Ten Brink werkt aan nieuw format All You Need Is Love

Robert Ten BrinkEerder deze week berichtte Zappen.blog.nl over de stop van All You Need Is Love. Nu vertelt presentator Robert Ten Brink dat hij werkt aan een opvolger van het programma dat hij eigenhandig de nek omdraaide. "Want", zo zegt de quizmaster in hart en nieren tegen SBS Shownieuws, "All You Need Is Love is nu te breed geworden."
"Het is zo zwaar om All You Need Is Love te maken. Je moet de juiste mensen vinden, het verhaal de goede wendig geven… het kost teveel tijd. Vroeger moest er getongzoend worden, nu is houden van al genoeg om in het programma te passen."

Van Ten Brink mag de kerstshow wel tot in de lengte van dagen blijven bestaan. Tot die tijd doen we het met de gewone uitzending.

All You Need Is Love, 20.30 uur, SBS 6

170 Reacties // Reageer

170 thoughts on “Ten Brink werkt aan nieuw format All You Need Is Love

  1. F.

    Hallo ik heb een relatie van twee jaar met mijn vriend R maar hij is uitgeprosudeert in Nederland en is pas geleden terug gestuurd naar Angola en wij waren van plan om te gaan trouwen waneer ik 18 zou worden en dat is dit jaar 5 mei Hij is echt de enige voor mij en ik mis hem heel erg hij mag waarschijnlijk pas over 5 jaar terug komen of ik moet een huis op mijn naam hebben en een vaste contract niemand kan mij helpen kunt u mij misschien helpen. ik hoop snel wat van u terug te horen groetjes F

      /   Reply  / 
  2. margo uijttewaal

    Hallo Robbert,

    Mijn zus heeft het afgelopen school jaar in Amerika gewoond in een gastgezin. Op school heeft ze een jongen leren kennen waar ze verliefd op is geworden. Hij heet Joe en is een jaar jonger dan mijn zus. Karlijn is 18 jaar. Ze zijn erg verliefd. Maar 15 juni vliegt Karlijn weer naar huis. Joe is al aan het sparen om van de zomer (2007) naar Nederland te komen. Maar Joe zit ook nog op school dus dat gaat niet zo snel.
    Nu is mijn vraag of jullie mijn zus en natuurlijk Joe daarbij kunnen helpen. Dat zou echt te gek zijn.
    Hoop snel iets van jullie te horen. Heel veel groetjes van Margo Uijttewaal.
    Tiendweg 8
    3997mn ‘t goy
    030-6011536

      /   Reply  / 
  3. joyce

    lieve robert,

    Ik hoop dat je ons kan helpen en zal eerst een stukje van mijn leven vertellen.
    Mijn vader is overleden aan een ziekte toen ik 6 was ( nu 14 jaar ). Een paar maanden later heeft me moeder een nieuwe vriend gekregen, in het begin was hij heel lief en gezellig en na een tijdje begon dat te veranderen. Ons leven werd verwoest en we bleven hem maar kansen geven. Het is zelfs zo erg geweest dat ze hem met 6 agenten nog niet konden houden, en hij een spuit kreeg om rustig te worden. Als me moeder hem niet een trap tussen zijn kruis had gegeven was niet alleen me vader maar ook me moeder dood, hij bedreigde me moeder en ze zag in dat het niet langer mee zo door kon gaan. We zijn toen gevlucht. We hebben een tijdje in Woudenberg gewoont bij een vriend van me moeder. Met me stiefbroertje ging het niet goed hij begon zijn vader na te doen.Me moeder heeft toen besloten hem een tijdje uit huis te zetten voor zijn eigen bestwil. Ik en mijn zusje zijn toen naar een pleeggezin gegaan, me moeder wou niet hebben dat wij bij haar in een crisisopvang gingen omdat ze wou dat we het gezins leven bleven volgen. We hebben een jaar in een pleeggezin gezeten en toen mochten we thuiswonen, me moeder woonde toen een flat. Me broertje mocht niet thuiswonen want ze zeiden dat hij dat niet aankon. Na twee jaar onterecht in een tehuis mag hij weer naar huis. 11 aug. komt hij weer thuiswonen maar nu komt mijn vraag! Zou jij voor ons een topfeest kunnen organiseren?! En voor me moeder en haar vriend iets doen , ik heb ook een moeilijke tijd doorgemaakt vekeerde dingen gedaan en hun hebben zoveel voor mij gedaan, dus nu wil ik iets terug doen ik zou het heel leuk vinden als je voor hun een weekendje hotel doet! Of iets anders maar ik wil laten weten dat ik heel veel van hun hou..! en over dat feest voor me broertje ik zou daar heel blij van worden! hopelijk laat je snel wat van je horen

    gaweinplaats 33
    3813ep
    amersfoort
    veel liefs joyce(14)

      /   Reply  / 
  4. M. Zondag

    Beste Robert.
    Mijn dochter is in de Filipijnen zwanger geraakt en is een paar maanden daar wezen kijken of zij daar zou kunnen wonen en of de vader echt blij is met zijn eerste kind in wording. De vader is meer dan betrokken.
    Nu is er een groot probleem, hij krijgt géén visum omdat hij geen bewijs kan leveren dat hij terug móét na ongeveer drie weken. Het is voor beide héél belangrijk dat hij bij de bevalling in september aanwezig is.
    Wij willen in ieder geval alle mogelijkheden hebben geprobeerd om deze meer dan sympatieke jongen voor drie weken mét visum hier te hebben.
    Help ons a.u.b.

      /   Reply  / 
  5. Marcel Huberts

    Beste Robert.

    Ik heb hier in nederland een vriendin leren kennen genaamd Raissa, het klikte al vanaf de eerste dag, en onze plannen waren om te gaan trouwen, haar moeder woont al hier in nederland en ze hebben elkaar afgelopen zomer sinds 3 jaar weer gezien, maar de moeder van raissa heeft nog 2 andere kinderen die elkaar dus ook al 3 jaar niet meer gezien hebben, en ze hebben daarom ook onzettend veel verdriet, het is echt een drama, het kost gewoon allemaal veelste veel geld. en Raissa en ik zouden zo graag willen dat Raissa in nederland mag blijven met haar lieve kleine dochtertje Luana, wij willen echt graag met elkaar gaan trouwen maar dat kan pas als zij hier in nederland mag blijven, wij houden ontzettend veel van elkaar en hebben hier heel veel verdriet bij, Ik smeek u robert om onze droom waar te kunnen maken en voor de moeder van Raissa en haar andere 2 kinderen die elkaar dus ook al 3jaar niet meer gezien hebben.

    Groetjes Marcel Huberts.

      /   Reply  / 
  6. maranda

    Hallo Robert,

    Zal eerst maar even voorstellen, ik ben maranda, 26 jaar oud woonachtig in noord-holland, ik ben gehuwd met halit die momenteel nog steeds in kosovo verblijft.
    in jaar 2000 zijn wij in het huwlijks bootje gestapt, een maand later moest mijn echtgenoot het land uit (uitgeproduceerd). mijn echtgenoot zit na 6 jaar nog steeds in kosovo, zo lange tijd zijn wij van elkaar gescheiden. wij hebben van alles geprobeerd om mijn echtgenoot weer terug te halen naar nederland niets mocht baten. nou zijn er veel regels bij het ind verbonden..ik moet moet voldoe aan het looneisen en dat voldoe ik niet, mijn echtgenoot zou nederlands examen moeten afleggen uiteraard heeft het ind wel gelijk in dat de vreemdelingen een examen moeten afleggen. maar is volkomen strenge regels. en dat na 6 jaar nog geen hup inzicht! wij zitten totaal vast geroest. en wij blijven bij elkaar wat er ook mag gaan gebeuren.ik ga om de half jaar op vakantie naar kosovo om mijn echtgenoot te kunnen zien. in kosovo is het leefomstandigheden ik zou daar echter niet kunnen verblijven, mijn echtgenoot woont bij zijn familie in huis en dat is zo’n 20 personen in één huis. en er is totaal geen werk tja er is werk maar geen geld. ik onderhoud mijn man. al geef ik hem niet veel maar om alleen te kunnen eten en daar houdt het ook echt bij.wij houden contact via het internet en telefoon. het is echt pijnlijk om dan weer terug naat huis te keren. en dan maar hopen op de volgende vakantie in aantocht.maar liever willen wij elke dag bij elkaar zijn. maar hoe lossen dat wij samen op?????
    als wij een wens mochten doen dan word die wens als volgt:
    ik wens dat wij bij elkaar zijn, en dat wij met z’n tweeén oud mochten worden. zo gezegd normaal leven lijden huisje, boopje, beestje. maar het blijft immers een groot droom. ik hoop dat iemand ons kan helpen, wij weten geen raad meer het is en blijft een blokkade, zelf hebben wij over wogen om nederland te verlaten om in belgie’s route te bevinden. maar dat is ook niet niets.

    Robert, ik hopende dat u iets voor ons kan doen?? 6 jaar lang van elkaar gescheiden dat is niet niets. hopen dat ons wens uit mag komen.

    Vele Groetjes, Maranda.

      /   Reply  / 
  7. anne

    hoi hoi.
    ik had een vraagje.
    gaat all you need is love nog verder of stopt het definitief?????
    want het zit zo:
    mijn schoonmoeder tineke heeft een oude vlam en diegene vind haar ook nog steeds leuk maar ze durven niet naar elkaar te gaan.
    ik wil hun graag weer bij elkaar hebben.
    als all you need toch nog verder gaat graag email terug naar mijn e mail adres!
    met vriendelijke groet anne

      /   Reply  / 
  8. Stefanie

    hoi,hoi
    Ik had een vraag een vriendin van mij heeft afgelopen zomer een jongen in turkije leren kennen alleen ze kunnen elkaar volgende jaar zommer(2007) weer zien. ik vind het leuk om haar zo blij te zien en ik zou jullie graag om hulp vragen om ze eerder dan voor de zomer bij elkaar te brengen

    Stefanie

      /   Reply  / 
  9. stefanie yavuz

    beste robert,

    ik heb een vraagje…komt all you need is love dit jaar weer met de kerstspecial? zo ja dan wil ik me hier voor opgeven…waar kan ik mijn brief of email naar toe sturen?

    alvast bedankt

    ( je kunt mailen op mijn emailadres)

    groetjes stefanie

      /   Reply  / 
  10. Ton Huijsmans.

    Beste Robert mijn zoon heeft ongeveer 2 jaar een chat vriendin in Paraguay,nu is hij dit jaar daar geweest gekoppeld aan een reis door Zuid Amerika,het liefst zou hij met de feestdagen met haar samen zijn.
    Mijn zoon is rechten student en nog geen baan.Kun jij iets voor hem betekenen?

    B v d Ton Huijsmans (vader)

      /   Reply  / 
  11. bella

    Lieve Robbert,
    ik schrijf je met pijn in mijn hart en tranen in mijn ogen, ik schreeuw van pijn en verdriet en ik heb dagen lang niets gegeten en gedroken en ben paar keer flauw gevallen. Beste Robbert ik heb je hulp nodig, mijn hart is gebroken en ik weet me geen raad, alleen via jou kan ik de liefde van mijn leven terug krijgen. ik hoop en ik smeek jou om mij te helpen voordat ik dood ga, mijn conditie is heel slecht en smekend vraag ik jou of mij kan helpen met het terug krijgen van mijn verloofde. het is heel zwaar en pijnlijk voor mij om hem los te laten, want ik ken hem ruim 5 jaar en er ging geen seconde voorbij dat we niet bij elkaar waren. sinds hij weg is, ik ben mezelf niet meer, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, ik huil, ik kus zijn kleren, ik kus zelfs de parkeer plaats waar hij laatst heeft geparkeerd. ik weet diep in mijn hart dat hij nog steeds van mij houdt, alleen zijn er veel mensen tussen ons. er is geen kans dat we elkaar een keer zien, daarom vraag ik jou en smeek ik jou om mij te helpen. ik weet je bent een engel en ik hoop dat je mij kan helpen, ik zeg het nogmaals voordat ik de wereld verlaat ik wil zijn armen om me heem voelen, ik wil hem nog een keer zien. help mij ajb. ik huil, ik heb pijn, ik ga dood, alsjebelieft beste Robbert help mij. ik wacht ongeduldig op je antwoord. alvast bedankt

      /   Reply  / 
  12. yvonne engelkens

    lieve robert
    ik zal mij eerst even voor stellen ben een meisje van 18 jaar woon in de provinci groningen en heb gewoon een probleem
    ik heb 3 jaar geleden me vriend leren kennen hij woont nog in turkije
    ik heb dit jaar geprobeert om een visum voor hem te regelen maar ze doen zo moelijk om dat ene kleine briefje ik weet gewoon geen raad meer ik wil zo graag mijn leventje aan hem willen laten zien ik heb zijn leven al gezine hoe hij het doet daar maar ik wil hem dat van mij ook laten zien
    ik wil alles er aan doen maar ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen ik hoop gewoon dat u me dit jaar wel wil helpen vorig jaar ben niet uitgekozen hoop zo dit jaar wel ik weet het wel iedreen wil het zo graag maar IK WIL HET OOK ZO GRAAG
    wilt u en kunt u ons helpen we weten het gewoon niet meer

    ik hoop dat ik antwoord op mijn brief krijgg

    alvast bedankt en verdrietig meisje die 3 jaar al op haar vriend wacht dat hij eindelijk hier komt

      /   Reply  / 
  13. Hetty de Groot

    Beste Robert,
    Kun je mij laten weten of All you need is love weer met een Kerstspecial komt dit jaar? En zo ja waar kan ik dan mijn email of brief naartoe sturen?
    Ik hoor graag van je.
    Groetjes Hetty.

      /   Reply  / 
  14. Angelique van Driel

    Beste Robert!
    Wij hebben een leuke vrijgezel in de aanbieding. Zijn naam is Peter van Waes 44 jaar.Hij komt uit Aardenburg (Zeeland). Wij zitten bij hem in de klas en vinden het wel eens tijd dat hij een leuke vriendin krijgt. Peter is een sportieve man. Hij mist een beetje tact. mede daarom wil het niet zo vlotten bij de vrouwen. Wij hopen dat jij hem daarbij kan helpen Robert. Wij hebben de hoop al bijna opgegeven maar wie weet heb jij nog een plekje over in de vrijgezellenbar??

    Groetjes, Angeligue en Heleen

      /   Reply  / 
  15. Margot ter Doest

    Misschien heb ik een leuk idee voor een nieuw format voor all you need is love:
    Een oud-cursist van mij (ik ben docent Nederlands tweede taal),Abdullah Jaf,wil graag zijn vrouw uit Irak over laten komen. Nu moet zij eerst in Irak de telefoontoets doen (nieuw van mevr. Verdonk) maar in Irak kan zij geen Nederlandse les krijgen en de dvd die bij de toets hoort kent vele talen, maar geen Koerdisch. En dat is nu net de enige taal die zij spreekt. Bij ons op school is de mogelijkheid om mensen die naar Nederland willen komen te trainen, maar dan moeten ze op een toeristenvisum naar Nederland komen. En daar zit hem het probleem; in Irak is geen Nederlandse ambassade en daarvoor zou ze dus naar Iran, Syrië of Turkije moeten. Wat moet zij in een land, waar ze niemand kent, 40 dagen doen terwijl ze wacht op een visum? Abdullah is ten einde raad en weet niet wat hij moet doen om z’n vrouw hier te krijgen. En hij is vast niet de enige. Nu is mijn idee om voor deze mensen een toeristenvisum te regelen, zodat ze voor max. 3 maandan naar NL kunnen komen en hier de toets kunnen oefenen. U kunt voor uw programma mensen uit verschillende landen naar NL halen om hun vakantieliefde o.i.d weer te ontmoeten, misschien kunt u ook iets betekenen voor Abdullah die z’n vrouw al bijna 10 jaar niet heeft gezien, nadat hij naar NL is gevlucht. En voor al zijn lotgenoten natuurlijk. Vindt u het idee niet uitvoerbaar, maar heeft u een beter idee, dan hoor dat graag.
    met vriendelijke groeten,
    Margot ter Doest

      /   Reply  / 
  16. jenny

    Lieve Robbert,
    ik kom net van mijn beste vriendin, haar conditie is heel erg slecht. sinds haar verloofde is weggelopen door misverstanden haar leven is onderste boven. ze kennen elkaar ruim 5 jaar en ze zij altijd samen geweest, het is voor haar zwaar om hem los te laten, zij houden heel veel van elkaar, alleen hebben zij geen kans om elkaar te zien, ik hoop dat ze elkaar via jou kunnen zien en dan weten we allemaal zeker dat alles goed komt. de jongen heeft heel veel voor haar gedaan om haar te laten weten dat hij van haar houdt, alleen zij heeft niets kunnen doen, via jouw programma kan zij de jongen van haar leven terug krijgen. zij heeft jouw hulp echt hard nodig. ik smeek jou names mensen die haar lief hebben en die zien hoe erg moeilijk zij het heeft. zij huilt en schreeuwt van de pijn heel de tijd. je bent de enige kans voor haar en smekend vraag ik jou om haar die kans te gunnen anders redt ze het niet. zij hadden veel plannen voor kerst en zij kan de kerst niet alleen door brengen, elke moment doet haar denken aan hem, zij kust zelfs de parkeer plaats waar hij laatst heeft geparkeerd. wil je ajb ons helpen? ik wacht op je reactie lieve Robbert. we rekenen allemaal op jou, want je hebt een goede hart.

