Liefde en chocolade in Sing It met Angela Groothuizen

Angela Groothuizen is dit jaar de Dr. Love van Valentijnsdag. Zij maakt vanavond het eenmalige Sing It, waarin iedereen een aubade kan brengen aan zijn geliefde. Of aan een geliefd familielid. Je mag zelfs een geintje uithalen met je baas of collega’s. Zolang er maar muziek in zit. De promo’s zijn veelbelovend: Sing It zou wel eens net zo emotioneel kunnen zijn als de specials van All You Need Is Love.

Met een bestaande muziekhit die naadloos aansluit bij de boodschap gaat de kandidaat aan de slag met een professional uit de muziekindustrie. Het resultaat: een uniek lied waarin zijn of haar gevoelens centraal staan.

In Sing It zijn de hoofdrollen weggelegd voor de zangers, zangeressen en de toehoorders. Sommigen zingen live, anderen zingende verhalen komen vanaf een speciale locatie. En één ding is zeker: degene aan wie de boodschap is gericht, wordt volledig verrast.

Ook krijgt de kijker te zien hoe de zanger zich met veel bloed, zweet en tranen heeft voorbereid op het belangrijke optreden. Haalt hij of zij net wel of net niet die hoge noot en worden ze overmand door emoties of kunnen ze van woede bij na niet zingen?

Sing It wordt mede mogelijk gemaakt door Milka, die het vermaledijde Merci van de troon wil stoten als chocolade-cadeau. Dus mocht u nu vanavond heel veel paarse dozen in beeld zien… daarom dus.

Sing It, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Angela Groothuizen doet Valentijns-special Sing It
- RTL’s Sing It lijkt op [email protected]

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Liefde en chocolade in Sing It met Angela Groothuizen

  1. Lia

    Ik keek vroeger graag naar All you need is Love, maar het moment waarin ze hun geliefden gingen toezingen vond ik altijd tenenkrommend. Vaak rijmelarij van het niveau ‘lik-me-vessie’ door mensen die niet best konden zingen… dus nee, ik sla dit over.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Een reeks lijkt me niks, maar een eenmailge special zou best wel eens leuk kunnen zijn. Dus dit staat waarschijnlijk wel op vanavond.

      /   Reply  / 
  3. Stefan

    Lijkt me opzich wel leuk voor een keertje. Zeker als Angela Groothuizen het presenteert, denk dat zij dit wel kan.

      /   Reply  / 
  4. Wilma

    Het is een leuk programma en er wordt helemaal niet zo slecht gezongen hoor! Ik vind Angela een topwijf en dit programma past ook echt bij haar en ik wens haar veel succes!

      /   Reply  / 
  5. Jack

    Wat een walgelijk programma. Maar goed dat Angela Groothuizen dit presenteert. How low can you go dame!!! Dit om mensen die noodgedwongen hun huis moeten verkopen een liedje in jouw programma te laten zingen en dat vervolgens af te doen met “Och je bent toch nog jong je hebt nog een heel leven voor je, komt allemaal wel weer goed”. Wat een smakeloze vertoning….
    Tip voor je Angela: Had deze mensen op een spoorwegovergang laten overrijden door de trein en maak er een mooi programma van en zing er een mooi liedje erbij. Ik denk dat je dan nog meer kijkcijfers krijgt want daar zal het je wel om te doen zijn. Triest..

      /   Reply  / 
  6. ferry

    Vind het wel een leuk programma. Jammer dat het maar eenmalig is.

      /   Reply  / 
  7. xx

    super leuk programma! erg jammer dat het maar 1x is. zou dit zeker vaker opzetten!!!

      /   Reply  / 
  8. netty

    Angela geweldig ,tijd geleden ,eindelijk weer eens een gezellige tv,heb begrepen dat het eenmalig is ,heel jammer vond het top ,en soms emotioneel,maar dat mag hoor…………het progamma is voor herhaling vatbaar en je deed het erg goed ……………groetjes uit zandvoort

      /   Reply  / 
  9. Brian

    Ik heb erg genoten van het programma en de zanegers waren erg goed hoor.

      /   Reply  / 
  10. Thea

    Ik vond het geweldig!!! Angela deed het goed, past ook wel bij haar!!Ja, ik vind dit soort programma’s altijd wel leuk.

      /   Reply  / 
  11. Marijn

    Dit MOET vaker op tv komen!

    Echt vet zo leuk!

      /   Reply  / 
  12. Marijn

    Dit MOET vaker komen!

    Echt vet leuk!

    Ik zou ook zo graag willen meedoen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>