Nog meer amusement SBS 6: The Ultimate Entertainer

SBS6_Verliefd op IbizaHet najaar van SBS 6 lijkt nog niet te bruisen van originaliteit, gezien het herkauwen van bestaande formules als Het Beste Idee van Nederland, Het Is Hier Fantasties, Bonje met de Buren en Surprise Surprise. Toch komt de zender ook met een aantal nieuwe titels, zoals het eerder aangekondigde Beat It (met Jan Smit en Gerard Joling) en Leer Mij Vrouwen Kennen (met Veldhuis & Kemper). En ook The Ultimate Entertainer lijkt een gloednieuw format.

The Ultimate Entertainer is wederom een zangtalentenjacht. Dit keer wordt van de kandidaten gevraagd om zo allround mogelijk te zijn, door goed te zingen in tien verschillende muziekgenres. Degene die daarin het beste blijkt, wint. Chief marketing Lisette Heemskerk geeft in De Volkskrant aan dat The Ultimate Entertainer munitie is voor het weekend. Daar heeft SBS 6 – op Sterren Springen na – nog niet echt een hit te pakken. Heemskerk: “We willen de zaterdagavond weer terugpakken met familie-amusement, dat past gewoon heel goed bij 6.”

Doordeweeks keren titels als Dokter Tinus, Celblok H en Danni Lowinski terug. Voor Rechercheur Ria lijkt het doek te vallen. “De promo’s gaven een verschillend beeld waardoor kijkers niet meer wisten wat ze konden verwachten, een comedy of een detective? En later bleek ook dat de mensen er gewoon niet graag naar keken.”

Zie ook:
- Beau blaast Ursuls ‘t Is Hier Fantasties nieuw leven in
- Beau en Henny maken vijf Surpriseshows
- Patty Brard definitief met huwelijkssoap op SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nog meer amusement SBS 6: The Ultimate Entertainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>