      /   Reply  / 
  17. noor

    allerliefste Robbert,
    ik ben een verdrietige nicht die me geen raad weet, hoe ik mijn nichtje kan helpen. mijn nichtje heeft liefdesverdriet. zij en haar verloofde hebben ruzie gehad en hij is weg gelopen zonder iets te zeggen. sinds hij is weg gelopen haar leven is verwoest, zij huilt, zij schreeuwt van pijn en verdriet. wij kunnen de jongen niet bereiken. hij heeft hun huisje opgezegd, hij heeft zijn baan opgezegd en het is heel moeilijk voor haar, want hij denkt dat zij niet meer van hem houdt, terwijl hij niet weet dat haar wereld op hem draait. er is een misverstand tussen hun en jij kan de enige zijn, die hun bij elkaar kan brengen, zij hoefen elkaar een keer te zien en dan alles komt goed. help ons aub. ik en ik smeek je names mijn hele familie. ik wacht op je reactie. wij willen onze nicht,zus niet verliezen. zij is kilo’s afgevallen. ajb help ons. jij kan het geluk van onze kleine meid terug brengen.

      /   Reply  / 
  18. elles

    robertooo!!! je programma is zoo gaaf!! waarom niet meer elke week? iedereen houdt er toch van om er naar all you need is love te kijken.. all you need is love.. wat wil je nog meer? me zusje is vreselijk verliefd op een jongen die voor een half jaar naar zuid africa is, helemaal te gek voor hem, maar nou leek het me wel en leuk idee, om haar met de kerst voor een weekje, hem te verassen? nou laat het maar weten als het kan, liefs elles in wonderland ;)

      /   Reply  / 
  19. elsbeth lassche

    Hallo Robert, ik heb een vraag.
    Drie jaar geleden ben ik de liefde van mijn leven tegengekomen.Op een Herbalifemeeting in Parijs. En wel een Griekse man.
    We hebben contact gehouden en ik ben in oktober 2003 afgereisd naar Kreta om te kijken of ik Yiannis echt zo leuk vond. Daar ben ik ook verliefd op hem geworden geworden.
    Ik had hem in Parijs namelijk maar 1 dag meegemaakt.
    We hebben toen tot november contact gehad en toen heeft Yiannis het contact verbroken.
    Een jaar later heb ik een wandelvakantie in de herfstvakantie op Kreta gedaan en heb ik weer contact gezocht. Yiannis reageerde gelijk en we spraken af voor de avond erop af. Het klikte gelijk weer. Alsof we elkaar gisteren hadden gezien
    Ik ging toen voor 3 dagen naar de Lasithi -hoogte. Dat ligt op Oostelijk- Kreta en kon pas in het weekend weer afspreken.
    Het ongelukkige toeval trof dat hij toen moest getuigen in een rechtzaak en door familie omstandigheden was het niet mogelijk elkaar weer te zien voordat ik vertrok ,zonder hem weer te zien. We konden dus geen afscheid nemen.
    Weer bleven we contact houden en dat resulteerde in een bezoek in Holland van twee weken. Bij mij in huis om te kijken of het echt klikte. We hadden een geweldige tijd en Yiannis vertrok weer naar Griekenland.
    Door moeilijke omstandigheden op zijn school kreeg ik steeds minder contact met hem en ik werd onzeker. In diezelfde tijd had ik problemen op mijn werk en kwam in de ziektewet. Doordat ik steeds minder contact met Yiannis had werd ik alleen maar onzekerder en verbrak de relatie in mei 2005. Wat ik graag face to face had gedaan.
    Ik wilde er graag een week tussenuit en dat werd toegestaan door de arbo arts. Ik koos voor Kreta, want ik wilde heel graag persoonlijk de relatie afsluiten. Helaas zat Yiannis toen in Athene voor zijn stage, maar we kregen toen wel weer vriendschappelijk contact.
    Weer begon het sms-en .Op een gegeven moment kwam ik te dicht bij hem en zei teveel de waarheid.Hij haakte toen helemaal af, wilde zelf geen vrienden meer zijn.Ik heb natuurlijk dingen gezegd, die hem raakten,maar ik was zelf toen zelf ziek .
    Ik kwam toen in een neerwaartse spiraal. Zes weken lang stond ik huilend op en ging ik huilend naar bed. Maar ik overleefde de verdrietige tijd.
    Toen kwam in september 2005 het bericht, dat de volgende grote Herbalife meeting in Athene zou zijn en ik dacht, dat moet zo zijn. We zullen elkaar weer ontmoeten!!!!!!!! Maar dat ging helaas niet door,want ik had twee dagen mijn onderwijsbaan opgegeven om voor mezelf te werken met Herbalife. Maar als je met een gezondheidsproduct werkt en zelf niet lekker in je vel zit ,straal je dat ook niet uit. Dus verdiende ik mijn ingeleverde salaris niet terug.
    Dus kon ik de reis naar Athene niet betalen. Ik heb toen nog een beroep op Yiannis gedaan, maar hij kon ook niet iets regelen.M
    Op 30 juni j.l. hebben we nog telefonisch contact gehad, waarin hij duidelijk zei. Ik wil je zien. Ik mis je. Ik wil dat je naar Athene komt.Ik weet dat hij me altijd mist en ik mis hem ook nog altijd elke dag.Er is geen dag dat ik niet aan hem denk.
    Hij geeft om me. Hij kan mij niet loslaten. En ik hem niet.
    Ik heb een wens. Ik zou zo graag Yiannis nog eens zien/spreken. Zodat we dingen face to face kunnen uitspreken
    En aangezien we beide niet in de mogelijkheid zijn om iets te regelen, doe ik deze oproep naar jullie.
    Misschien kunnen jullie iets voor me regelen.Ik zie dit als de laatste mogelijkheid .

    Lieve groet,
    Elsbeth Lassche.

    P.s zijn email is [email protected]

      /   Reply  / 
  20. bella

    lieve Robbert,
    ik tel elke seconde om iets van je te horen, waarom duurt het zo lang??ik ga hier dood van pijn, ik huil en schreeuw van verdriet, ik eet en slaap niet, het lijkt alsof ik dood ga, ik voel me zwak en kan niet eens normaal lopen, ik mis mijn verloofde, ik wil hem terug, ik weet dat hij ook heel veel van mij houdt maar er zijn families tussen ons die niets toe laten. wegens een stomme ruzie is mijn verloofde weggelopen en gelijk de dag daarna heeft hij zijn baan en onze huisje opgezegd en ik probeer hem te bereiken maar het lukt niet, zijn telefoon”s staan uit en als ik thuis bij hem bel, zeggen ze zoek hem lekker zelf, hoe kan ik hem zoeken als ik niet weet waar hij is, hoe kan ik hem zoeken als zijn familie niets tegen mij zegt?? tijdens ruzie ik was kwaad, ik heb dingen gezegd die hem heeft gekwetst, hij denkt dat ik niet van hem hou en dat hij niet meer voor mij bestaat, maar het is niet zo, ik ga dood voor hem, hij is mijn hele leven, ik hou echt heel veel van hem maar ik weet niet hoe ik hem dit moet laten weten, je bent de enige mogelijkheid, jij kan mij helpen mijn grote liefde terug krijgen, ik wil hem graag face 2 face zien zodat we dingen kunnen uitpraten, wij hadden plannen om te gaan trouwen, wij hebben zoveel spullen die we nog niet gebruikt hebben, we hebben ze voor de toekomst bewaard, maar tot ik hem niet zie, is er geen toekomst voor ons, ik huil Robbert, ik huil me kapot, ik heb je hulp nodig, ajb Robbert help mij, ik ga dood van pijn, ajb, ik smeek jou help mij snel. ik wacht ongeduldig op je antwooord

      /   Reply  / 
  21. annemie

    hallo robert ik ben al 6 maanden bezig voor een zoon in egypte naar nederland te krijgen voor de kerstdagen hij is nog nooit in nederland geweest ik weet dat jij veel mensen bij elkaar brengt rond de kerst en ik hoop dat mijn droom ook eens uitkomt ben zelf al zo vaak in egypte geweest hij woont in hurghada en zijn naam is yasser abdelazeem lieve robert help mij en bezorg mij ook een mooie kerst wacht op een snel antwoord wil samen met de zoon kerst vieren in nederland

      /   Reply  / 
  22. michelle

    lieve robert!
    ik was op vakantie naar turkije waar ik nu al 5 keer geweest ben.
    ik heb daar een hele leuke jongen ontmoet en het was liefde op het eerste gezicht.
    Wij zijn heel gelukkig samen maar de afstand zit in de weg.
    Aangezien ik nog met mijn kappersopleiding bezig ben is het voor mij niet mogelijk om naar Turkije te gaan.
    Ik zou hem heel graag laten zien hoe ik leef, al is het maar voor even.
    Ik mis hem heel erg en ik hoop dat u iets voor mij zou kunnen betekenen.
    liefs, hopeloze michelle

      /   Reply  / 
  23. Martin van der Veen

    Beste Robert,

    Vanochtend hoordde ik je oproep om geliefden samen te brengen tijdens een speciale kerstuitzending voor All you need is love. Ik wil graag hiervoor mijn beste vriend opgeven. Zijn naam is Helmin Bergsma.
    Helmin heeft sinds een aantal jaren een relatie met Cira. Op 4 augustus 2005 is Helmin met Cira getrouwd in Havana, Cuba. Sinds dien is Helmin continue bezig om zijn vrouw en dochter naar Nederland te halen. Alle papieren zijn in orde voor de IND (de aanvraag voor een verblijfvergunning zijn goed gekeurd). Nu is het wachten op een uitreisvisum vanuit Cuba.
    De Cubaanse authoriteiten werken niet erg snel en ook niet erg mee. De ingangsdatum van het uitreisvisum is op 1 november 2006. Binnen half jaar moet Cira en haar dochter naar Nederland komen, anders moet de aanvraag weer opnieuw worden ingediend. Helmin is afgelopen augustus op vakantie geweest naar zijn vrouw en dochter in Cuba. Sinds hij terug is van vakantie zit hij niet lekker in zijn vel en mist zijn vrouw en dochter. Ik zou het bijzonder op prijs stellen als je Helmin zou kunnen helpen. Hereniging van Helmin met zijn gezin hier in Nederland met de kerst betekent voor mij ook een mooie kerst. Alle gegevens over Helmin en adresgegevens in Cuba kan ik verstrekken om dit verzoek te ondersteunen. Helmin weet niets van mijn mail. Gaarne ontvang ik een reactie. Met vriendelijke groet,

    Martin en Agnes van der Veen

      /   Reply  / 
  24. Joke

    Beste Robbert,
    Graag doe ik een verzoek aan je om voor mijn zoon Jeroen van den Bergh zijn geliefde Nirmala Shakya uit Nepal hier naar Nederland te halen voor de kerstspecial. Zij hebben elkaar ontmoet verleden jaar december tijdens een werkstage van Jeroen in Kathmandu/Nepal. Het werd zijn grote liefde. Hij is nu afgestudeerd en probeert een baan te vinden richting Nepal, dit is niet makkelijk en het zal nog wel even duren, echt uitzicht voor hen is er niet om elkaar gauw te zien. Vandaar dit schrijven.
    Hartelijk dank alvast van een moeder die ziet dat haar zoon hieronder lijdt.
    Groet,
    Joke

      /   Reply  / 
  25. Hieke Visser

    Lieve Robert,
    Op 28 September zijn mijn ouders, mijn broer en ik naar Macedonië vertrokken, voor een bruiloft.
    We hebben het er erg naar ons zin gehad, en mijn broer Daan ook; Hij is verliefd geworden.
    Mijn broer is 18 jaar en ikzelf ben 16 jaar. Hij had gezegd tegen mij op de bruiloft dat hij een leuk meisje had gezien.. En toen dacht ik nog; grote praatjes..
    Daan heeft namelijk wel vaker meisjes en vriendinnetjes gehad, maar dit was echt anders..
    Hij vertelde dat ze Mimi heette en dat ze in Skopje studeert.
    Hij had het non-stop over haar, en ik geloofde nog steeds niet dat dit ware liefde was. De laatste avond gingen Daan, Mimi, ik en Tim (een vriend van mij en Daan) en Marjan (Een Macedoniër) nog even wat drinken in een barretje in Skopje.
    Ze waren niet bereikbaar, ze praatten maar door, knuffelden en wilden elkaar maar niet loslaten..
    Daan wist dat we moesten vertrekken om 3 uur ‘s ochtends, dat er dan een taxi zou staan voor het hotel.. Maar dat maakte hem niet uit, hij wilde per se bij zijn Mimi zijn.
    Tim, Marjan en ik zijn op een gegeven moment weg gegaan, ik wilde nog even een uurtje slapen voor we op het vliegtuig moesten. Daan wilde niet mee. Hij zou later wel een taxi nemen zei hij.
    Hij kwam een uur later onze hotelkamer binnen, en belde meteen Mimi op dat hij thuis was en dat hij haar snel zou schrijven. Dat hij haar nu al miste en dat ze elkaar spoedig zouden zien.
    Een kwartier had hij nog, om zijn spullen in te pakken. Toen zijn we op het vliegtuig gestapt..
    Ik dacht dat het in Nederland wel over zou zijn, maar ik had het mis. Hij bleef praten over haar, en wilde chatten met haar, kwam elke dag vragen of Mimi online was, en zo ja, of hij alsjeblieft even met haar kon praten. De technologie van tegenwoordig redde hun, maar ik en mijn ouders waren het er over eens dat hij toch wel erg verliefd is op haar. En zij op hem.
    Mijn broer is niet echt een prater, maar toch zie ik aan hem dat hij het er vrij moeilijk mee heeft. Hij werkt zo veel mogenlijk, misschien om even te vergeten.
    Maar het zou toch een mooie kerst zijn, om hem bij zijn Mimi te laten zijn uit Macedonië.
    Het is erg moeilijk voor haar om hierheen te komen, aangezien het dan een gedoe wordt met het visum aanvragen e.d.
    Ook is het zo, dat Mimi daar waarschijnlijk geen geld voor heeft; het gemiddelde maandloon is 300 euro per maand.
    Robert, help ons alstublieft en laat Daan bij zijn Mimi zijn deze kerst…
    Ik hoop spoedig iets van U te horen.

    Met vriendelijke Groet,

    Hieke Visser

      /   Reply  / 
  26. marieke koopmans

    lieve robert,
    vandaag een jaar geleden heb ik de liefste en leukste jongen die er bestaat ontmoet en gelukkig is hij dan ook al een jaar mijn vriend. De relatie is erg goed het enige probleem is ik zit in amerika en hij in nederland… ik volg hier een schooljaar en mag daarom niet tussentijds terug naar nederland om hem of mijn familie op te zoeken, en hij kan niet hier heen komen omdat hij geen geld heeft. hij woont namelijk opzich zelf en wegens omstandigheden hoeft hij geen steun van familie te verwachten… ik zou hem heel graag helpen en hem hier heen halen maar ook mijn spaar geld voor dit jaar is niet genoeg om dat te doen. mijn grootste wens is om kerstmis samen met hem te kunnen vieren… zou jij ons kunnen helpen???
    alvast bedankt,
    marieke

      /   Reply  / 
  27. Ina van den Boogaart

    Dahlia (4) en Diana (2) zijn de 2 dochtertjes van onze vriendin Rosine Mamto. Hun vader zit in Canada, Rosine en de 2 meisjes missen hem elke dag. Rosine heeft al een paar keer geprobeerd om naar Canada te gaan om hem te ontmoeten (oa vorig jaar met kerst) maar ze kreeg elke keer geen visum. Voor haar vriend Romeo is het onmogelijk om naar Nederland te komen want hij heeft nog geen reisdocument. Rosine is heel flink, studeert full-time (HBO-V), en zorgt daarbij alleen voor haar 2 meiden, en is zelfs nog vrolijk! Wat ze wel heel moeilijk vindt zijn de vragen van Dahlia en Diana: ‘wanneer komt papa?’, want ze verlangt zelf natuurlijk ook heel erg om haar geliefde weer eens in de armen te sluiten na 2 jaar!! ALs iemand het verdient om met kerst verrast te worden is zij het wel!!!!
    hartelijke groet
    Ina en Dick van den Boogaart

      /   Reply  / 
  28. astrid

    lieve robert,mijn beide ouders zijn al op leeftijd en willen graag hun zoon marcel weer een keer thuis hebben met de kerst.na 15 jaar zou dan hun gezin eindelijk met de kerst bij elkaar kunnen zijn.wie weet wel hun laatste kans.kunt u ze a.u.b helpen.

    met vriendelijke groet astrid

      /   Reply  / 
  29. M.J.Diks- Wessels

    Hallo,
    Ik zou graag willen weten of er alleen maar geliefden kunnen worden opgegeven of ook een volwassen dochter, wonend in het buitenland die om speciale redenen ook eens Kerst bij haar ouders kan vieren?
    Zoja hoe kan ik hen aanmelden en is het nu überhaupt nog mogelijk.
    Ik zie uw reactie graag tegemoet.

