Kijkcijfers zondag: Matige start slotserie Peter R. de Vries

Met 790 duizend kijkers kent het laatste seizoen van Peter R. de Vries Misdaadverslaggever een zeer matige start. Het programma heeft nog net een plaatsje in de top 10 van Stichting Kijkonderzoek, al werd de SBS-titel op meerdere zenders voorbijgesneld. Nederland 1 trok 1,3 miljoen kijkers voor De TV Show terwijl Linda de Mol 1,5 miljoen kijkers plezierde met Miljoenenjacht.

Op Veronica was in de vooravond de wedstrijd PSV – Heracles het paradepaardje met 1,9 miljoen kijkers.

De absolute aantallen leken in veel gevallen wat lager te liggen dan gebruikelijk. Zo trok Nederland 1 ‘slechts’ 1,7 miljoen kijkers met De Reünie, waar de titel de afgelopen weken boven de 2 miljoen uitkwam.

Op Nederland 3 blijft 3 Op Reis topscorer, zij het dat ook die titel met 498 duizend kijkers benedengemiddeld presteert. Dramaserie Van God Los trok 264 duizend kijkers, een nieuwe reeks Mag Ik U Kussen begon op 287 duizend kijkers.

Op Net 5 liepen wat kijkers weg bij Peking Express, dat op 395 duizend kijkers uitkwam. Vorige week waren dat er nog meer dan een half miljoen. De Wereld Rond in 80 Dates trok gisteren 237 duizend kijkers. Op RTL 5 was The Ultimate Dance Battle goed voor 309 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Linda de Mol op 1 en 3 in Top 25
- Kijkcijfers vrijdag: Seizoensfinale Flikken Maastricht scoort
- Kijkcijfers zondag: Half miljoen kijkers Peking Express

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Matige start slotserie Peter R. de Vries

  1. Levi

    Mooie cijfers voor de Miljoenenjacht. Ik blijf het toch wel raar vinden dat Een tegen Honderd op Ned1 altijd veel hogere cijfers haalt, terwijl de miljoenenjacht veel meer inhoud heeft dan een tegen honderd. Het is daar altijd hetzelfde, weinig winnaars en geen sfeer. Toch altijd twee miljoen kijkers..

      /   Reply  / 
  2. Edwin

    De Postcode Loterij wil zeker niet hebben dat beide programma’s op dezelfde avond uitgezonden worden ? Een tegen Honderd komt nl. pas weer terug over 5 weken, als Miljoenenjacht weer is afgelopen !
    Overigens geef ik de voorkeur aan Een tegen Honderd, omdat je nu lekker thuis je eigen kennis kunt testen !

      /   Reply  / 
  3. Martijnjdd

    De makers van Peking Express hebben wat gedaan met de kritische opmerkingen n.a.v. de eerste aflevering. De achtergrondmuziek was nu beter in verhouding tot de gesproken teksten. Via Twitter werd bevestigd dat dit afgelopen week is aangepast.
    Ook de #peking is veranderd in #pekingexpress.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>