Lauren Verster wordt de Bob voor Veronica

Lauren Verster mag weer aan de slag voor Veronica. Dit najaar maakte ze nog het zomervullertje Ranking the Cars voor de zender, dit voorjaar is ze te zien in Lauren en Tim zijn de Bob. Het is een programma dat zich het snelst laat omschrijven als Taxi. In het weekend rijden de twee door uitgaansgebied om mensen in het holst van de nacht thuis te brengen. Verborgen camera’s in de auto registreren het gesprek dat vervolgens ontstaat met de twee bewust onbeschonken bestuurders.

“Dat ik zelf een auto heb met het stuur aan de verkeerde kant en vorig jaar twee botsingen heb gehad, weten ze bij Veronica gelukkig niet”, schrijft Lauren in haar column in Veronica Magazine. “Ooit werd ik tv-maker zodat ik kon zoeken naar menselijke verhaaltjes. Precies daarom sta ik hier nu, in de rij op een Amsterdamse taxistandplaats.”

In haar column verklapt Lauren te werken met een regie-oortje dat haar van alles influistert en dat het de bedoeling is dat zij of collega Tim Haars niet worden herkend.

Zie ook:
- Gezichten Veronica chauffeurs van nachtleven in De Bob
- New Kid Tim Haars aan de slag voor Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>