikkelen en niet steeds komen met iets dat er eigenlijk al is. Af en toe moet je met iets nieuws komen, daar ontbrak het aan.”

Talpa en Sanoma gaan nu als aandeelhouders daarvoor proberen te zorgen. “Ik denk dat het goed is dat er zich mensen tegenaan bemoeien die creatief zijn, die nu het imago gaan opfrissen en het weekend proberen een beetje terug te veroveren.”

Zie ook:
- John de Mol en Bert Habets: Talpa-formats blijven bij RTL
- Overname SBS-zenders: Voorlopig geen nieuwe profielen
- John de Mol koopt SBS Nederland. Wat verandert er nu?
- ‘Sanoma en Talpa nieuwe eigenaars SBS Nederland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>