      /   Reply  / 
  30. Samantha Bothof

    is dit het juiste adres waarnaar ik mail kan sturen voor de all you need is love de kerstspecial 2006??

    zou jeterug kunnen mailen??

    alvast bedankt

    x samantha

      /   Reply  / 
  31. Esther

    Beste Robert,

    Wij mailen je voor een collega van ons.
    Hij is chauffeur en werkt zich helemaal te barsten waardoor hij maar geen leuke vrouw kan vinden.
    Het feit dat hij doof is werkt natuurlijk niet in je voordeel als je naar een kroeg gaat.
    Hj is echt een schatje, kan jij ons helpen om voor hem een leuke vriendin te vinden ??
    Hij wordt tenslotte 42 in januari dus veel tijd hebben we niet ;)

    Vriendelijke groet,
    Grafische Industrie Veenendaal

      /   Reply  / 
  32. karen schnitger

    Lieve Robbert,
    afgelopen zomer ben ik met mijn vriendin
    op vakantie geweest naar Italie.
    Ik en mijn vriendin hebben daar allebei
    een leuke tijd gehad met twee jongens.
    Mijn vriendin hield contact met haar vakantieliefde maar het gaat heel moeilijk.
    Ze wonen zo ver uit elkaar en hun levens verschillen hemelsbreed. Hij vroeg of ze elkaar in Rome zouden kunnen ontmoeten. maar helaas gaat dat niet lukken. Verder is er geen mogelijkheid waardoor ze elkaar weer zouden kunnen zien ookal willen ze dat heel graag.
    Ze praat elke dag over hem en ik zou het heel fijn vinden als ze elkaar met kerst kunnen weerzien.

    Liefs. karen

      /   Reply  / 
  33. Bert Klomp

    Mijn schoonvader is 7 jaar overleden en sinds die tijd woont mijn schoonmoeder (78 jaar) bij ons. Zij heeft 2 zonen plus ‘n dochter (mijn vrouw).haar jongste zoon ( verstandelijk gehandicapt} woont nu in een beschermde woongemeenschap.Verder heeft zij nog een zoon in egypte maar omdat hij een pakistaans paspoort en geen inkomsten heeft is het moeilijk om hem hier naar toe te halen. omdat wij voor haar zorgen en hem regelmatig geld overmaken hebben wij ook weinig mogelijkheden. Het zou prachtig zijn als hij met de kerst kan komen

    met vriendelijke groet

    Bert Klomp

      /   Reply  / 
  34. stefan loover

    ALL YOU NEED IS ROBERT!!!!
    als ik stefan ooit wil terug zien :(

      /   Reply  / 
  35. Ans

    Beste Robert,
    Ik vind het erg goed dat je doorgaat met jouw programma. Het is altijd weer hartverwarmend te zien hoe geliefde mensen bij elkaar worden gebracht. Zelf ken ik ook zo’n geval in mijn naaste omgeving. Onze neef Maurice is verleden jaar december op Mauritius getrouwd met zijn beeldschone Vanessa. Het is de bedoeling dat Vanessa naar Nederland komt wonen, ze studeert ijverig Nederlands. Maurice verdient echter te weinig, naar Nederlandse maatstaven, om haar hier te laten wonen, terwijl Vanessa zelf ook zou kunnen werken hier. Ze zijn nu bijna een jaar getrouwd en hebben elkaar sindsdien alleen nog maar via de p.c. gezien. Kun jij helpen? Alvast bedankt.
    Groetjes Ans Schrömbges.

      /   Reply  / 
  36. annemiek

    Hoi, lieve robbert de brink

    Ik heb een brandde vraag aan je ik heb in bali geen geliefden zitten maar wel een helen groten vriend zitten

    Het is zo goed mensen die voor ieder een klaar staat maakt niet uit met wat of ze langs komen voor de mensen geld ophalen die niets te eten hebben

    Of voor het TSUNAMI daar heb hij ook geld aan gegeven en hun loon is maar 75 euro per maand daar moet hij zijn ouders van onderhouden die op jaffa wonen

    Die zijn zelf ook al oud en hij is de oudsten zoon dus hij moet je ze onderhouden en dat van zijn loontje,

    En daar komt nog bij dat hij met zijn vrouw en 2 kinderen in een homstee woont zijn kamer zal zijn 3meter lang +_ 3 meter breed en die moet hij ook onderhouden ze werken 7 dagen per week als ik daar kom word er een vis maal gemaakt die ze zelf vangen wand geld is er niet voor
    En als zijn kinderen ziek worden is het een groot probleem wand het is daar eerst betalen en dan kan je naar de dokter ik help hem zo veel als ik kan maar ik kan zijn droom wens niet geven, wand hij wil zo graag eens naar ons kom met kerst en het vuurwerk willen ze zo graag eens zien dan gaat hij met zijn kinderen naar een holtel en staat er naast te kijken hoe de rijken met zo veel geld hun kerst vieren want in hun ogen ben ik ook rijk ben nauw ik kan je vertelen dat het niet zo is en hoe hart je hier moet werken voor je loon maar ik kan het alleen maar vertelen hoe het hier is of met mijn videocamera laten zien
    Robbert ik heb daar gewoon geen geld voor wand hij heb ook geen paspoort en geen visum voor hun
    Lieve robbert kan jij mijn helpen met zijn groten wens in vervulling te laten gaan ik betaal zelf zijn loon wel door wand dan kan hij zijn ouders niet betalen

    Alsjeblieft help mijn voor een west voor een goed mens uit te laten komen

    Met vriendelijke groet Annemiek groenenwegen

      /   Reply  / 
  37. Ilse van Oostrom

    Beste Robert ten Brink,

    Op het moment zit een goede vriendin, Nynke Dijkstra, van mij in de volgende situatie.

    We hebben elkaar leren kennen in Venezuela, Mérida. We hebben beide onze vriend daar. Nynke heeft enige tijd een relatie met Changoo, een man uit Venezuela. Zij bezoekt hem zo vaak als zij kan. Zo is zij in september ook geweest en dit is voorlopig even voor het laatst omdat ze nu niet meer mag vliegen.

    Nynke is zwanger en verwacht een kindje van Changoo. Nu wilde wij graag dat hij bij de bevalling van zijn kind zou kunnen zijn, maar de papierenrompslomp in Venezuela laat dat niet gebeuren. Ze is 15 november a.s. uitgerekend.

    In januari, als de baby ongeveer 6 weken oud is, wil ze naar Venezuela gaan om haar baby aan de vader te laten zien.

    Kunnen we nu niet iets regelen dat de vader gaat zien waar zijn kind voorlopig gaat opgroeien?

    Ben erg benieuwd of je dit bericht leest, er komen natuurlijk erg veel verzoeken.

    Groet van Ilse

      /   Reply  / 
  38. arjan

    hallo robert ten brink,
    ik heb een hele leuke vriend hehad en toen ben ik vreemd gegaan en met kerst wil ik bij hem zijn ik heb alles geprobeerd mischien dat dit helpt ik hoop dat ik op jullie kan hopen met vriedelijke groet arjan uit geesbrug

      /   Reply  / 
  39. Mijke Kleisterlee

    Lieve, knappe, leuke, slimme, aardige en briljante Robert,

    Helemaal ten einde raad vragen wij uw hulp! Onze neef, Twan Raaijmakers heeft een paar jaar geleden zijn grote liefde gevonden: Carolina Valdiviad uit Lima, Peru. Carolina besloot naar Nederland te verhuizen, perfect geslaagd voor de inburgeringscursus en helemaal klaar om het vliegtuig naar Nederland te pakken. Probleem: president is overleden en heel de papieren handel ligt plat. Dit betekt dat mijn neef pas over maanden zijn liefde van Schiphol kan komen halen! Hij hoopte heel erg dat Carolina met zijn verjaardag in Nederland zou zijn (30 december), laat staan de kerstdagen! Uiteraard zijn zijn allerliefste nichtjes (oke, en een neefje) ontzettend benieuwd naar de vrouw met wie wij nu al maanden aan het msnen zijn! Wij waren altijd trots op onze grote neef Twan, keken naar hem op, bewonderden hem… na dit teleurstellende nieuws is hij een grote hoop ellende. Wij kennen onze leuke en grappige neef totaal niet terug! Ook onze lieve oom en tante kunnen niet meer wachten om Carolina in het echt te kunnen zien. Ze zijn al tijden bezig met een cursus Spaans!
    Lieve lieve Robert, zou u er alstublieft voor kunnen zorgen dat Carolina met de kerst naar Nederland komt? Dan hebben wij onze gezellige neef weer terug en dan kunnen we pas echt met HEEL de familie kerst, Twan’s verjaardag en oud en nieuw gaan vieren!

    We hopen heeeeeel erg dat het gaat lukken!

    Liefs, Lieke, Frank, Simone en Mijke

      /   Reply  / 
  40. Bo Hoekstra

    Beste robert,
    Mijn oom is voor twee jaar naar Vanuatu.
    Hij heeft via een vriendin van hem zijn grote liefde leren kennen via de mail.Vanuatu is heel ver weg en hij is daar voor ontwikkelingshulp. In juni is hij gaan mailen met Natascha. Al gauw schreef hij aan zijn zus (mijn moeder) over vlinders in zijn buik. In september is Natascha naar Nieuw Zeeland gegaan en Remko ook. Daar hebben ze elkaar in levende lijven gezien. Het zou leuk zijn als ze elkaar weer ontmoeten met de kerst. Ik miss hem ook wel. Beste Robert kan je alsjeblieft iets voor ons regelen ?????

    De groeten van Bo (ik ben 10 jaar )

    doeiiiii

    ps. Zijn papa en mama missen hem ook heel erg (mijn opa en oma dus)

      /   Reply  / 
  41. Aleid

    Lieve Robert,

    ruim een half jaar terug vertrok mijn oudste broer Arend naar Nieuw Zeeland. Dit om voor hem zelf een aantal dingen op de rij te krijgen. Mijn moeder beloofde hem op te zoeken met kerst samen met mijn jongste broertje, sinds kort is bekend dat dit echter niet mogelijk zal zijn. De kosten van een ticket alleen al bedragen bijna 2000 euro per persoon. Dit tot grote teleurstelling van Arend, opnieuw een tegenslag zoals hij de afgelopen jaren al veel gehad heeft. Ik zou zo graag willen dat hij ook een mooie kerst heeft, en dat dit niet zijn eenzaamste kerst allertijden wordt! Kun jij ons helpen hem toch met kerst bij ons te hebben?

    Liefs Aleid

      /   Reply  / 
  42. Renate

    Hoezo denken al die mensen dat hun reactie terecht komt bij Robbert?? Of snap ik er niks van??

      /   Reply  / 
  43. Floor Kuiper

    Hallo Robert,

    Ik zal beginnen met mij even voor te stellen: Ik ben Floor kuiper 18 jaar oud en woon in ‘t Goy. Ik ben heel erg blij dat de all you need is love kerstspecial toch blijft bestaan, want ik ben er een groot fan van. Maar…het draait in deze brief niet om mij. Ik schrijf voor Karlijn uijttewaal. Dit is een goede vriendin waarbij ik de hele Havo in de klas heb gezeten. Karlijn is na haar exmamen een jaar naar Amerika gegaan om daar de high school te volgen. Op school heeft zij een jongen onmoet: Joe. Ze hadden het heel erg fijn samen. Maar helaas konden ze nog maar een paar maandjes bij elkaar zijn, want Karlijn moest gewoon weer terug naar huis in Juli. Ze hebben nu alleen maar contact via de mail. Er zijn plannen om elkaar weer te zien volgende zomer, maar dat is nog zover weg. Bovendien weet ik dat Karlijn erg veel waarde hecht aan kerst. Rond de kerstboom met de mensen die haar dierbaar zijn.Daarom wil ik aan u vragen; kunt u ervoor zorgen dat ze smaen zijn met de kerst?

      /   Reply  / 
  44. h roerdink

    Hallo robert,mij name is harriet roerdink, ben voor 32 jaar geleden vanuit Australia hier op vakantie gekomen, heb mij man leren kennen ben getrouwd heb 3 geweldige kinderen ,maar mij ouders en 3 broers wonen nog altijd in australie.nu wordt mij vader 10 dec 75 jaar.het zou so mooi zijn om dit en de kerst dagen metvrienden en family in holland te . het is 20 jaar geleden dat ze holland hebben gezien mijn vraag is kunt u ervoor zorgen om deze wens in te laten gaan met vriendelijke groeten Harriet Roerdink.

      /   Reply  / 
  45. Nikita Verhoeven

    Hallo Robert,

    Ik heb een vriedin en haar naam is Leyla zij is helemaal onderste boven verliefd geworden op Mustafa die in Turkye woont.
    Zij vraagt nooit iets voor haar eigen staat altijd klaar voor iedereen. Zelf heeft ze heel weinig vrije tijd om naar hem toe te gaan omdat zij veel tijd in haar kapsalon moet steken die zij vorigjaar is begonnen.
    Nu zou het heel fijn zijn dat er iemand (jij Robert) haar een keer zou kunnen helpen om Mustafa voor de kerstdagen naar Nederland te laten komen. Please xxxxx

    Nikita

      /   Reply  / 
  46. mij nicht

    hallo robert.
    ik ben marco 13jaar.
    ik heb een wens voor mij nicht.
    mij nicht woond in losser en heeft een vriendje in steenwijk.vorig jaar2005 was het uitgegaan maar ze hebben weer een beetje kontakt.maar mij wens is dat mij nicht eileen met kerst bij haar vriendje danny is…robert kan jij daar bij mij helpen???groeten marco alsje blieft help!

      /   Reply  / 
  47. claire sloos

    mijn man ziet zijn kinderen al 5 jaar niet meer, maar ik mag ze sinds kort weer schrijven sinds 8 jaar. Help alsublieft mijn man voor de kerst.
    ROBERT help hem ik smeek je

      /   Reply  / 
  48. stephanie

    ik ben verliefd geworden toen ik op vakantie ging naar canarise eilanden..
    en die jongen ook op mij maar het is daar hij daar woont en in almere en ik woon zelf in Amsterdam..
    iedereen word gek van me omdat ik het steeds over hem heb maar mijn droom was om met hem kerst te vieren..
    pliess..
    Help..

      /   Reply  / 
  49. Andre v Krieken

    Beste Robert!
    Mag ik mij even voor stellen, Andre is mijn naam, ben pas getrouwd 11-oct-2006, in Tsjechieen zijn we getrouwd,uit nood-zaak.
    In Nederland en in Rusland ging het niet,
    zonder fam.
    Een weekje konden we genieten van elkaar, daarna werden onze wegen op schiphol gescheiden,ik heb haar uit gezwaaid met pijn in mijn hart, waneer we elkaar weer zien,
    misschien na een jaar, want eerst moet haar
    dochter een onderkomen hebben en haar school
    afmaken! hoop dat dat allemaal lukken zal,
    ze wordt vogende maand 18 (volwassen)zeggen ze ( echt nog niet ) ze heeft gewoon begeleiding nodig tot dan?
    Maar mijn wens is als het kan haar een paar dagen met Kerst bij mij te hebben, eventjes
    genieten van elkaar !! Hoop op zegen!!

    Met vriendelijke groet,
    Andre v Krieken.

      /   Reply  / 
  50. menke(13 jaar)

    Lieve robert,,

    ik schrijf jou omdat carla en ik iemand willen helpen.
    De gene die wij willen helpen heet ellen ellen is gescheiden.
    ze heeft 2 dochters marjolein en sannelotte.
    ik ken hun al heel lang ellen is ook een soort moeder van mij, zo voel ik het ze heeft van af ik een baby ben op mij gepast en ook op mijn broers ze was en is heel lief voor ons.
    ellen heeft in tussen tijd al weer een nieuwe vriend.
    maar daar gaat het niet om het gaat om dat er een probleem is, het probleem is dat sannelotte bij ellen weg is ge gaan en daar zit een heel en dan ook een heel lang verhaal aan vast.
    iedereeen mist sannelotte heel erg ze is nu bij haar vader in oud bijerland.
    marjolein mijn beste vriendin de dochter van ellen die ziet haar vader en haar zus dus ook bijna nooit.
    maar het gaat er om dat sannelote het moeilijk vind om hier heen te komen dat denken wij en ellen wil haar graag weer zien maar wij denken dat ze beetje bang is dat er dan allemaal vragen aan haar worden gestelt,maar het is niet zo we willen haar alleen maar heel graag weer een keer zien en al ik hoop dat je het een beetje begrijpt het is heel moeilijk voor ons 11 november was het een jaar geleden dat we haar hebben gezien, hopelijk kun jij ons helpen om sannnelotte en ellen weer bij elkaar te brengen dat is mijn liefste wens en ook van marjolein haar zusje
    we willen haar supper graag zien!!
    ik zie dat er al heeel veel op gereageerd is.
    hopelijk kies je mijn brief er uit.
    ik zou het heel er fijn vinden als jij deze wens voor mij wilt vervullen.

    groetjes & dikke kus menke hooites en alvast fijne kerst dagen maar ik hoop je in kerst natuurlijk te zien.

