SBS 6 zet Popster tegenover TV Kantine en Alles Mag op Vrijdag

popsterDe nieuwe talentenjacht Popster zal op de vrijdagavond van SBS 6 komen, waar nu al Bloed, Zweet & Tranen te zien is. De talentenjacht voor poppen (en hun eigenaars) is vanaf 13 maart te zien en gaat het zodoende opnemen tegen de sandwich TV Kantine en Alles Mag Op Vrijdag van RTL 4. Wat NPO1 in maart uitzendt op de vrijdagavond, zal morgen bekend worden.

Kim-Lian van der Meij presenteert Popster (nadat Beau van Erven Dorens zich terugtrok) en laat zich bijstaan door backstagereporter Meneer Wijdbeens. André van Duin is enthousiast over dit nieuwe klusje. “Ik ben een paar keer stiekem wezen kijken bij de repetities van de deelnemers. De poppen zijn leuk en de acts divers, er wordt gezongen, gedanst en er zijn hilarische sketches. Ik heb nog nooit zoveel diversiteit gezien in het poppenspel. Ik ben er van overtuigd dat het een bijzonder verrassende en vrolijke familieshow gaat worden.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>