Gerard Joling mag niets zeggen over SBS-werk

Eind januari spraken Gerard Joling en SBS 6 de intentie uit om hun samenwerking voort te zetten, met hopelijk nog een nieuw programma voordat het nieuwe tv-seizoen begint. Inmiddels zijn we ruim twee maanden verder en is er nog weinig bekend over de toekomst van Joling. Al dook hij wel op in SBS-programma’s als Je Idool op het Spoor en De Vrienden van Amstel Zingen Kroonjuwelen. Gisteravond was Joling te gast in Pau!l als één van de Toppers. Paul de Leeuw informeerde naar zijn tv-plannen. Het verrassende antwoord van Joling daarop was: “Daar mag ik niets over zeggen.”

Joling herhaalde de zin tot tweemaal toe, om vervolgens wel te zeggen dat ‘er heel leuke dingen aankomen’.

In een tv-interview met RTL Boulevard daags na het lijmen met SBS 6, kwam Joling er wel voor uit dat zijn band met de nieuwe eigenaar John de Mol niet heel warm is. Ook herhaalde hij graag een nieuwe real-life soap te willen maken, waarbij de camera volcontinue aanwezig is. Een dergelijke show is er nog niet van gekomen.

Zie ook:
- Van Gerard Joling mag camera mee slaapkamer in
- Gerard Joling werd geboycot in SBS Shownieuws
- Gerard Joling was furieus om houding SBS 6
- Bauer en Joling ruziën om format Zigeunernacht
- ‘Nooit meer Joling en Gordon over de Vloer’
- SBS en Joling spreken intentie uit voor verdere samenwerking

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gerard Joling mag niets zeggen over SBS-werk

  1. Laurens

    Zonde dat ze niks met Joling doen op de doordeweekse dag. Ze moeten daar veel meer moeite voor gaan doen. Het weekend winnen ze voorlopig toch niet!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>