      /   Reply  / 
  51. Carla M. De Oliveira Barros

    hallo,lieve Robert
    IK ben Carla , en ben 26 jaar, en woon al een poosje in Nederand
    wat ik eigelijk aan je wil vragen is of je mijn wens waar zou willen maaken, ik zou zo graag de kerst willen vieren met mijn ouders en famiele, want dat is voor het laatst met mijn 16 geveest.
    het is zo lang geleden ik mis het zo.
    het is voor mij zo moeilijk rond deze tijd,ben altijd heel deprie en verdrietig, en heb wijnig plezier.
    voor pap’s en opa is het moeilijk om hier te kommem , want ze zijn vaak ziek en vaak naar de dokter.
    bij mij is het zo dat er altijd iets gebeurt of dat het niet haal baar is financieel.
    het is ook nog zo dat ik een dochtertje Senna van 4 jaar heb en die ook nog nooit met grootouders en overgroot ouders kerts heeft mogen vieren.
    ik hoop dat je me kan helpen.
    ik wil je graag bedanken voor deze mooie kans.
    ik wens je fijne feestdagen, groetjes carla

      /   Reply  / 
  52. Lex ros

    Hallo Robert, sinds Januari 2005 wonen Lex en ik samen in de Amsterdamse Jordaan, Lex woonde met zijn gezin op Curacao, maar omdat daar geen werk meer was en er een echtscheiding werd uitgesproken is hij naar Nederland terug gekeerd, wij kennen elkaar al vanaf de kleuterschool…en hebben de rest van onze jeugd samen in Amsterdam beleefd.Zijn gezin gestaat uit drie jongens…14.16 en 19 jaar twee ervan zijn inmiddels bij ons in Amsterdam geweest, echter de oudste nog niet..daar hebben we geen geld meer voor, Lex heeft zijn zoon nu ruim twee jaar niet meer gezien….ik weet dat hij in stilte hieronder lijd…we bellen en mailen wel maar ja dat is toch niet wat het zou moeten zijn, het idee dat hij die jongen even in z’n armen kan sluiten zou het jaar 2006 een gouden randje geven Bedank voor je aandacht…groetjes Ilse Kraijnbrink telefoon 06.60860283..of 020.4282533

      /   Reply  / 
  53. Hennie Devilee

    Halo robert & zijn tiem
    ik ben halev mei 07 11 jaar aleen in de loop van de jaren ben ik zieker geworden ik rij ook al in een scoetmobil om mijn teverplatsen dat gaat goet nu het verhaal
    mijn x vrouw 11 jaar geledden er van door gegaam ik ging er bij naar onder door ik hat haate haar heel erg ik wou haar Dood hebben toen ik naar mijn zoon keek toen was hij 13jaar out ik schok van mijn zelf wat moet hij zonder zijn moeder naar een halv jaar niet meer bij haar gewest dat kon ik de kinderen niet aan doen ik heb een zoon hennie hij is nu 26 jaar hij is getrouwt al 5 jaar
    zijn vrouw heet angela ze hebben nu twee dachtes denisen 6 jaar & janje 1 jaar het zijn mooien meiden hoor daar ben ik wel troets op hoor 2e zoon heet bennie hij is 24 jaar out hij is verstandig gehedicep
    en ook frijgezel
    ik kan nu vrij goet met haar praaten dat is wel goet voor de kinderen en onzen klienkinderen
    ik zoek wel naar nieuw lieden ik weet niet waar ik moet beginen ik hoop dat je mij kunt helpen ik heb geen voor kur hoor ik ben geboren op 14-08-1956 ik ben nu 50 jaar
    jong
    als U meer wil wetten dan hoor ik het wel

    groete uit Utrecht
    hennie devilee
    La fontainestraat 2
    3533CB Utrecht

      /   Reply  / 
  54. Christa

    nee triest hoor alleen jij gaat dood laat hem gewoon gaan hij wilt je niet anders was hij niet weggegaan zoek een ander en doe niet zielig

      /   Reply  / 
  55. Silvia van der MIjn

    Hoi Robert,

    Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik zou voor mijn zoontje graag, een hele mooie kerst willen geven. Hij is nu 6 en heeft nog niet echt een toffe kerst gekregen. Mijn familie moet me niet (vraag me niet waarom). En zelf heb ik ook geen vriendenkring. Mijn vraag is of mijn zoontje de kerst met zijn vader in Zuid Africa kan vieren. Hij heeft hem al vier jaar niet gezien. Ik zelf vind het eng. Mijn zoon alleen op het vliegtuig te zetten. Zijn vader vraagt het ieder jaar weer. In Zuid Africa zal mijn zoontje een mooi kerst kunnen hebben. Met OMA OPA NEEFJES NICHTJES En natuurlijk PAPA. Mijn zoontje heeft dit niet in Nederland. En zijn vader kan wel hierkomen maar dat zou dan hetzelfde zijn als bij mij. Met z’n tweeen.

    beste Robert heel graag…mijn zoontje zal dol blij zijn… voor een paar daagjes

    Veel sucses met je programma. en graag en misschien tot horens.

    Silvia van der Mijn

      /   Reply  / 
  56. Silvia van der MIjn

    Sorry Robert,

    Mijn zoontje moet wel te vinden zijn natuurlijk.

    Ik zal de adres gegevens door geven op een andere manier via email. Mocht ik een Mail van AYNIL ontvangen

      /   Reply  / 
  57. aad

    robert ik hoop dat je mij kan helpen
    ik wil mijn 2 kinderen de kerst van hun leven geven
    heb 1 kind met douwnsyndroom,en de andere heeft ook zijn problemen
    ik ben gescheiden ,maar goed kontakt met mijn ex
    ik wens mijn kinderen het aller beste
    ze hebben niet veel
    maar dit is alles wat ik kan doen
    veel geluk met je programa
    mvg
    aad visser

      /   Reply  / 
  58. Danielle v.d. Ven

    Beste Robert.

    Graag zou ik mijn dochter danielle willen verrassen met kerst.Ze heeft namelijk haar vriend leren kennen in Ecuador daar doet ze al enkele jaren vrijwilligers werk voor de gehandicaptekinderen en zet ze zich in voor de kindertjes op de markt.Nu is ze zelf even hier voor een paar maanden en daarom zou het fijn zijn als Jonathan met de feestdagen ook hier zoe kunnen zijn ,maar ze heeft daar de middelen niet voor omdat ze alles van haar eigen spaa.rcenten moet betalen.Ze is nu wel hier om een stichting op te zetten om zo aan geld te komen voor de kinderen daar. Hoop dat jeiets voor har kunt betekenen.
    Groetjes Moeder van Danielle.
    en fijne feestdagen.

      /   Reply  / 
  59. Bianca

    hoii robert=)
    Ik ben een meisje van 14 jaar die haar lieve broer (jack) wil opgeven. Het zit namenlijk zo: Jack van 20 heeft een vriendin van 21 (Nathaly) die in Mexico woont. Hij heeft haar ontmoet in Februari met een uitwisseling van school. Hij heeft op de school spermalie gezeten in Brugge. en is afgestudeerd als kok. Nathaly heeft zo’n zelfde soort opleiding gedaan. Jack is er ongeveer 2,5 maand nog een maand geweest als vakantie. Maar met kerst zouden ze natuurlijk heel graag bij elkaar willen zijn. En Nathaly is 9 december jarig en als ze dan als zo snel bij elkaar zouden zijn is dat natuurlijk te mooi voor woorden=). En onze familie wil haar natuurlijk ook wel eens zien en haar familie. Lieve robert,, ik hoop echt dat je iets zou kunnen regelen,, heel veel groetjes Bianca luteijn…

      /   Reply  / 
  60. petra mutsers

    hoi robbert
    Sinds een jaar heb ik een hele lieve vriend. We zijn eventjes uit elkaar geweest, en daardoor is onze vakantie afgezegd naar curacao waar hij vandaan komt.
    Hij kan nu dus zijn moeder, oudste zoon en zusters/broers niet zien met de kerst, terwijl dit al ruim 4 jr geleden is dat hij ze zag.
    Terwijl hij zich er zo op had verheugd.

    Inmiddels zijn we weer bij elkaar, maar ik zou hem zo graag de kerst met zijn familie geven. En dan natuurlijk het belangrijkste zijn zoon. Zijn zoon(11) heeft zijn zusje (nu 3)pas 1 x gezien.
    Edson en ik zullen samen geen kinderen krijgen, maar ik zou het zo fijn vinden als in ieder geval deze drie bij elkaar kunnen zijn.
    Robbert zou je dit kunnen regelen……..
    ik zou je eeuwig dankbaar zijn als ik hem dit kado kan geven als teken dat ik echt heel erg van hem hou en hem nooit meer kwijt wil…….

      /   Reply  / 
  61. maria kloeg

    tja , hoe zal ik beginnen
    beste robert
    ik schrijf voor een vriend van mijn zus, genaamd rikus van zalen ,rikus is een geweldige man , en getrouwd met paul , zijn vriend, nu alweer 4 jaar geleden dat ze in het huwelijk traden, maar zo’n twee jaar geleden sloeg het lot toe , rikus werd ziek , men ging onderzoeken konden niks vinden en als klap op de vuurpijl kreeg hij er een hersenifarct bovenop, hij belande in een scootmobiel , ze leiden nu een beperkt leven , door rikus zijn handicap, paul die broeder is in het ziekenhuis, is nu ook broeder thuis want neemt de volledige verzorging van rikus op zich, twee jonge mannen die zo in het leven stonden , hun lust was verre reizen maken , naar thailand, dit is iets wat ze nooit meer kunnen,ze wonen in een aangepast huis waar ook nog het een en ander moet gebeuren, mijn wens is dat deze mannen met kerst in het zonnetje worden gezet, al is het maar met een bloementje van the all you need is love special, het komt ze zo toe,
    ik weet mijn verhaal is maar heel |”‘KLEIN’vergeleken bij de grote verhalen die jullie altijd krijgen, maar de mensen om wie het gaat zijn zo groot in hun zijn, dat ze het verdienen om eens wat extra aandacht te krijgen en het mooiste zou zijn , een (klein) reisje met begeleiding,
    ik heb m’n verhaal gedaan en voor de rest ga ik afwachten en duimen in de hoop dat een beetje geluk nu hun kant op komt
    met vriendelijke groet
    maria kloeg

      /   Reply  / 
  62. LEO DE LEEUW

    Hallo Robert
    Ik heb al een paar jaar flink wat problemen
    gekend eerst met mijn gezondheid en andere dingen nu heb Ik een lief meisje leren kennen in thailand en zou haar graag naar
    Nederland willen halen maar Ik zeg het eerlijk Ik heb er geen geld voor Ik zag jou oproep op de TV voor de Kerstshow daarom reageer Ik
    mijn vriendin heeft 2 dochtertjes
    en heeft helemaal niets zij is zo arm als jop

    ALSTUBLIEFT MAAK MIJN DROOM NU IS WAAR

    GROETJES Leo de Leeuw
    BEST NOORDBRABANT

      /   Reply  / 
  63. Dylan otto

    HALLO ROBERT
    ik heb een achter neef en die woont in australie hij heeft niet heel veel geld maar zeker niet genoeg om naar nederland te komen.hij zou het geweldig vinden om kerst met ons door te brengen.
    wij zijn afgelopen zomer wel naar hun toe gegaan maar dat was maar voor 1 week dus we hadden niet heel veel tijd.
    ik zou het gweldig vinden als hij met kerst bij oans was!

    Veel liefs Dylan otto

    PS:ik hoop dat u mijn wens en die van hem laat uitkomen alvast bedankt!!;)

      /   Reply  / 
  64. Marjolein

    Beste mnr. ten Brink,
    mijn naam is Marjolein. Ik ben zestien jaar en ik woon in Groningen. Ik heb overal gezocht naar hoe en waar ik mijn buurman(Henk) kan opgeven voor ‘All you need is love’. Ik vond deze site en ik hoop dat u de gene bent die dit leest. Ik zal u vertellen waarom ik u schrijf.
    Mijn ouders, ik en mijn zusjes wonen naast een hele aardige man, die ontzettend veel heeft meegemaakt in zijn leven. Natuurlijk ook heel veel goede en leuke dingen maar de laatste paar jaren gaat het niet zo goed met hem. Een aantal jaren geleden is zijn lieve vrouw (onze buurvrouw) overleden aan kanker. Natuurlijk verwerk je dat niet zomaar. Hij zit er nu nog steeds mee.

    Zijn kleindochter Céline (14 jaar woonde in Zwolle samen met haar moeder) was zijn enige steun nog, zij kwam namelijk bijna alle vakanties om ‘opa’ weer wat op te vrolijken. Ik en mijn zusjes waren met haar de dikste vriendinnen.
    De moeder van Céline, kreeg een relatie met een Marokkaanse man. Ze raakte in verwachting en heeft geloof ik nu in totaal 4 kinderen.
    Buurman kreeg zijn kleindochter en dochter als maar minder te zien, dat kwam doordat ze minder tijd kregen om even bij buurman/opa langs te komen want ze moest op haar kleine broertjes en zusjes passen.
    Het duurde niet lang totdat ze het idee kregen om naar Marokko te verhuizen..
    Dit wens je natuurlijk niet als opa, dat je eigen dochter en kleindochter voor een hele lange tijd niet meer zult zien. Ook voor mij en mn zusjes (10 en 15 jaar) was het een grote schrik.. was de vorige vakantie de laatste keer dat we celine zagen?
    Toen ze naar Marokko zijn verhuist konden we af en toe nog contact opnemen via msn en telefoon, maar ook dat werd op den duur minder; het was te duur en als meisje in Marokko hoor je niet achter msn/chat te zitten.
    Nu wonen ze al ongeveer anderhalf jaar in Marokko, en steeds minder contact heeft onze buurman met ze.
    Ze zijn nu weer verhuist naar een andere plek in Marokko en nu is het bijna onmogelijk om contact met ze te kunnen opnemen.
    Lieve mnr. ten Brink, ik, mijn zusjes, mijn buurt, mijn ouders en buurmans familie vinden dat hij al zoveel goeds voor ons allemaal heeft gedaan, dat we nu iets terug willen doen en hem verrassen met een eindelijk fijne en gezellige kerst met zijn dochter en kleindochters in Marokko.
    Ik hoop dat u mij begrijpt. U zult wel onttelbaar veel mailtjes en brieven krijgen, maar ik hoop dat u mijn verhaal ook heeft gelezen. Ik hoop echt, en wij hebben er ook echt alles voor over om onze eenzame buurman een super kerst te geven!

    Veel liefs, Marjolein

      /   Reply  / 
  65. john waaijerink

    hallo,
    ik heb 9 jaar in amerika gewoond getrouwt gescheiden met veel problemen
    ik heb na 6 jaar (2002)
    mijn vriendin ontmoet dat was liefde op het eerste gezicht ik wis niet dat dat bestond
    ik probeer al drie jaar te trouwen met haar maar ik kan dat niet voor elkaar krijgen want ik kan de goede papieren niet krijgen
    mijn ex familie heb ik zelfs nog in geschakeld maar ik kreeg wel papieren maar geen apostile erop dus de papieren weer niet goed
    ik heb denk dat ik er wel meer dan 600€ er aan spendeerd heb
    ik ben getrouwd in las vegas en gescheiden in michigan
    dus daarom is het zo moeilijk denk ik
    ik heb zelfs de ambasade in geschakeld maar die konden ook niet helpen want alles wat zij zeiden had ik al gedaan
    ik wil heel graag met haar trouwen zij ook met mij zij heeft twee kinderen van haar vorige huwlijk en nu sinds 1 july 2003 hebben we ook al een kleine meid we zijn een hele hechte familie als we zouden kunnen trouwen zou dat heel fijn zijn zelfs de kinderen willen ook het graag
    PLEASE HELP ME

    heel veel groeten john

      /   Reply  / 
    1. diana

      hoi john
      Wat een gedoe en een nasleep heb je er van.Ik hoop voor jullie dat het jullie in 2012 gaat lukken en wens jullie heel veel liefde en geluk toe .groetjes diana olst

        /   Reply  / 
  66. fam van maaren

    Hallo Robert.
    Onze dochter en vriendin,zitten voor stage in India.We hebben al vaak geprobeerd een pakje daar heen te sturen.Het komt echter niet aan.Het zou leuk zijn,als ze nu wel een kerstpakket ontvangen.wat wel aankomt.
    We hopen dat jij het voor elkaar krijgt.
    Hartelijke groet: Herman en Leny van Maaren.

      /   Reply  / 
  67. Barbara Frentz

    Beste Robert,

    Jouw oproep was mensen moeten niet alleen zijn of verdienen een bijzondere kerst.

    Bij deze kies ik dus voor een bijzondere kerst.
    Mijn vriend en ik hebben 2,8 jaar geleden een tweeling gekregen, waar wij erg van houden. Er kwamen toen alleen problemen met mij (ondergetekende) Niet meteen in het begin maar circa een half jaar later. Ik begon meer te drinken om mijn angstaanvallen weg te stoppen en niet te erkennen. Ik eas al wel bij een dokter geweest die mij medicijnen gaf waar ik erg veeel van ben aangekomen. Dat gaf mij nog minder zelfvertrouwen. Ik had aanvallen waarvan ik dacht dat ik doodging, gaf mijn tweeeling snel de fles en stopte ze snel weer in bed zodat als er iets met mij zou gebeuren zij in ieder geval veilig waren. mijn vriend is in die periode 2 banwn kwijt geraakt omdat hij thuis belangrijker vindt dan thuis. Ik ben meer gaan drinken heb aalee hulp gekregen die ik maar kon krijgen, zelfs 3 keer een opname, maaar helaas niets hielp. Dit is in het kort een verhaal waar ik wel over wil praten maar als ik niet wordt uitgenodigt ook niet verder op wil in gaan. Als er iemand een speciale kerst verdient dan is het mijn vriend wel en ik ook. Graag praat ik verder op uitnodiging.m Dit verhaal gaat erg ver en zal de nodige tranen en medeleven van andere mensen opwekken (dus kijkcijfers)
    Neem aub contaCT MET MIJ OP.

