New Kid Tim Haars aan de slag voor Veronica

Veronica heeft een nieuwe presentator binnengehaald in de vorm van Tim Haars. Hij heeft al vele programma’s gepresenteerd maar geniet de meeste bekendheid uit New Kids on the Block. Voor Veronica zal hij vanaf eind deze maand Total Blackout presenteren, waarvan Shownieuws al enkele beelden vrijgaf. In de spelshow moeten kandidaten bijzondere opdrachten uitvoeren in het donker.

Veronica meldt over Total Blackout: “Iedere week gaan zes verschillende kandidaten de strijd met elkaar aan in ‘the black box’ waarin ze diverse opdrachten uit moeten voeren. Van het raden van de leeftijd van verschillende personen op de tast tot het afleggen van een parcours met diverse obstakels. De deelnemers hebben van tevoren echt geen idee wat zij kunnen verwachten als de lichten uit gaan. Desoriëntatie en de angst voor het onbekende lijden tot een op hol geslagen fantasie, wat hilarische beelden oplevert voor de kijker.”

Tim: “Presenteren is nieuw voor mij, maar bij Veronica kan ik lekker mijn eigen gang gaan. Daarbij is Total Blackout een uniek format, het is erg interessant om te zien hoe kandidaten reageren op het donker. Het wordt lachen.”

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “New Kid Tim Haars aan de slag voor Veronica

  1. Max

    New Kids On The Block? Je bedoelt New Kids de serie. ;)

      /   Reply  / 
    1. Jordy

      Het is duidelijk dat jij niet vanaf het begin kijkt… New Kids heette eerst namelijk ‘New kids on the block’… -_-

        /   Reply  / 
  2. Jeffrey

    Jah! Hij presenteert al wat dingetjes op Zapp ofzo geloof ik, en dat doet hij heel goed een leuk! Was al aan het wachten op dit moment, zat eraan te komen dat hij naar een grote zender zou gaan. Leuk :)

      /   Reply  / 
  3. Jordy

    Tim Haars en zijn New Kids deden al eerder werk voor een soort van Veronica, het veronica uit het MTV-tijperk (2002). Deden ze destijds de pulpshow voor :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>