Reisprogramma Veronica Goes terug op tv

Veronica komt in het nieuwe jaar met een klassieker: Veronica Goes. Het reisprogramma is ontstaan in de jaren ’90 en wordt nu dus nieuw leven ingeblazen. In Veronica Goes staat telkens een andere bestemming centraal, waarin de boegbeelden van de omroep een reis maakten en de kijker daarin meenamen. Wie Veronica Goes… nu gaat hosten, is niet bekend. De zender heeft Johnny de Mol en Lauren Verster als presentatoren.

De nieuwe SBS-topvrouw gaat in De Telegraaf de bewering van ‘oude wijn in nieuwe zakken’ tegen. “Als je het zo bekijkt, kun je beter stoppen met televisie maken, want alles is al eens gedaan. Uit onderzoek blijkt dat we met deze programma’s de kijkers een plezier doen en daar gaat het om, niet om hoe vernieuwend het allemaal wel of niet is. Met nieuwe buitenlandse series en films alleen red je het ook niet, want die kun je vrij snel overal downloaden. Daarom komen wij met steeds meer Nederlandse producties, van hoge kwaliteit.”

Zie ook:
- Net 5 definitief terug met Peking Express

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Reisprogramma Veronica Goes terug op tv

  1. $ Dollar Bill $

    Veronica Goes is al eerder op het Veronica van SBS geweest toen hadden ze gewoon een of ander buitenlands reisprogramma de naam Veronica Goes gegeven.

      /   Reply  / 
  2. Leontien

    Leuk een nieuw reisprogramma! Zou dan eindelijk het vasteland van Ecuador met vulkanen, indianen, koloniale steden, kust met walvissen en regenwoud aandacht krijgen ipv alleen maar de Galapagos eilanden?! Ik hoop het!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>