RTL 4 introduceert Unforgettable op crime-avond

RTL 4 doet nog altijd goede zaken met Amerikaanse misdaadseries op de maandagavond en voegt een nieuwe titel aan het aanbod toe: Unforgettable. Voormalig detective Carrie Welles heeft de zeldzame aandoening hyperthymesia, die haar de mogelijkheid geeft zich visueel alles te herinneren wat ze ooit heeft meegemaakt. Voor haar werk bij de politie was dit dé perfecte gave. Ze herinnert zich elke plaats, ieder moment. Alle details staan in haar geheugen gegrift. Behalve de gebeurtenissen op de dag dat haar zusje Rachel werd vermoord.

Na de moord op Rachel heeft Carrie haar werk gelaten voor wat het is. Ze is verhuisd naar New York om een nieuw leven te beginnen en werkt als vrijwilliger in een zorginstelling. Na een onstuimige casinoavond komt Carrie thuis en gaat naar bed. Op dat moment is er een ruzie gaande in het appartementengebouw waarin ze woont. Na veel gebonk in het trappenhuis besluit ze te gaan kijken. Het trappenhuis zit vol bloed en op de stoep vindt ze haar bovenbuurvrouw.

Wanneer de politie wordt ingeschakeld, ziet ze tot haar verbazing haar ex-vriend/oud collega Al Burns. Het is voor beiden nogal onwennig om elkaar na een lange tijd weer te zien. Al vraagt Carrie hem te helpen bij het oplossen van de moord. Wanneer ze na enig tegensputteren toch instemt en aan het werkt gaat, krijgt ze niet alleen herinneringen te zien van haar vermoorde buurvrouw maar ook van haar zusje Rachel. Lukt het haar ooit om het volledige verhaal over haar zusje te compleet te krijgen?

De Amerikaanse zender CBS heeft inmiddels een tweede seizoen van Unforgettable besteld.

Bekijk de trailer:

Unforgettable, 21.25 uur, RTL 4

Zie ook:
- RTL koopt nieuwe Amerikaanse misdaadserie Unforgettable

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>