Henkjan was nog niet klaar met Het Beste Idee van NL

Beau van Erven Dorens is de nieuwe presentator van Het Beste Idee van Nederland, dat door SBS 6 en producent Talpa in een nieuw jasje wordt gestoken voor dit najaar. Dat betekent ook dat Henkjan Smits en Tooske Ragas presentator-af zijn, nadat zij het format juist groot hebben gemaakt na jaren van kwakkelen bij Veronica. “Ik was er beslist nog niet klaar mee”, vertelt Henkjan bij De Telegraaf. “Maar ik begrijp waarom er binnen de veranderde formule van het programma geen plek meer was voor Tooske en mij.”

Hij vervolgt in de krant: “Beau van Erven Dorens wordt het nieuwe gezicht. Toen ik hoorde dat hij het zou gaan doen, dacht ik in eerste instantie: ‘Wat gaaf voor hem.’ Daarna pas bedacht ik me dat die beslissing impliceerde dat Tooske en ik het dus níet gaan doen.”

En: “Ja, het is best wel een beetje met pijn in mijn hart dat ik afscheid neem van het programma. Maar ik ben ook wel zo reëel dat ik inzie waarom SBS het over een heel andere boeg gooit. Je kunt immers niet eeuwig hetzelfde blijven doen. En als je er dan toch voor kiest om te gaan vernieuwen, vind ik het heel gezond om dat dan ook in alle facetten te doen.”

Henkjan Smits is dit najaar wel bij SBS 6 te zien met Het Zullen Je Ouders Maar Zijn, waarin hij excentrieke ouders portretteert.

Zie ook:
- Beau nieuwe host Het Beste Idee van Nederland
- Beau mag wel bij SBS blijven: contract 2 jaar verlengd
- Niet IdTV maar Talpa maakt nieuwe Het Beste Idee van NL

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Henkjan was nog niet klaar met Het Beste Idee van NL

  1. Ingrid

    Wij zijn wel klaar met Henkjan

      /   Reply  / 
  2. Terry

    Tja HenkJan je bent gewoon geen goede presentator.. En je had beter gewoon Jurylid kunnen blijven dan had je tenminste de eer aan jezelf gehouden.. Dit is een beetje zielig..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>