SBS 6 komt weer met blockbuster-films op maandag

SBS 6 grijpt opnieuw terug naar grote bioscoopfilms op de maandagavond. De zender heeft er jarenlang flink mee gescoord, maar de afgelopen twee seizoenen is geprobeerd eigen programmering van de grond te krijgen. Dat gebeurde met titels als Waar Is de Mol?, De Wereld van Beau, De Smaakpolitie, De Leukste Verborgen Cameragrap en Operatie van der Most. Keer op keer zonder het gewenste resultaat. En dus wordt de blockbuster op maandag eind deze maand geherintroduceerd, te beginnen met de tv-première van Harry Potter and the Halfblood Prince.

Veronica had het filmstokje op de maandag overgenomen, ook daar verandert nu de programmering. Die zender gaat juist weer eigen programma’s uitzenden, op 12 maart te beginnen met The Pain Game.

SBS 6 komt tot eind april onder andere nog met de films The Curious Case of Benjamin Button, How to Lose a Guy in 10 Days en Edge of Darkness.

Zie ook:
- Veronica van Hoogdalem naar Veronica
- SBS zet De Schat van Oranje tegenover Holland’s Got Talent
- Première zesde Harry Potter-film vs Holland’s Got Talent

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “SBS 6 komt weer met blockbuster-films op maandag

  1. Mark

    Nu maandag ook al, Herman! The Italian Job en de week erna Deja Vu. Naast de genoemde films komende weken nog veel meer SBS premieres: Marley & Me, Hotel For Dogs, The Hangover, enz.

      /   Reply  / 
  2. David (2)

    Veel te laat natuurlijk, maar op zich een goede zet. SBS is alleen de kijker nu zó aan het verwarren met continue programma’s omgooien en wijzigen, dat de kijker er geen touw meer aan vast kan knopen. Voordat die doorheeft dat programma A op dag X staat, is het alweer gewijzigd.

    Ze zouden er dus goed aan doen dit nu te wijzigen, en ook bij tegenvallende cijfers gewoon even door te zetten. Dan kan de kijker weer door krijgen dat ze op maandagen bij SBS6 films kunnen verwachten.

      /   Reply  / 
  3. kwikjealex

    Waar Is de Mol? heeft toch redelijk goede cijfers gehaald vergeleken met de rest van de SBS programmering.

      /   Reply  / 
  4. Sven L.

    Schiet niet op met SBS, nu weer omgooien dus…. En dan krijgen we zeker hart van nederland tijdens de film, waardoor je tot middernacht aan 6 blijft vastgekluisterd! Om die reden ben ik gestopt om films te kijken op SBS6. Ik heb het zelfs meegemaakt dat de helft van een film niet meer voorbij kwam, was een Bond-film weet ik nog.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>