‘Talpa en Sanoma stellen nieuwe bestuurders SBS aan’

Het gerucht zingt rond: de leiding bij de SBS-zenders wordt met ingang van het nieuwe jaar vervangen. Daar maakt De Telegraaf vandaag ook melding van, Talpa-topvrouw Georgette Schlick zou Eric van Stade gaan vervangen. De krant ving dat op bij de internationale tv-beurs Mipcom. Schlick was voor haar komst naar Talpa (per 1 september jongstleden) ceo van het facilitaire bedrijf DutchView, dat onder meer tv-registraties verzorgt. Een woordvoerder van Sanoma in de krant: “We zijn ons op dit moment aan het beraden op de toekomst van SBS en wie het beste in staat is om de zenders naar een hoger plan te tillen.”

SBS gaat niet op de geruchten in, ook op de perspresentatie van Hart tegen Hard vorige week werden de geruchten niet bevestigd. Voor half november staat een grote perspresentatie gepland om de programmering voor 2012 te ontvouwen.

Zie ook:
SBS-zenders in november met presentatie plannen 2012
- SBS-zenders kiezen bewust voor bescheiden start 2011/12
- Leo van der Goot ‘denkt mee’ bij najaarsprogrammering SBS
- John de Mol koopt SBS Nederland. Wat verandert er nu?
- Overname SBS-zenders: Voorlopig geen nieuwe profielen
- John de Mol: Programmabudgetten bij SBS gaan omhoog
- De Mol: Rustig kijken welke presentator in welke positie

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Talpa en Sanoma stellen nieuwe bestuurders SBS aan’

  1. Robert

    Nou veel succes dan maar,hopeloze taak zou ik zo zeggen. SBS6 is gedoemd!

      /   Reply  / 
  2. Naamloos!

    Ben wel erg benieuwd naar de uiteindelijke plannen. Mocht het lukken om SBS echt weer op de rails te krijgen dan vind ik dat echt bewonderingswaardig. Ik hoop het. Een beetje fatsoenlijke concurrentie voor RTL zal uiteindelijk alleen maar beter zijn voor de kijker.

      /   Reply  / 
  3. Robin

    offtopic: *BREAKING* Santegoeds beweert dat Monique Smit (NEEEE!) de nieuwe presentatrice wordt van het Nationaal songfestival

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>