Net 5 hoopt op spraakmakend Next Hair Guru

Net 5 richt zich weer op het genre fashion in het nieuwe programma Next Hair Guru, dat vanavond zijn première beleeft. Het is een tv-zoektocht naar talent voor in de kapsalon – en dan wel de meer gewaagde en spraakmakende coupes. Zeg je kappers, zeg je catfight. Next Hair Guru kent dan ook heel wat gekibbel bij de kandidaten onderling. Maar de jury van het programma kiest juist voor een positieve, opbouwende insteek in Next Hair Guru. Grote vraag is nu; gaat Next Hair Guru aanslaan?

Het programma begint bijna met een 1-0 achterstand. Geen bekende koppen in het programma, een zender die het maar matig doet en dan ook nog eens een nieuwe avond. Want de dinsdag van Net 5 is de afgelopen maanden gevuld met films of series, nu is er opeens halverwege de avond een afvalrace als Next Hair Guru.

“Honderden haarliefhebbers hebben zich opgegeven in de hoop over het talent te beschikken om de absolute top van het vak te bereiken. In de eerste aflevering worden ze meteen keihard getest tijdens de massale auditie. Talent, improvisatie, creativiteit, doorzettingsvermogen maar ook overtuigingskracht: de auditanten moeten alles geven om door te mogen gaan. Ze worden beoordeeld door Ilham Mestour, dé hairguru van Nederland en Karin Swerink, hoofdredacteur van het blad Glamour”, aldus Net 5.

Zenderbaas Alphons Martens denkt dat Next Hair Guru spraakmakend wordt. “Er zitten fantastische characters in. Die gasten onderling zijn vals. En dan niet achter elkaars rug om, maar recht in het gezicht. De kapperswereld is er één met ego’s waar smaken en passies verschillen – en daardoor botsen. Dat merk je in Next Hair Guru.”

Bekijk een interview met presentator Sol Wortelboer:

Next Hair Guru, 21.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Net 5 met tv-zoektocht naar nieuwe haarstylist
- SBS-zenders kiezen bewust voor bescheiden start 2011/12

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Net 5 hoopt op spraakmakend Next Hair Guru

  1. Anne

    Lijkt me leuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>