Veronica bouwt op sport en buitenlandse aankoop

De tv-zender Veronica moet het komend seizoen niet hebben van eigen programma’s. Dat wordt tussen neus en lippen door medegedeeld in het persbericht dat Waar Is de Mol? naar SBS 6 wordt overgeheveld. “Veronica beleeft een goed jaar en manifesteert zich met voetbal, sterke crimeseries, sitcoms en films bij de mannelijke kijker. In de toekomstige programmering zal Nederlands product dat nauw aansluit op het profiel van de mannenzender weer een rol gaan spelen”, meldt het tv-bedrijf.   

Waar Is de Mol? is dus uit de programmering verdwenen, het enige andere eigen programma (naast de sportuitzendingen dus) dat gepland staat is Ranking the Cars, een nieuw programma dat Lauren Verster deze zomer opneemt. Vooralsnog komt er dus geen vervolg op titels als Undercover Boss, Lauren Verslaat of Beat De Mol.

In het persbericht wordt wel aangekondigd dat er op termijn meer Nederlandse programma’s komen. Het wordt dus nog even afwachten wat Veronica-gezichten Lauren Verster, Tim Haars en Johnny de Mol in 2012 te doen krijgen.

Zie ook:
- Waar Is de Mol? verhuist naar maandagavond SBS 6
- Veronica niet verder met Lange Frans
- SBS-zenders kiezen bewust voor bescheiden start 2011/12
- Hans Kraaij Jr. neemt programma Harry Vermeegen over
- SBS hevelt alle sport over naar Veronica

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Veronica bouwt op sport en buitenlandse aankoop

  1. Peter

    Undercover boss gaat ook naar SBS6 hé op maandagavond!!!!

      /   Reply  / 
    1. Chris

      Dat is hier al eerder gepost vandaag, maar dat is nog nergens bevestigd. :)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>