    Met vriendelijke groet,
    Barbara Frentz

      /   Reply  / 
    1. Miranda

      Dag Barbara,

      Ik ben erg nieuwgsierig naar jouw verhaal.
      Zou je contact met mij op kunnen nemen.

      [email protected]

        /   Reply  / 
  68. Inge-Brenda van druten

    lieve robert
    ik ben inge 21 jaar
    zou graag mn vriend op een speciale manier willen bedanken
    dat hij der altijd voor me is
    ik zit namelijk zelf in een rolstoel
    en ik vind het zo goed van hem dat hij mij neemt zoals ik ben hij heeft alles voor mij over
    en schaamt zich niet voor mijn rolstoel
    wat mn ex wel deed
    ik wil gewoon iets moois terug doen voor hem zou u mij miss willen helpen
    bedankt alvast
    liefs inge

      /   Reply  / 
  69. lvdbergh

    dat is echt een lang verhaal, die ik u al gestuurt heb, ik heb ze bijna al een jaar niet gezien, voor vecantie werd ik afgewezen door de ind, omdat mijn inkomen te laag was,maar een zeer goede vriend van mij ,heeft nu gerand gestaan voor mijn vrouw, en dat loopt nu al drie maande, en er is nog geen beslissing genomen, terwijl alle papieren van mijn vriend peter zeer goed zijn, mijn vrouw had een verblijfdocoment van 5jaar gekregen. 4mnd voor ons huwelijk hier in nederland. maar door ons huwelijk, werd haar verblijfsvergunning, ingenomen. omdat die op een ander man stond , in juni 2004 leerde ik mijn vrouw kennen, en we werden verliefd op elkaar, hoe dat kwam, zij werd gedwongen in de prostitutie te gaan werken,dat vertelde ze me . ik vond dit heel erg voor haar, naar meer ontmoeting met haar werden we verliefd opelkaar, haar vriend destijds beloofde er niet tussen te komen, als ik hem 10.000 euro zou betalen.uiteraad weigert ik deze, en heb hem aan het lijntje gehouden , tot we konden trouwen, op 4 januari-2005. dat is ook gebeurd zo, op 17 augustus 2005 heeft ze haar verblijfsdocument regulier bepaalde tijd , in moeten levere op het politieburo te tiel.dat verblijfsdocument was immers afgegeven op bais van verblijf bij partner luring,die is inmiddels verbroken, door ons huwelijk. in september 2005 reist ik samen met mijn vrouw naar thailand, om aldaar ons huwelijk volgens de thaise traditie te laten inzegenen ,het huwelijk van ons alddaar,is daar geregistreerd op 17 september 2005.toen ik wilde terug gaan ,naar nederland , hoorde ik dat ze niet mee terug kon reize, met mij, omdat ze niet meer haar mvv had, ik was er hellemaal kapot van ,en dat is op de dag van vandaag nog zo. ik mis haar zo erg . wij zijn eerlijk geweest, tegenover de ind, maar door al dit gebeuren, zijn we mooi uit elkander getrokken. als we niet waren getrouwd, was ze nog hier geweest, maar u ziet door je eerlijkheid, word, ons dit nu aangedaan. mijn vrouw spreek goed nederlands, en ze heefd hier in nederland, toen ze hier was , nettjes opgepast. dus daarom snappen we dit niet. ik heb mijn vrouw voor het leven, en we houden veel van elkaar, ik weet dat vele andere mensen, slechte dingen doen, om vrouwe naar nederland te halen, ik vind dit heel erg, maar wij zijn echt voor elkaar, ik ben 56 jaar, was ik maar 65 jaar geweest , dan had ik echt bij haar gaan wonen in thailand, wand de liefde die je daar krijd van hun , is echt te gek daar. ze houden veel van mij. daar ben ik erg blij mee. ik hoop echt dat u iets voor ons kan betekenen, ik kan de reis van haar betalen, naar nederland, dus dat is het plobleem niet, nogmaals help ons astublief, ik bid daar voor elke dag, dat ik mijn vrouw in mijn armen kan sluiten, ik stuur u fotos mee, van mijn en mijn vrouw, mijn vriendelijke dank, groete in afwachting, lc.v.d.bergh

      /   Reply  / 
  70. sonja pardijs

    hallo mijn naam is sonja en ben woonachtig in Winterswijk. mijn beste vriend frans souljé heeft ander half jaar zijn vriendin uit tayland verloren. zij is overleden aan kanker. omdat zij tijdens haar ziekte in tayland bij haar familie was heeft hij haar een maand voordat ze overleed voor het laatst gezien. wegens werk en geld moest hij weer terug naar nederland. hij heeft tot nu toe nog niet de middellen gehad er naar toe te gaan om definitief afscheid te kunnen nemen. hij is nu weer een beetje in de bewoonde wereld en probeert weer van het leven te genieten. en daar hoort ook bij dat hij sinds een paar maand iemand via de chat heeft leren kennen en hij er een goed gevoel bij heeft. maar helaas hebben ze mekaar nog niet kunnen vasthouden want zij woont in suriname. ze wou eigentlijk met kerst hier zijn maar het aanvragen van paspoort en visum duurt veel te lang. zouden jullie hun er bij kunnen helpen dat ze met kerst tog bij elkaar kunnen zijn? het gaat om frans souljé. woonachtig te winterswijk. tel:0642351155 of 0543531867. en Glenda Apinsa Rubenstraat 81 tourtonnelaan paramaribo-noord. in Suriname. mijn telnr. is :0630716626.
    ik kijk uit naar een spoedige reactie. groetjes sonja

      /   Reply  / 
  71. JOLANDA EN TAMARA

    ik heb me rot gezocht naar een pagina war ik al you need is love zou kunnen vinden ,het is n.l zo robert brengt toch mensen die van elkaar houden by elkaar in z on kerst special nou ik wou dat het maar gebeurde by onze vriend jos zijn vrouw woont in de domlicaanse en ze hebben samen een zoontje ,maar hy kan zijn vrouw maar eens in de 3 jaar zien omdat het zoveel geld kost hy spaart er erg hard voor om over 3 jaar weer bij haar te kunnen zijn , en aan gezien zijn vrouw(vriendin) geen geld heeft en er heel armoedig bij woont robert als je dit leest zou je me dan kunnen mailen alsjeblieft xx jolanda en tamara xx

      /   Reply  / 
  72. Paola Wiersma

    Beste Robert,
    Mijn ouders woonachtig in zuid frankrijk zou ik graag willen zien in nederland,helaas is mijn vader niet in staat om deze reis te maken dit vanwege zijn leeftijd hij moet deze 1400km alleen overbruggen mijn moeder kan niet auto rijden maar wat mij het mooiste lijkt om ze met deze kerst 2006 en oud en nieuw bij mij te laten logeren en tegelijkertijd zijn broer te bezoeken die hij in 14 jaar niet meer heeft gezien en is toch inmiddels 88 jaar.Dit zou het mooiste kerstgeschenk voor mij mijn gezin en ouders zijn wat er maar voor mogelijk is.Ik hoop van ganze harte dat je dit bericht leest ook al zijn er meerdere mensen met nog bijzondere wensen,het is een kleine wens maar zal zoveel vreugde en blijdschap brengen in de hele familie,ook kleinkinderen die ze nog nooit gezien hebben Robert ik zou er geen woorden voor hebben als dit waarheid zou worden.Alvast bedankt,with love….Paola

      /   Reply  / 
  73. ine jager

    ouden jullie iets voor haar kunnen doen. Ergens moet toch mister right zijn.
    Wij willen weer een vrolijke collega!!!!!
    groetjes de zusters

      /   Reply  / 
  74. Erika Regales

    lieve robert,

    Mijn zusje en ik hebben mijn moeder een jaar niet gezien.
    We missen onze moeder verschrikkelijk erg.Het is namelijk zo mijn moeder en wij zijn heel erg verdrietig omdat onze oma 2weken geleden overleden is.En mijn moeder was 7 december jarig geweest ze werd 55 jaar en mijn zusje en ik konden daar namelijk niet bij zijn.De reden waarom wij niet samen waren die dag was omdat mijn zusje zwanger is en die mag namelijk niet meer vliegen.En daarom wouden wij u vragen om ons te helpen zodat we met de feestdagen samen met onze moeder konden zijn.
    ik hoop dat het waar kon zijn.

    alvast bedank.

    met vrienelijk groet,
    Erika en Dorothy Regales

      /   Reply  / 
  75. J.M

    Hallo Robert,

    Ik denk dat mijn wens voor deze kerst erg laat is, maar ik wil het toch proberen.
    Ik ben 18 jaar en woon in Eindhoven.
    Ik heb nu 1,5 een vriend,en zijn moeder is turks nu moet zijn moeder elk jaar alleen kerst vieren omdat haar moeder en heel haar familie in Turkije woont. Ze ziet haar moeder en haar familie misschien net 1x per jaar als het lukt om in de zomer op vakantie te gaan.
    Ikzelf vind dat je kerst niet alleen kan en hoef te vieren.
    Als ik de vragen van de mensen hierboven lees snap ik zelf wel dat er ergere dingen zijn in het leven dan mijn vraag. En ik gun de mensen hierboven ook een reactie maar ik zou deze kerst niks liever willen dan haar kerst met haar familie en haar moeder door te laten brengen.
    Ik hoop echt dat u iets kunt doen voor mij, en dat ik een reactie krijg van u.

    Alvast bedankt
    Groetjes J.

      /   Reply  / 
  76. Ria Schreij

    Halo,
    misschien ben ik te laat maar ik wil het toch proberen.
    Ik zal graag willen mijn zoon dat mijn zoon een fijne kerst met zijn meisje en hun kindje kunnen doorbrengen.
    Door hele vervelende omstandig heden zijn ze vlak na de geborten van hun kindje in augustes uit elkaar gegaan, nu proberen ze de weekende weer bij elkaar te zijn maar hebben hun huis op moeten zeggen en woont mijn zoon op kamers in Almere en Dais bij haar ouders in Geldermalse.
    Ze zouden de kerst met ze drietjes doorbrengen maar de huisbaas van mijn zoon heeft gezegd dat Dais en Lely er niet meer mogen slapen en het is te ver om voor een dag met de baby naar Almere met de trein te moeten.
    Dus dit is een hele domper in hun weer hele voorzichtige opnieuw te starten relatie.
    Het zijn 2 mensen die veel van elkaar houden maar door omstandig heden uit elkaar zijn gedreven, mijn zoon was te jong om alles op zijn schouders te krijgen,em Dais heeft een vervelende zwangerschap achter de rug zodat het helemaal mis is gegaan.
    Misschien dat jullie iets voor hun kunnen betekenen , gewoon omdat ze dat ondanks alles verdienen.
    Een wens van een moeder en Oma

      /   Reply  / 
  77. petra joziasse

    Beste Robert,

    Iedere dag opnieuw hoop ik dat je onverwacht voor mijn deur staat. Het is al voor het 2e jaar dat ik jou geschreven heb met de vraag om mijn man Burhan met de kerst een week naar hier kan komen. Weet je wat het gekke is; je denkt altijd dat je bijna alleen bent die voor lange tijd een partner moet missen en dat je eigen verhaal heel verdrietig is. Helaas lees je zo veel verhalen van mensen die in dezelfde situatie zitten. Vooral als je deze site bekijkt maar bijv. ook op de site van ´buitenlandsepartner.nl´. Robert, je zou iedere week wel mensen bij elkaar kunnen brengen. Er zijn zoveel mensen die door bepaalde omstandigheden niet samen kunnen zijn. Dat maakt me zo triest maar ik moet ook realistisch zijn en dus niet meer op jouw komst hopen. Ik hoop wel dat je in de kerstshow wellicht de site van buitenlandse partner wil vermelden. De regels van gezinsvorming met iemand van buiten de EU zijn nl. zo zwaar dat het voor velen onmogelijk is, samen met zijn of haar geliefde te zijn en dat maakt vele mensen zeer ongelukkig. Ik besef dat je heel veel verzoeken krijgt en ondanks dat ik vorig jaar tegen me zelf zei dat ik je nooit meer zou schrijven, heb ik dit toch weer gedaan. Je blijft toch altijd een beetje hoop houden. Ik vraag me wel af hoe jullie de ´gelukkigen´ selecteren? Heeft dat te maken met de landen waar mensen vandaan komen of graaien jullie in een grote bak met namen en halen daar bijv. 8 personen uit. Ik ga maar weer proberen te sparen dan kan ik wellicht over een aantal maanden richting Turkije. Het gemis wordt alleen maar groter. Ik ben blij dat jullie toch de mogelijkheid hebben ieder jaar weer een aantal mensen blij te maken en wens jullie hierbij veel succes. Hopelijk komt er een iets menselijker beleid betreffende immigratie en gezinsvorming zodat we jullie in de toekomst minder ´nodig hebben´.
    Fijne feestdagen en een liefdevol 2007!
    Met vriendelijke groet,
    Petra Joziasse

      /   Reply  / 
  78. Crox

    Heel verdrietig: Een van oorsprong buitenlandse vrouw heeft haar dochtertje vrijwel direct na de geboorte moeten missen. Jeugdzorg heeft haar uit huis geplaatst op foutieve gronden. Aanvankelijk mocht ze haar dochtertje zelfs maar 1 uur per 6 weken zien. Door tussenkomst van de rechter die zich openlijk afvroeg “is dit als straf bedoeld?” is het gewijzigd in 2 uur per 4 weken. Maar het slaat nog steeds nergens op. Deze situatie is zo schrijnend dat je alleen daar al een avondvullend programma over kunt maken. Over hoe bureau jeugdzorg utrecht tot haar beslissingen komt. Hoe de strubbelingen met haar zoontje, de pre-occupatie van een gezinsvoogd en sommigen in haar omgeving daarover, die mensen vooral verkeerde conclusies hebben doen trekken. Een gewelddadige ex is bijvoorbeeld niet als zodanig onderkend met als resultaat dat straks het zoontje bij zijn vader wordt geplaatst. De reden is vooral een taal-probleem, fabricated evidence door jeugdzorg en een hele zwerm discriminerende so called ‘hulpverleners’. Deze vrouw zou toch met kerst haar dochter bij zich moeten hebben, maar ja….. Zie ook http://www.sbbj.nl/forum/index.php?a=topic&t=462 Dit is mensen pesten in het kwadraat. Maar ja, als je aangewezen bent op een pro-deo advocaat die vindt dat ze niet betaald wordt om een klachtenprocedure op te starten…. Pikant detail: de moeder van de gezinsvoogd van haar zoontje heeft hetzelfde geboorteland als deze vrouw…. Het is deze gezinsvoogd die toen ze eenmaal ontdekt had dat er sprake was van een zwangerschap, alles op alles heeft gezet om de baby direct bij de geboorte weg te nemen en iedereen in de omgeving op dit spoor te zetten. De verklaring van een gewezen kraamzorg, blijkt dusdanig verkeerd weergegeven in het dossier, dat zij haar verklaring nogmaals zwart op wit heeft gezet. Een geheel andere verklaring dus. Niet één die tot uithuis plaatsing zou leiden. Ik kan er nog uren over doorpraten. Toppunt van schofterigheid en verdriet. Maar ja, welke kanjer zou dit kunnen rechtzetten danwel er voor zorgen dat deze vrouw haar dochter met de kerst thuis heeft….

      /   Reply  / 
  79. Rachel

    Lieve Robert, wilt u alstublieft de vriend van mijn moeder voor de kerst naar nederland halen, ik heb al eerder geschreven samen met mijn buurvrouw. Wij hebben hier in Nederland verder geen familie meer, dus ben ik alleen met mijn moeder met kerst. Kunt u ons een mooie kerst geven?

      /   Reply  / 
  80. hilda

    Beste mijnheer ten Brink.
    Ik zit in een benarde positie om mijn vriend in India.Daarom wil ik eerst met u praten.
    Mijn tel.nr. is thuis 020-6335043en mijn nul zes is06-15575420.Dank u bij voorbaat.Hilda pandey.

      /   Reply  / 
  81. Tessa

    Beste Meneer ten Brink.
    Mijn naam is Tessa en mijn wens is dat de wens van mijn zussen word vervuld.
    het is een beetje lang verhaal en ik hoop dat U tijd heeft om het even te lezen …
    ik heb 2 ouderen zussen van 18 en 16 en in maart worden ze allebij jarig.
    wij hebben 6 jaar in Costa Rica gewoont, en wegens de schijding van onze ouders wonen wij nu alweer bijna 3 jaar in nederland, wij gaan elk jaar op vakantie bij onze vader en dit jaar hebben mijn zussen alle twee een ontzettende lieve vriend gevonden en toevallig zijn dat ook 2 van mijn allerbeste vrienden .
    mijn oudste zus, judith , is nu verloofd met haar vriend , Andres.
    en mijn andere zus Kristel mist haar vriend Allan ook onwijs.
    omdat ik weet dat alletwee mijn zussen hun vriend onwijs missen en zo graag bij hun willen zijn en aan het sparen zijn om een vleigticket te kunnen betalen wou ik u graag vragen of u hun kon helpen door hun vrienden naar nederland te laten komen , ik dnek dat me zussen en hun vrienden dan onwijs gelukkig zouden en zijn en ik ook natuurlijk!
    ik hoop dat u mij kan helpen .
    Alvast onwijs bedankt
    met vriendelijke groeten
    Tessa.

