Talpa verkoopt Sing It aan Mexico

Er is weer een Talpa-format de grens over gegaan. Sing It, hier eenmalig uitgezonden door RTL met Angela Groothuizen, is in productie genomen voor de Mexicaanse markt. Dat meldt vakblad C21Media. Eerder werd het format al verkocht aan Rusland, China, Oekraïne en Kazachstan. Overigens heeft Talpa aan dezelfde zender Televisa in Mexico ook The Voice verkocht.

In het programma Sing It kunnen gewone Nederlanders een professionele aubade brengen aan iemand die dat heeft verdiend. Als bedankje, als blijk van genegenheid of als uiting van liefde.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Talpa verkoopt Sing It aan Mexico

  1. Bernie

    Dit was echt een geweldig programma, jammer dat het maar eenmalig was en niet zo goed scoorde.

      /   Reply  / 
  2. kokkie

    was zekers leuk gewoon weer eens proberen maar dan gewoon wat beterde

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Scoorde niet goed, maar vond het zelf ook erg leuk met Angela.

      /   Reply  / 
  4. frank

    Was een erg leuk programma met een prima presentatrice. Logisch dat het niet erg hoog scoorde want werd tegelijkertijd met de olympische spelen uitgezonden.

      /   Reply  / 
  5. Stefan

    Ik denk dat dit programma best wel weer de moeite waard is om nog een keer te proberen. Ze zijn nu toch bezig de zondag van rtl4 meer vorm te geven en ik denk dat dit programma daar prima bij past. Wat kleine aanpassingen, gewoon weer uit een studio en met Angela Groothuizen als presentatrice, afleveringen van een uur of misschien anderhalf uur. Moet, mits goed geprogrammeerd, het miljoen toch wel kunnen halen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>