Jochem van Gelder hint op snelle tv-comeback

Komt Jochem van Gelder terug op televisie? Het is alweer twee jaar geleden dat hij bij de NCRV opstapte en sindsdien hebben we hem eigenlijk alleen gezien in een wasmiddelreclame. Zo nu en dan duikt hij voor een interview op en vrijwel altijd is hij dan in gesprek met een aantal partijen. Zo ook toen Rob Stenders de vroegere tv-coryfee opbelde voor 3fm. “Ik denk dat als je over een maand terugbelt, nou dan kunnen we verder kletsen.”

Hoewel Van Gelder niet expliciet meldt in gesprek te zijn, laat hij het gesprekje daar wel op aansturen. Stenders vist op Van Gelder mogelijk bij Omroep Max aan de slag gaat. “Nee, dat wordt ‘m niet, kan ik alvast zeggen. Die kunnen we doorstrepen. Dus de rest blijft over.”

Jochem laat in het midden of een commerciële partij in hem geïnteresseerd is. “Tegenwoordig zijn de publieken ook commercieel, als je kijkt hoe die omgaan met hun zendtijd en alles.”

Van Gelder besluit: “Als je over een maand terugbelt, zijn jullie de eersten. Het is aan jullie om het goed te timen. Je bent nu al heel warm, maar misschien net een week of twee te vroeg.”

De collega’s van Mediacourant plaatsten deze week quotes van RTL-baas Erland Galjaard, die een tijd terug met Van Gelder in onderhandeling was maar uiteindelijk van samenwerking afzag. “Toch heb ik hem geen contract gegeven omdat wij al heel veel presentatoren hebben. Die hebben allemaal een specialisme, maar je kunt ze voor heel veel programma’s inzetten. Jochem is minder breed inzetbaar. Misschien is dat zijn beperking. Ik zie hem bijvoorbeeld niet zo gauw een talentenjacht presenteren, of het moet voor kinderen zijn.”

Zie ook:
- Geen deal RTL en Jochem van Gelder door afhaken sponsor
- Jochem van Gelder praat met 4 zendgemachtigden
- Bert van der Veer ziet tv-carrière Jochem van Gelder somber in
- Jochem van Gelder werkloos; weg bij NCRV

 

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Jochem van Gelder hint op snelle tv-comeback

  1. Laurens

    Ik hoop dat hij bij SBS6 weer Praatjesmaker gaat maken.
    Daarnaast een talentenjacht voor kinderen, aangezien The Voice Kids zo goed loopt!

      /   Reply  / 
  2. gk

    Hij werkt momenteel ook voor TV Gelderland , zie hem regelmatig voorbij komen

      /   Reply  / 
  3. Mike

    Is wel iets voor SBS om de miniplaybackshow terug te brengen met Jochem van Gelder op zaterdag van 19 – 20:30 uur en daarna een grote show uit de talpa hoed. Tenzij IHVH uitzend natuurlijk dan gewoon films zodat zijn productie niet in gevaar komt.

      /   Reply  / 
  4. Ano Niem

    Op RTL zal een gesponsord programma komen op de zaterdagmiddag waarin kinderen worden geinterviewd over hun dromen. Zal Jochem hiervan de presentator worden?

      /   Reply  / 
  5. kwikjealex

    Hij kan de man zijn die de zondag van RTL4 gaat verrijken, op de zondag bij Telekids iets nieuws maken en een ‘reality programma’ maken door de week.
    Kan Lieke na haar jaar contract weer weg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>