      /   Reply  / 
  82. lisandra

    ik zou graag willen dat me zoontje ze vader leert kennen want hij heeft ze vader niet meer gezien en ik vindt het zielig voor hem want mij dochter ziet ze vader wel

      /   Reply  / 
  83. a.steenbrink

    hallo,Mijn dochter woont samen met een angolese vriend zij kennen elkaar nu 5 jaar
    in de tijd dat hij nog in angola woonde was hij erg veel bij zijn opa,,nu zijn ze samen aan het sparen,maar het is de vraag of ze het geld op tijd bijelkaar krijgen,opa is al oud.het zou zo mooi zijn dat hij zijn opa nog kon zien ,hij heeft veel aan hem te danken.

    een hoopvolle moeder!

      /   Reply  / 
  84. Kees

    Psst, mensen. Kerst is voorbij hoor en Robert ten Brink presenteert gewoon weer “Lotto Weekend Miljonairs”. Ik vraag me af via welke site deze mensen hier naar toe worden gelinkt. Of zal Herman deze reactie ook weer wissen?

      /   Reply  / 
  85. Kees Hond

    Hoi Robert,

    Ken u foor mei ook nied is zoon lekke weif uit het buitelant hale ? Ik ken ook nie schreife, dus…hep ik er tog ook wel regt op ? Net as die andere gaste die niet kenne schreife. Ik bin 44 jaar out, hep nog nooit gewerkd en heb otdanks dat slegts 2 jaar in de lik gezete. En dat was allenig maar foor brantstichting dus waar hebben we het over…

      /   Reply  / 
  86. Mikhail

    LOL!

    Raar volk, ze laten hun adres achter hier!

    Herman, doe je nog wat aan deze schijnvertoning of laat je die debiele “computernoobs” hier toe?

      /   Reply  / 
  87. Michelle

    Beste Robert,

    mijn naam is Michelle Jansen en ik heb een vriendin Lianne. En zij heeft 2 jaar geleden een jongen ontmoet in rome hij heet giacomo. hij is de liefde van haar leven alleen jamer genoeg hebben ze elkaar sindsdien niet meer gezien. dus wilt u aub helpen hun weer bij elkaar te brengen?

    groetjes michelle

      /   Reply  / 
  88. Melissa

    Beste robert

    ik ben 14 jaar oud en 13 maart word ik 15
    in augustus 2006 heb ik op vakantie een hele leuke franse jongen ontmoet en zoals je begrijpt we hebben verkering maar elke keer als we afspreken in de vakantie gaat het niet door en ik mis hem echt vreselijk ik heb nu ongeveer 6 maanden verkering of meer.
    ik hou ontzettend veel van hem.

    groetjes Melissa

      /   Reply  / 
  89. Dariusz Boots

    hallo Robert ik zaal m even voorstelen mijn naam is Dariusz ik woon in Nieuwegein zaanseschans 16.Ik heb een vraag om hulp ,ik ben nog steeds smoorverliefd op mijn ex ze heet Annemarie Mijer en ze woon ook in Nieuwegein op hoorenseschans 21.Ik heb all van alles geprobeert om haar liefde trug te winnen,bloemen, kados,liefde briefen.Er werkt weinig ik weet dat ze nog steeds ook verliefd op me is maar ze is bang voor reacties van haar vrienden en kenisen.ze zegen wel eens echte liefde over leeft alles,daar ben ik ook van overtuig.Wat ik van u werwacht is de eene stuen in de rug om over deze drempel te treken.ze is gek van dolfijnen,haar grooste wens is om met ze te zwemen.Ik wil dat bij haar via u te reglen. Ik hoop dat u me kan helpen, ik weet niets anders om haar te overtuigen hoeveel ik om de geef,hou.help u me Aub,ik ben u alfast zeer dankbar.voor dat ik iets vergeet is Dat we woonen onder stichting Humanitas voor mensen met verstandljk henikapt.Met vriendlijke Groet Daruisz Boots.Ik kan niet of beter gezegt moelijk leven zonder haar .Ik hou ng ontzeten veel van haar.

      /   Reply  / 
    1. miep buren

      got got wat zielig ben jij en wanhopig wie vald daar nu op gat ver

        /   Reply  / 
  90. ruben

    hallo robert kan ik mee doem

    van de Quiz

    ruben 20 jaar

    uit voorburg

      /   Reply  / 
  91. Patrick Feenstra

    lieve robert,
    Mijn vriendin (Vanessa andrade da silva,24 jaar, uit brazilie)en ik zijn nu 4 jaar samen,zij woont 3,5jaar in nederland en we hebben een dochtertje (Femke Feenstra)van bijna 2 jaar.
    haar moeder heeft onze dochter 1 keer gezien maar haar vader nog nooit. mijn vriendin mist haar familie natuurlijk heel erg maar ja het verlangen naar haar vader is uiteraard heel erg groot, zij is hier ook regelmatig verdrietig en erg emotioneel van. het enige wat ik kan doen voor haar is deze brief naar u sturen in de hoop dat u iets voor haar en ook voor mij natuurlijk kan doen.Dus vandaar deze oproep, meer ligt er niet in mij macht. Zij weet verder niks van deze brief, ik wil haar geen valse hoop geven maar ik hoop uiteraard op een reactie van u!!!!!!!!!!!!!!!! heel erg bedankt en ik wacht in spanning af of er een kans is voor ons. Groetjes patrick feenstra
    Jan in ‘t veltstraat 21
    den helder
    0223627283

      /   Reply  / 
  92. nato

    lieve robert
    ik schrijf jou omdat lisa en ik iemand willen helpen.De gene die wij willen helpen heet sandra zij heeft op alle dating site geprobeert om een vriend te vinden maar het lukte haar niet wij hopen dat via jou dat het haar gaat lukken zij is een heel goed jonge dame zij help ons altijd zij is net een zusje voor ons altijd als we haar nodig hebt staat ze klaar voor ons vandaar deze bericht ik hoop dat je haar kan helpen .
    groetjes lisa en nato

      /   Reply  / 
  93. Aart-Jan van Beek

    Hallo Robert,
    Ik zal me even voorstellen, ik ben aart-jan ben 33 jaar en woon in veenendaal.
    Ik ben begin dit jaar gescheiden , en ben op internet op zoek gegaan naar een nieuwe liefde, en het is gelukt , alleen woont ze in Peru, haar naam is Elida.
    Ik spreek haar regelmatig op msn en we schrijven elkaar ook.
    Het zou fantastisch zijn als ik haar met de kerst kan ontmoeten.
    ik hoop dat U mij kunt helpen, alvast bedankt.
    En ik wacht in spanning af.
    Groeten Aart-Jan

      /   Reply  / 
  94. Ruben

    Beste meneer Ten Brink,

    Mijn broertje Gerlof (28) heeft sinds een half jaar een vriendin waar hij helemaal verkikkert op is. Jarenlang heeft hij gewacht totdat hij de ware tegenkwam en uiteindelijk heeft hij haar gevonden.
    Afgelopen maand is zij voor een half jaar naar Australie vertrokken, om daar haar zelf beter te leren kennen en dat ze sterker in haar schoenen komt te staan. Deze trip had zij al geboekt voordat zij Gerlof leerde kennen. Zij is nu nog geen maand weg en mijn broertje mist haar echt enorm, wat niet normaal is voor zijn doen. Wij familie zouden het erg leuk vinden als zij met de kerst toch even bij elkaar zouden kunnen zijn.
    Ik hoop dat u wat doet met deze reactie, wij wachten hoopvol af. Groeten fam. van der Meer

      /   Reply  / 
  95. Chantal en Joyce

    Hallo Robert!
    Wij wouden graag iemand opgeven voor de kerstspecial 2007. Waar kunnen wij onze brief naartoe sturen? Of naar welk mailadres kunnen wij hem sturen?
    Groetjes Chantal en Joyce

      /   Reply  / 
  96. NINA NIKPOUR

    Dag robert,

    Ik ben samen met mijn moeder sinds 2001 naar nederland gekomen. wij zij samen uit Iran gevlucht.
    een jaar later zou mijn broer Nima ook naar ons toekomen via mensensmokkelaars maar het is hem niet gelukt om verder door reizen vanaf Bulgarije en is daar gebelijven. Mijn moeder heeft hem sinds dien niet gezien het zou een prachtige kerst voor mijn moeder en broerje zijn als die twee elkaar weer kunnen omhulsen.
    Ik hoop dat uw van deze droom een werkelijkheid kan maken.
    met vriendelijke groet Nina.

      /   Reply  / 
  97. danielle

    hallo ik ben danielle en elken jaar heb ik wel gescheven en toch vraag ik me af elken keer als ik kijk naar programma warom enkelen mensen maar ge lukkig kunnen worden door zo een programma ik kan mijn verhaal wel weer schrijfen maar toch vraag ik me af word toch niet veel aan ge daan en nee is niet omdat het nu moet maar je mag best weten ik zie veel pijn en verdriet om me heen ik ben nu al 8 jaar aleen en heb twee kids die missen elk jaar weer met de feestdagen een vader in hun leven want die hebben ze niet meer ik heb wel broers en zussen maar die kijken me niet meer aan omdat ik er niet meer ben op de feestdagen warom omdat ik aleen ben en geen vent heb ja me moeder en me vader hebben een helen hoop voor me ge daan en het enigten wat ik wil is dar mijn fam een keer g elukkig samen kunnen zijn ja ik kan het niet aleen op lossen en dat gaat elk jaar zo want op de dagen van de kerst is mijn leifste oma over leden daarom sluit ik me af van die mooien dagen ik heb heel veel mee ge maakt en dat schrijf ik elk jaar weer maar ik wil dat mijn kinderen een mooien kerst een keer hebben met oma opa en nichtjes over de vloer af gelopen jaar was weer moeilijk voor ze omdat ik dus bijna op sterven na door was ik was zwanger en het ging niet goed met de zwanger schap maar ben er wel weer ja ik hoop dat u dit leest en dat ik een uit gebrijd verslag daarna aan u geef want het staat wel open en blood op de site dus aleen diteels geef ik u bij deze zo niet weet ik waar ik weer dit jaar aan toe ben dat er wel mensen ge lukkig zijn vriendelijk groet danielle

      /   Reply  / 
  98. Robert ten Brink

    Beste Danielle,

    Waar zat jij met je gedachten toen je op school les in de nederlandse taal kreeg? Je reactie zit barstensvol spelfouten. Misschien een opfriscursusje nederlands? Verder begrijp ik niet echt wat je nu precies van me wilt. In ieder geval kan ik er niets mee. Succes in het leven.

      /   Reply  / 
  99. justerl Spierings

    Ahoy Robert of het RTL 4 team.
    Het is voor mijn moeder die dit jaar kerst moet vieren in het verpleeghuis en dat is best verdrietig voor haar
    Ik ben justerl de oudste dochter die anderhalf jaar geleden naar Tsjechie is geemigreerd eigenlijk net nadat mijn moeder een hersenbloeding heeft gehad en daardoor haar spraak kwijt isgeraakt na een hersenbloeding.toen is ze in het ziekenhuis gekomen na een hel tijd verpleging mocht ze uiteindelijk toch weer op haar zelf gaan wonen maar in een huis met toezicht. mijn Broers en {Schoon} zusje hebben voor haar het huisje mooi ingericht en wat was ze trots ze kon het niet vertelen maar ze glunderde in haar eigen nieuwe paleisje. Dit heeft helaas niet lang gemogen, want ze kreeg weer een hersen bloeding en isdaardoor nu ook voor de helft verlamd dus nu moet ze in het verpleeghuis blijven en is het niet echt makkelijk om haar met de feestdagen in huis te halen,en al hellemaal niet naar Tsjechie helaas. Nu is mijn wens en soms heel soms komen die uit. Dat mijn moeder dus niet alleen is met de kerst maar dat ze nog een keer in haar leven kerst kan Zoals zij het vroeger altijd organiseerde toen mijn kids nog klein waren .Dus samen met haar andere kinderen en de kleinkinderen zodat ze oma nog een keer kunnen zien stralen ,nog een keertje een beetje geluk in haar verdrietige leven zonder uitzicht op verandering dus alleen maar zitten, kijken en luisteren dat is alles nog wat ze nog zelf kan. En het gemeene is ze is nog zo jong ze word 9 december 67 jaar. Ik hoop dat deze wens verhoord word want ze heeft het zo verdiend eindelijk weer een beetje geluk. Ik had het met liefde allemaal zelf willen organiseren maar de emigratie is een helaas stukje duurder geworden als we dachten .Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dus wie weet kunnen julie iets voor haar en de familie in Holland betekenen. En ik ga het dan volgen op de tv en genieten van het geluk op haar gezicht.

    Voor jullie in holland allemaal fijne kerst dagen en een heel goed begin in het nieuwe jaar

      /   Reply  / 
  100. Ashley

    hallo Robert ik ben een meisje van 16 jaar. en ik heb mijn beste vriendin Merel 17 al anderhalf jaar niet gezien. haar ouders zijn zendeling dat betekent dat je voor een tijd naar een land gaat waat je het evagelie gaat vertellen! Merel en haar familie in papuau new gunea. dat is een land aan de andere kant van de wereld.. Waarom zij zo beangrijk voor mij is wij zijn De 30meiertjes om dat wij allebij jarig zijn op 30 mei! ik heb genoeg vriendinnen maar zij is hele belangrijk voor mij met haar kan ik dingen delen die ik met anderen niet deel! ik mis haar gewoon heel erg! en waar ze nu is heeft ze haar liefde van haar leven gevonden en hij woon in Afrika dus ik zal haar mischien hellemaal niet meer zien!! dus alstublieft wilt u mij helpen dat ik haar Toch nog een keer kan zien voor da tze naar afrika gaat!!

    Byee help me alsjeblieft Ashley!!

      /   Reply  / 
  101. jolande balfoort

    ik ga het kort maar krachtig houden , HELP IK MIS MIJN VRIEND UIT TURKIJE , we kennen elkaar 1,5 jaar , maar door alle formaliteiten is het ZO MOEILIJK om hem hier heen te krijgen voor een vacantie , en het kost zo veel geld , EN DAT HEBBEN WE ALLE TWEE NIET , jij gaat ons vast wel helpen haha ,kusjessss

      /   Reply  / 
  102. Annelies

    Hee Robert!

    Ik ben Annelies, 17 jaar. Mijn vriendin, Merel, is nu in Papua new guinea. Dat komt doordat haar ouders zendelingen zijn. Ze heeft daar een vriend gevonden en ze wil met hem mee naar Australie. (m’n vriendin Ashley heeft ook een stukje geschreven daar staat Afrika in, maar dat moet Australie zijn foutje..:) Het is echt heel serieus. Als ze gelijk door gaat naar Australie zien we (Ashley, mijn zusje en ik) haar in ieder geval heel lang niet meer. Ik zou dit zelf vooral erg jammer vinden voor Ashley, want die had een super goede band met haar!!

    Help ons, want we willen haar echt graag nog een keer zien. (ze vertrok 9 mei 2006 naar Papua new guinea)

    Liefs,
    Annelies.

      /   Reply  / 
  103. Anton

    Staat slordigheidje in bericht dat All u need is love op SBS zou te zien zijn nou we zitten toch echt naar RTL 4 tekijken hoor.

      /   Reply  / 
  104. Stichting Beter Lezen

    Anton dan moet jij maar eens goed lezen. Dit bericht is uit 2005!

      /   Reply  / 
  105. Roosje van den berg

    Beste Robert,

    Ik weet dat dit hier eigenlijk niet thuis hoort maar op een andere manier lukt het niet.
    Jij bent de ambasadeur van de Lotto,daarom deze brief.
    Op 22 december 2007 bleek uit de trekking dat we 50.000 euro hadden gewonnen.Mijn spelersnummer is 96122479 RJ..op naam van Driessen .Het winnende lotnummer 04-15-18-28-30-35 en kleur geel.We waren door het dolle.Nu een paar dagen later krijgen we een brief ,zonder specificatie met de mededeling dat we 2.730,73 krijgen overgemaakt.Hoe kan dit??
    Er zijn volgens mij grote fouten gemaakt.Het kan niet zo zijn dat er 13 of nog meer een prijs van 50.000 euro hebben gewonnen. De laatste 2 jaar waren 13 personen met deze prijs en nu op één avond ook 13.
    De medewerkers,we hebben een paar keer gebeld snapten er ook niets van en raadden ons aan een klacht in te dienen.Dit kun je toch niemand uitleggen..zijn er soms meerdere dezelfde lotenoverzichten??Is de computer blijven hangen…niet te filmen.
    Omdat ik weet dat jij de lotto een warm hart toedraagt schrijf ik jou deze brief
    Kun jij iets voor ons betekenen??
    Ik hoop dat de redactie jou dit toezendt.
    Wij gaan in ieder geval een katerige oude jaars avond in.
    Vriendelijke groeten

      /   Reply  / 
  106. Roosje vd Berg

    Dag Robert, ik weet dat jij lotto een warm hart toedraagt ,vandaar deze mail,die eigenlijk hier niet thuis hoort.
    op 22 december heb ik een prijs van 50.000 euro gewonnen.
    Spelersnummer 96122479 RJ en lotnummer 04-15-18-28-30-35 en geel.
    Nu krijgen we een niet gespecificeerde brief met de mededeling dat we 2.730,73 op de rekening gestort krijgen.Na even flink gillen hebben we de lotto gebeld.De medewerkers begrijpen het niet en zeggen ons een klacht in te diene. De afgelopen 2 jaar zijn er 13 personen met deze enorme prijs ,nu op één avond 13 …dat BESTAAT toch niet. Zijn de loten overzichten niet uniek ,zijn er meerdere dezelfd in omloop?
    Help ons aub door dit na te trekken??
    Wij gaan in ieder geval een katerige oudejaarsavond tegemoet.
    Ik hoop dat de redactie zo aardig is deze brief aan jou te tone.
    Vriendelijke groeten en ik hoop dat je iets voor ons kunt betekenen.
    Roosje

      /   Reply  / 
  107. Kenan yildiz

    Beste Robert ik ben van af 1989 samen met mijn vrienden wij hebben 2 prachtige kinderen van 15 en 12 een op de andere dag zij wil niet meer verder met mij dat is mij zo gegerepen dat ik zelfmoord poging gedaan maar ik kan haar niet andere gedachten brengen Robert ik hou zo veel van haar dat ik alles voor haar en voor mijn kinderen doen zelfs mijn leven op overen Robert ik heb alles gedaan om haar terug te krijgen maar bij mij lukt het niet daarom schrijvik aan jou Robert aub help mij help mijn relatie te reden jij bent mijn laatste red middel als jij mij niet helpt daan ga ik eende aan mijn leven maken omdat ik kan het niet meer tegen ik kan het niet meer help mij aub ik hou zo veel van haar en mijn kinderen Robert jij bent ook een vader als zo iets bij jou gebeurd ik denkt dat jij ook zelfte dingen doet als ik Robert help aub help help help ik wacht jou antwoord.Kenan

      /   Reply  / 
  108. Kenan yildiz

    Beste Robert ik ben van af 1989 samen met mijn vrienden wij hebben 2 prachtige kinderen van 15 en 12 een op de andere dag zij wil niet meer verder met mij dat is mij zo gegerepen dat ik zelfmoord poging gedaan maar ik kan haar niet andere gedachten brengen Robert ik hou zo veel van haar dat ik alles voor haar en voor mijn kinderen doen zelfs mijn leven op overen Robert ik heb alles gedaan om haar terug te krijgen maar bij mij lukt het niet daarom schrijvik aan jou Robert aub help mij help mijn relatie te reden jij bent mijn laatste red middel als jij mij niet helpt daan ga ik eende aan mijn leven maken omdat ik kan het niet meer tegen ik kan het niet meer help mij aub ik hou zo veel van haar en mijn kinderen Robert jij bent ook een vader als zo iets bij jou gebeurd ik denkt dat jij ook zelfte dingen doet als ik Robert help aub help help help ik wacht jou antwoord.Kenan

      /   Reply  / 
  109. sylvia vollebregt

    Beste Robert ten Brink

    Ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen
    Ik wou je vragen of je mijn en mijn kinderen wil helpen
    Ons aangenomen zoon woond in gambia waar ik al 10 jaar kwam
    Aangezien ik niet de mogelijkheid heb om lamin colley die ik ook 10 jaar ken naar nederland te halen
    Maar wij willen hem graag een kans geven via jou als dat mogelijk is
    Lamin is een jongen van 22 jaar net zo oud als mijn oudste zoon
    lamin woond bij mensen in de compond en heeft verder geen familie
    Het zo fijn zijn om hem een keer in zijn leven zijn droom waar te maken ook voor ons
    En dat hij mijn ook nog een keer ziet wand ik ben niet meer in staat om te gaan
    Hier ga ik niet verder op in anders wek ik alleen meedelijden en dat wil ik niet
    Ik hoop dat wij een reactie krijgen en zo niet zo ik dat heel erg jammer vinden
    In iedergeval bedankt dat ik dit mog vertelen
    Ik kan nog veel meer vertelen maar dan woord de brief zo lang
    Er zijn nog mmer mensen die willen schrijven denk ik BEDANKT

    Veel liefs van Sylvia

      /   Reply  / 
  110. Nicky Pelders & Daisy Overdiek

    Beste Robert,,

    Voor school hebben wij stage moeten lopen in Lanzarote de hele winter! Het was erg moeilijk om daar een plekje te veroveren zo ver van huis,, en hebben we een hele moeilijke kerst en vooral nieuwjaar gehad! Ondanks dat hebben we daar veel mensen leren kennen! Nu gaan wij (Nicky & Daisy) zelfs een jaartje terug in september, omdat het daar toch misschien wel leuker was! Maar nu hebben we nog een vriendin wiens vriendje in lanzarote zit, en niet de mogelijkheid heeft daarheen te gaan of hij hier heen kan ivm geld! Janske (de vriendin) is zo ongelukkig hier, en niks kan haar op vrolijken. Wat erg frustrerend voor ons is, maar ik wil haar zo graag gelukkig maken! En dat kan maar op een manier en dat is om ze weer bij elkaar te brengen! Er zijn veel aanvragen voor een liefde maar Robert wij zitten met onze handen in ons haar! Het is zo oneerlijk dat wij daar wel heen kunnen!

    nou alvast bedankt

    Liefs, Daisy en Nicky

      /   Reply  / 
  111. maaike

    Lieve robert,

    Gaan jullie door of niet???
    Mijn zus is 14 jaar we zijn 2 dagen geleden en 3 maanden terug naar griekenland gegaan, ze vondt een leuke jongen yiannis ze is smoor en hij ook.
    Op de dag dat we weggingen was DRAMA!!
    ze zien elkaar nooit, ze mist hem verschikkelijk als jullie verdergaan laat dit a u b erin komen!!
    Dit is echte all you need is love!!!

      /   Reply  / 
  112. maaike

    Hoe oud was hij waar kwam hij vandaab?

      /   Reply  / 
    1. Tamara pico

      Beste Robert ik kijk altijd met heel veel plezier naar all you need
      en wil er ook aan mee doen door een kaart in te sturen
      maar heb geen foto van de gene die ik de kaart wil sturen en kan het mail adres niet vinden
      maar de reacties op deze site vind ik ook leuk
      groetjes tamara

        /   Reply  / 
  113. vatandost

    Beste Robert,

    Mijn man 25 jaar zijn ouders heeft niet gezien en hij heeft een zusje dat nu is getrouwd maar hij heeft haar nooit gezien,
    Nu zijn vader is doodziek en hij is hun erg gemist.

    Wilt u misschien hem kerstdagen mooie dagen in zijn leven maken.

    Met vriendelijke groeten,

    M.Vatandost

      /   Reply  / 
  114. Meertju

    heey Robert
    ik wil graag mijn beste vriendin opgeven voor All you need is love
    ik wil haar heel graag opgeven omdat ze heel veel voor mij doet en nu wil ik iets voor haar terug doen.
    De reden waarom ik haar op wil geven is : ze heeft een hele moeilijke tijd meegemaakt.
    Dat was voor haar heel erg moeilijk en voor haar familie.
    Ze heeft een nichtje in Thailand wonen en die wil ze heel erg graag zien.
    Haar oma was 2maanden geleden naar Thailand geweest maar zij kon niet mee want ze moest naar school.
    Haar grootste droom is om haar nichtje te ontmoeten.
    ze heeft t er elke dag over.
    Nou wil ik u vragen of u aub haar wilt opzoeken en overlaten komen naar Nederland want mijn beste vriendin zou heel gelukki worden en haar familie ook.
    Vooral hara broer want die heeft een hele moeilijke periode gehad.

    alvast bedankt
    Mehria

      /   Reply  / 
  115. s.dawud

    hallo robet ik heb mijn vriendin al 10jaar haar niet gezien…. ik wil haar op niewue ontmoet.mischien je kan me helpen,ik heb lang geleden voor jou brief gestuurd.maar nooi nieks gehoord???gr.s.dawud

      /   Reply  / 
  116. umit

    Hallo Robert
    Mijn zusje is getrouwd na een lange relatie met haar vriend in Turkije, met veel ups en downs in de familie en in onze jeugd.Ze heeft het heel erg moeilijk gehad de laatste jaren.Wij allemaal wel,maar ze is ons jongste zusje en door de omstandigheden loopt ze nu bij een pschiater,mijn moeder en ik ook dat vinden we heel erg moeilijk,maar het kan niet anders.Ze werkt ook in ploegendienst.
    Onze moeder zit in de WSNP (Schuldhulpverlening)dus ze helpt haar ook financieel.Zelf heb ik 2 kinderen en mijn man kan en is wel bij ons.
    Ze ziet dat natuurlijk ook elke dag en het doet haar heel erg verdriet dat zij dat niet heeft.
    De feestdagen zijn ook aangebroken,maar zij kan niet naar haar man,omdat ze geen geld heeft om te gaan,ze is wel vrij van haar werk voor de kerst en oud en nieuw… Hij kan ook niet komen financieel!!! Ze heeft hem nu echt heel erg nodig.
    U bent onze enige hoop,als dit zou lukken is het ook een hele grote verassing voor haar.En voor mij, want ik wil zien dat ze een keertje echt lacht zonder te doen alsof ze iets leuk vindt. Ik hoop op een positieve reactie. liefs, Umit

      /   Reply  / 
  117. rija ruijter

    vrijdag 28 november 2008

    Dag Robert

    Hier mijn verhaal over mijn nicht Marthy de Wit uit Enkhuizen. Waar zal ik beginnen ?
    Als nichtjes zaten we samen op kostschool in Steenwijkerwold in de jaren 1952-1957.
    Voor Marthy zeer eenzame jaren.
    Marthy trouwde en werd al snel zwanger. Helaas leefde dit kindje niet meer tijdens de geboorte.
    Haar huwelijk hield al snel geen stand meer.
    Marthy vechtte door.
    Ze begon een winkel in gordijnen. Door dag en nacht alles te geven werd haar winkeltje een succes. Ook dit mocht niet zo zijn. Ze moest haar winkel verkopen om gezondheidsredenen. De bank die haar geld belegde heeft dit niet juist gedaan.
    Na rechtszittingen bleef Marthy met lege handen achter.
    Ze kreeg vervolgens een trein en auto-ongeluk. Sindsdien heeft ze een fobie ontwikkeld voor snelwegen en treinen, waardoor ze beperkt is in reizen. Wederom liet ze de moed niet zakken en begon in haar souterain een heiligenbeeldenmuseum. ( zei website : http://www.farida.nu/heiligenbeeldenmuseum/ )
    Oude beelden kocht ze op . Ze restaureerde ze weer in hun oorspronkelijke staat.
    De ellende bleef haar echter niet bespaard.
    Een enorme brand begin dit jaar, vernielde haar hele bovenverdieping. Met alle gevolgen die hier uit voortkomen.
    Ze is ten einde raad. Je begrijpt dat dit eigenlijk veel te veel is om uberhaupt te bevatten.
    Mijn vraag nu aan jou, Robert is ook echt iets voor Marthy. Ze heeft een zus in Autstralie, die daar al zo’n 40 jaar woont. Het contact tussen die twee is hecht. Ze mailen bijna dagelijks met elkaar.Wat zou het voor Marthy geweldig zijn om met haar zus dit jaar kerst in Nederland te kunnen vieren. Ze hebben elkaar in al die 40 jaar niet meer gezien.
    Ik hoop, Robert dat je je kunt inleven in het leven van Marthy. Ze is inmiddels 66 jaar en haar zus 70. Ik hoop met heel mijn hart dat deze wens in vervulling zal kunnen gaan.
    Vriendelijke groeten
    Rija Ruijter.

      /   Reply  / 
  118. Madeleine de Bock

    Maandag 1december 2008
    Hallo Robert,hier mijn verhaal mijn moeder afkomstig uit Rusland maar is al 45jaar in Belgie,nu is het wel zo dat mijn moeder nog alleen haar broer in Rusland heeft die ze al meer dan 25jaar niet meer heeft gezien,moeder is 82jaar en haar broer 72jaar en allebei is hun gezondheid niet meer zo goed en slecht ter been Mijn vraag is of het mogelijk is dat mijn moeder haar broer voor wellicht haar laatste levensjaren haar liefhebbende broer in haar leven nog zou mogen zien. Met vriendelijke groeten Madeleine de Bock.

      /   Reply  / 
  119. Saphida Singh

    Beste Robert,
    Ben 24 jaar,en op het moment dat ik dit bericht schrijf ben ik diep en dan ook diep ongelukkig en verdrietig. Het is al 2 december en mijn man (we zijn pas getrouwd) zit al 4 maanden in India. Hij is de enige waar ik nog voor leef en zou er alles voor over hebben hem weer te zien en te voelen. Wij wachten al heel lang op het antwoord van de immigratiedienst.De pijn waarmee wij rondlopen wordt steeds ondraaglijker en het ziet er naar uit dat ik komende kerst alleen ga zijn en dan ook helemaal alleen. Ik zou jou zo dankbaar zijn als wij elkaar weer mogen zien.
    Vriendelijke groeten,
    Saphida Singh

      /   Reply  / 
  120. Alie Wouda

    Ik wil Betsy Akkers in contact brengen met Murad Bayrat in Turkije, ze zijn hartstikke verliefd op elkaar, maar kunnen elkaar maar een keer per jaar zien. Dit is al de 3e jaar dat er een verzoek is ingediend.
    Hopenlijk kunnen jullie hieraan voldoen.
    Alle gegevens zijn bekend.

    vr gr Alie Wouda

      /   Reply  / 
  121. Eva

    Hallo Robert,

    Ik ben Eva 15 jaar, een goeie vriendin van mij Ryanne die is ook 15 jaar. Ze is helemaal verliefd op Japan en wilt daar heel graag heen! Ze heeft op een marktje een japanner leren kennen, ze is héél verliefd op hem geworden! Hij mocht 3 dagen bij haar slapen anders moest hij een hotel zoeken. Nu zijn de 3 dagen om en vanochtond heeft ze hem naar het vliegveld gebracht, daarna was ze naar school gekomen en ze zit de hele dag al te huilen! Ze wilt zo graag naar Japan en naar hem toe! maar het kost heel veel geld. Ik zal U heel dankbaar zijn al zou Ryanne hem kunnen zien en naar Japan gaan!!!

    Groetjes, Eva

      /   Reply  / 
  122. janna

    hoi robert
    heb een vriend in nirigia hij woon in nederland hij is voor zijn werk daar hij wil terug maar het ga niet zijn pas werk daar niet en ik weet niet wat ik nog meer kan doen om hem weg tehalen
    heb de nederlandse ambasade gemail en die zegt dat ze hem niet kunnen helpen hij had nu eindelijk geld bij elkaar en word over vallen door de taxi driver hij heb ook in het ziekenhuis gelegen maar hij zo met de feest dagen hier zijn maar ikweet niet wanneer hij nu kom weet u nog iets dat ik kan doen om hem tehelpen
    gr janna hoop dat u wat weet

      /   Reply  / 
  123. priscilla

    hallo robert,

    ik zal me even voorstellen ik ben priscilla lips woont in hoeve in noord-Brabant,
    ik wil graag mijn opa opgeven voor all you need is love,
    mijn opa heeft geen makkelijke tijd achter de rug hij is 2 jaar geleden zijn vrouw verloren en ik mijn oma,
    hij heeft nu iemand leren kennen in de philepijnen hij is er al een paar keer geweest,
    maar ik weet dat tickets gewoon erg duur zijn,
    mijn opa heeft alles geprobeert om voor haar een visum te krijgen voor 3 maanden hier in nederland maar dat is niet gelukt ,
    mijn opa staat altijd voor mij en me moeder klaar,
    en wil nu een keer iets terug voor hem doen ik weet dat dit erg belangrijk voor hem is!
    ik hoop dat u mij kunt helpen
    groetjes priscilla

      /   Reply  / 
  124. saskia

    hoi lieve robbert
    ik schryf je nu alvast voor een liefde die ik heb leren kennen op internet en over 53 dagen vlieg ik naar egypte om hem echt te zien voor 3 weken maar ik weet nu al dat dat veel te kort is dus wil ik je vragen of je hem met de kerst naar my kunt laten komen
    ik heb een beetje een stormachtig leven achter de rug en ik voel dat deze man de man van myn leven is heel veel liefs saskia

      /   Reply  / 
  125. sinja

    hoi robert met sonja ik zou graag je hulp hebben bij het volgende mijn vader is een schat van een man en staat elke dag voor mij klaar daarom zou ik hem graag dit cadeau doen en dat is dat hij al meer dan 30 jaar zijn vader niet meer heeft gezien of gehoort.Daarom zou ik mijn vader en me opa dan graag bij elkaar brengen alleen weet niet hoe ik dit moet doen Zou je me alsjeblieft kunnen helpen wil dit zo graag voor mijn vader doen ik hoop echt iets van je te horen groetjes sonja

      /   Reply  / 
  126. marloes

    Lieve mensen,
    Wat een verhalen lees ik hier toch. De 1 nog zieliger en afschuwelijker dan de ander. Ik hoop voor jullie allemaal dat jullie de hulp kunnen krijgen die jullie nodig hebben.
    Ook ik heb een geliefde die ik dolgraag weer zou willen ontmoeten, ze is de beste vriendin die ik ooit gehad heb. En in plaats van mijn hele hart en ziel en al mijn gegevens hier te noteren, hoop ik ergens een aanmeldingsformulier te vinden voor de show.
    Mijn oproep is dus bij deze, weet iemand hoe de aanmelding verloopt dit jaar?
    En ik zou graag alle lieve mensen hier met hun verhalen willen zeggen dat ze niet zo veel informatie op dit forum moeten zetten, en echt geen adres informatie en telefoonnummers.
    Dit kan namelijk best wel eens in verkeerde handen komen en mensen zullen misbruik kunnen maken van je kwetsbaarheid.
    Geef niet teveel weg op het internet, houd prive gegevens zoveel mogelijk voor jezelf!
    Groeten uit Haarlem, Marloes

      /   Reply  / 
  127. reviews

    Warm greetings! Thanks for all the information, a very nice and well done site! Cheers.

      /   Reply  / 
  128. Sven van der Man

    Oh jezus..Gebruiken ze dit als platform om hun drama’s verkondigen. Als men zichzelf al zielig vindt, hoe denk je dat de rest van de wereld dan over je zal denken? Waarom altijd de hulp van een ander roepen als jezelf ook iets kunt ondernemen?
    Wordt volwassen en los je problemen eens zelf op. Vooral als het op liefde aankomt. De echte zieligheid zit niet in jullie verhalen, maar in het feit dat je niet eens als volwassene die problemen kunt oplossen. Als je iemand al jaren niet meer gezien hebt, dan moet jezelf op het vliegtuig stappen enz. Kun je het niet betalen? Dan spaar je maar…En All You Need Is Love zou ook geen podium moeten zijn voor vrouwen die naar mannen shoppen in andere landen. Want dat maakt het programma niet leuk meer. Ruimte voor mannen met liefdesproblemen is er niet meer.

      /   Reply  / 
  129. marisca

    beste robert

    5 jaar geleden heb ik me vriend leren kennen.
    hij woon nu ong 9 jaar in nederland.
    zijn familie en zijn moeder wonen nog in afganistan.
    hij heeft zijn moeder duz al 9 jaar niet meer gezien.
    telefoonisch contact is ook moeilijk.
    het zal voor ons echt geweldig zijn als zijn moeder de feestdagen met ons kan vieren.
    lieve robert hoe zou jou het vinden als jij na 9 jaar je moeder weer zou zien en samen het nieuwe jaar in te kunnen gaan.
    ik hoop dat jou ons leven nog net een stukje mooier kan maken dat het al is

    groetjes uit apeldoorn marisca

      /   Reply  / 
  130. katja van tent

    Hallo robert eigenlijk wil ik je niks vragen maar je op de hoogte stellen van iets heel bijzonders.
    Mijn naam is Katja ben 29 jaar en heb een zeer bijzonderen liefde.
    We hebbn mekaar leren kennen via een nichtje en da is nu zon 5 maanden.We hebben alleen maar contact via de chat.Tja mijn liefde woont in maimi.We hebben mekaar gezien met cam en fotos en dan is het zeer zeldzaam dat we kunnen zeggen ik hou van je.Nachten en uren hebben we gepraat over van alles van verleden tot toekomst.De bedoeling was dat Marco deze kant op zouw komen om mekaar in de armen te kunnen sluiten.De verkoop van zijn bedrijf houd dit alles op en tja dan is het wachten op de tijd dat het wel kan.Ik wil kei hard gaan werken met een doel van maimi ik kom zo snel mogelijk.De moeilijkheid is om het bijmekaar te krijgen met 2 kinderen en een zwaar herstel van een burn out.Ik geef me droom nooit op! Dat is wa ik je wilde laten weten

      /   Reply  / 
  131. natasja horvath

    hoi robert mijn naam is natasja ik zal je wat vertellen.ik ben een meisje van26 jaar ik studeer nog mijn orspromkelijke afkomst joegoslavie ik ben moeder van 2 kinderen me verhaal:ik woon siensds koort in nederland weer toen ik 7jaar was zijn we uit joegoslavie hier heen gevucht naar nederland oorlog mee gemaakt ik heb me zusje verlooren we hebben 10jaar in azilzoekercentrum gewoont het was een heele moelijke periode voor me altijd in angst geleevt maar op een gegeven moment hebben we verblijf vergeuning gekreegen ned natipnaliteit 3jaar nu 7 a8jaar geleeden zijn we op vakantie gegaan familie bezoeken en zo maar op een dag kreeg me vader een aan val hij werd heel ziek blijk baar leek laater dat die hersens tumor had dus zijn we daar blijfen vast zitten 7jaar lang het was de hel voor me hij voaw daar blijfen want hij vauw daar begraven worden naast me zusje hij heeft kemo terapi gekreegen eerst was die geopereert het vraag was of hij zou blijfen leven want het was50% het was een heele moelijke periode dus hij werd steeds zieker op een gegeven momemt is me moeder bij hem weg gegaan want ze kon het niet aan naa22jaar ik en me 2 kinderen bleefen bij hem ik was 20 toen ik me eerste kind kreeg maar me relatie liep ook niet goed dus bleef ook nog met 2 kinderen alleen achter ikmoest voor me kinderen zorgen en voor me zieke vader ik ben eerlijk het gieng zo slecht dat we soms nieks hadden te eeten daar zonder strom gas en water maar ik moest ook nog der bij werken ik wist ook niet hoe ik nog veder moet maar ik wist wel dat ik door moet blijven gaan voor me kinderen en voor me vader en dat ik vol moest houden en sterk moet zijn want er zijn 3 mensen die me heel hard nodig hebben en hijkreeg altijd van die aan vallen en gieng zich veranderen hij was kwaad zonder dat die het wist hij maakte de oorlog weer mee ik moest hem wel eens opsluiten op zij kammer want de arts zij dat die gewaarlijk is voor zich zelf en voor ons en dan hield ik de ambulance bij kreeg die zijn priekje was het weg of hij werd op genomen kreeg die kemoterapie en pijn stillers en naa een week mocht die naar huis maar ik had zo iets ik gaa voor hem zorgen tot dat ik kan want hij heeft nij opgevoed en dit mijn plicht was op een gegeven moment gieng het super slecht met hem kreegen we te hooren dat de tumor versprijd was in zijn hoofdt en dat die niet lang meer heeft te leven ik dacht de wereld stoort voor me in want dan blijf ik aleen met me kinderen wat moet ik nu het gieng ook heel snel want we hebben veel metsen 2 gepraat maar het deed zo veel pijn en nu nog op een dag kreeg die aan val weer epeleptie bedoel ik en hij was in de oorlog weer ik zag dat het niet goedgieng heb ik de kinderen naar de buuren gebracht hebben ze op gepast want ik kon ze natuurlijk niet met hem achter laaten ik heb toen ambulance gebelt maar ik moest persoonlijk heen want ze naamen me vader moelijk mee want hij was gewaarlijk kwam door de hersens tumor hij kon er ook nieks aan doen dat die de oorlog en zijn kindertijd weer mee maakte uit eindelijk hebben ze hm mee naar zieken huis genomen maar ik wist niet dat ik hem nooit meer zou zien dat het echt de laaste ker was op een gegeven momemt mocht hij niet nar huis want het gieng heel slecht met hem en hij was gewaarlijk het deed me veel pijn daar was ik dan met 2kinderen op een gegeven moment zegt hij teggen me natasja ik kan voelen dat je veel vedrit en pijn hebt maar ik zie je niet meer ik hou van je wees niet verdriteg het komt goed dat zie die altijd teggen mij maar een ding moet je me beloven alls ik er niet meer ben moet je terug naar nederland met je kinderen want hier hebben jullie geen tokomst huilend zei die dat op een gegeven moment werd het zo erg dat die niet mer kon loopen praaten zien nieks meer hij werd verlamd hij werd aan de bed vast gebonden ik dacht ik gaa kapot van verdrit en pijn want ik moest op 2 plaatsen weesen thuis bij de kinderen en bij hem ik wist niet waroom dit moest gebeuren op ik had zo iets hebben we niet genoeg mee gemaakt waneer komt er een eind aan op een gegeven moment gaa ik zondag weer naar hem toe want hij werd ook heel mager hij moest luiers om o ja DUS IK WAS DAAR DE HEELE DAG HUILEN IK HAD HET GEVOEL DAT IK AFSCHEID VAN HEM MOET NEMEN IK VERGEET NOOIT MEER HIJ HIELD MIJ GEZICHT VAST EN HIJ HUILDE IK HUILDE MET HEM MEE HIJ KON NIET PRAATEN MAAR IK WIST WAT DIE WIL ZEGGEN EN HIJ KLIKDE VAN JA IK HEB HEM BEDANKT DAT DIE ME GROOT HEEFT GEBRACHT EN DAT DIE VOOR ONS WAS IN SLECHTE TIJDEN OOK HET GEVOEL LIET ME NIET GAAN IK MOESTET GEWOON DOEN HIJ LIET ME ZO GAAN DATIK ZEI IK MOET NAAR ME KINDEREN ZE WAAREN BIJ ME TANTE VOLGENDE DAG VERD IK WAKKER GIENG IK SCHOONMAKEN WAROM WEET IK NIET WAS KLAAR MEE IK DENK IK GAA NAAR ME VADER MAAAR VOELDE ME DE HEELE TIJD NIET GOED RAAR IK VERGEET NOOIT MEER IK ZAT OP ZIJN BED EN HOORDE ME TANTE BINNEN KOMEN ZE ZEI WAAR GAA JE HEEN NATAS IK ZEI NAAR ME VADER ZE ZEI HIJ IS OVER LEEDEN IK STOORTE IN OP ME KNIEN IK HUILDE ALLS EEN KLEINE KIND IK DACHT IK BEN ALLEEN HIJ IS WEG WAT MOET IK DOEN IK GIENG NAAR DE ZIEKENHUIS EN DAAR LAG DIE DAN HET DEED VEEEEEL PIJN EN NU ALLS IK ER AAN DENK DOET HET NOG PIJN JA NU NOG DE BEGRAAFENIS IK MOEST ALLES UIT HUIS VERKOOPEN WAT IK MAAR KON OM HEM TE KEUNEN BEGRAAFEN JA IK HAD ALLES VERKOCHT MEUBELS ALLES IK HAD GEEN GAS GEEN LICHT GEEN WATER IN HUIS EN IK BLEEF DAAR MET 2 KINDEREN IK ZOCHT HEM LANG NOG ANDEREHALF JAAR IK WIST DAT HIJ ER NIET MEER WAS MAAR IK VOELDE ME ZO ALLEEN IK GIENG WEKEN ZO DAT IK WEER NAAR NEDERLAND KON NAA ANDERHALF JAAR SAREN HAD IK HET GELD BIJ ELKAAR KON IK WEG IK HEB ME KINDEREN GEPAKT BEN IK HIER HEEN GEKOMEN IK BEN BIJ EEN OUDE VRIEND TERECHT GEKOMEN WE KREEGEN EEN RELATIE BEN BEGONEN MET SCHOOL EN WERKEN IK HAD ALLES OP RIJTJE GEZET TOT DAT NAA ANDER HALF JAAR IK MET2 KINDEREN OPSTRAAT WAS GEGOOID WANT HIJ GIEN WEER MET ZIJN EX IK WAS DAAR NIET GELUKKIG WANT HAD HET GEVOEL ER KLOPT IETS NIET EN EERLIJK IS EERLIJK HIJ KON ZIJN HANDJES NIET THUIS HOUDEN TOEN BEN IK BIJ EEN HEELE GOEDE VRIEND TERECHT GEKOMEN HIJ HEEFT ME NIET OP STRAAT LAATEN STAAN NOOIT WANT ME EX GOOIDE ME WEL VAAKER OP STRAAT MAAR IK GIENG TERUG WANT IK HAD ZO IETS WAAAR MOET IK HEEN MET 2 KINDEREN PIEKTE MAAR ALLES DUS MET 2INDEREN NAAR ME GOOOOEDE VRIEND TOE MAAR IK VOELDE WEL WAT VOOR HEM AL DIE 2JAAR DAT IK HEM KENDE EN ANDERS OM OOK HIJ ZEI JE KAN WEL BIJ MIJ KOMEN WANT ME VADER EN ZIJN VRIENDIN IS OP VAKANTIE IK DACHT OKEEJ EN ALLS ZE TERUG ZIJN LEGGEN WE ALLES UIT MAAR IK DACHT IK MOET IETS VOOR ONS ZELF HEBBEN WANT IK WIL ANDERE MENSEN NIET LASTIG VALLEN IK MOEST STOPPEN MET SCHOOL EVEN DUS IK HAD EEN HUIS GEHUURD VOOR 900EURO PER MMAND ONDERVERHUURING MOEST VOOR ME KINDEREN IK HIELD 200EURO OVER MAAR ER WAS IEMAND VOOR ME IN DE SLECHTE TIJDEN HIJ HIJ LIET ME NIET IN STEEK HIJ STOND VOOR ME KLAAR EN VOOR DE KINDEREN OP EEN GEGEVEN MOMENT HEBBEN WE RELATIE GEKREEGEN WE WONDEN ELKAAR ALTIJD ZO LEUK MAAR IK ZAL JE WAT VERTELLEN ROBERT DEZE JONGE IS NOG MAAR 22JAAR AL RESPEKT VOOR HEM EN HET WAS MOELIJK DAAR BEN IK WEG WE HEBBEN ONS HUISJE BOOMPJE BEESJE WE GAAN AL EEN JAAR NOG NIET HEELEMAAL MET ELKAAAR HIJ STAAT ALTIJD VOOR ME KLAAR SOMS ALLS IK HET MOELIJK HEB MET ME VERLEEDEN PRAAT HIJ MET ME IK HOU ZO VEEL VAN HEM HIJ IS EEN GOEDE MENS HEB EINDELIJK IEMAND ONT MOET DIE OM ME GEEFT EN ME KINDERN DIE VOOR ONS KLAAR STAAT IK KAN GEWOON WEER NAAR SCHOOL ME SCHOOL AF MAKEN IK STUDEER VOOR DR ASSISTENTE IK VOUW JE VRAAGEN OF JIJ ME KON HELPEN MET JE PROGRAAMA OM HEM TE BEDANKEN VOOR ALLES WAT DIE VOOR MIJ EN DE KINDEREN HEEFT GEDAAN EN DAT DIE ALTIJD VOOR ME KLAAR STAAT EN DAT DIE IN SLECHTE TIJDEN BIJ ME WAS EN VOOR ME EN DE KIDS KLAAR HEEFT GESTAAN WANT DIET MOET IK HEM GEWOON BEDANKEN WANT ZONDER HEM HAD IK HET NIET GEKEUND EN DAT DIE VOOR ONS IS NU BEN IK GELUKKIG KAN IK EINDELIJK ZEGGEN NAA AL DIE ELENDE ME MOEDER IS ER JAMMER GENOEG NIET MEER AL 6A9JAAR GEEN KONTAKT MAAR IK BEN BLIJ DAT IK DEZE JONGE OOIT ONT MOET HAB ME WAAARE LIEVE DANKJE WEL ROBERT DAT JE ME BRIEF HEBT GELEZEN HOOP IK EN DAT JE ME KAN HELPEN OM HEM TE BEDANKEN WANT IK VOUW HEM VERASSEN VRIENDELIJKE GROETEN NATASJA EN HAAR 2 DOCHTERJE

      /   Reply  / 
  132. Renato Kuipers

    Beste robert, Ik wil u graag willen mededelen dat ik het programma all you need is love geweldig vind. En omdat u toch nog doorgaat met uw programma zou ik graag uw hulp willen hebben. Mijn moeder annie kuipers heeft een heleboel nichten en neven in duitsland wonen en daar heeft ze ook soms contact mee, maar er is 1 nicht van haar, die ze al meer dan 35 jaar niet meer heeft gezien. ze is altijd tegen mij aan het vertellen dat ze haar zo graag weer zou willen zien, maar ze kan het gewoon niet omdat ze gewoonweg geen geld heeft om tot in spanje te komen. Zou u A.U.B. kunnen helpen, daar zouden wij u allemaal zeer erg dankbaar voor zijn. Haar nicht heet José Parra. ze heet zo omdat ze ondertussen getrouwd is. ik weet haar echte achternaam niet, maar dat zou ik altijd nog kunnen navragen aan mijn moeder. A.U.B. Help ons want mijn moeder wil haar echt supergraag weer willen zien.

    Vriendelijke groet, Renato Kuipers en Nicole Kubben

    PS: Mijn moeder mag hier echt helemaal niets van weten, dus als dat mogelijk is, kunt u alleen naar mijn e-mail adres sturen.

      /   Reply  / 
  133. Joah

    Hoi robbert, ik weet helemaal niet of ik hier goed zit.kweet eigenlijk ook niet wat ik wil zeggen. heb 2,5 jaar geleden iemand ontmoet,pien. we zaten toen beide in een therapeutisch centrum, maar vanaf dag 1 waren we heel close met elkaar.we begrijpen elkaar zonder woorden, en we hadden beide eigenlijk iemand die ons begreep. we zaten allebei in een hele moeilijk periode,maar hadden veel steun aan elkaar. Zij ging daar weg toen ik er nog woonde, en ze vertelde dat ze ging emigreren naar curaqau. haar man had daar werk gevonden, en omdat ze het allang wilde, ging het zo, ben ik wel bij haar afscheid geweest, maar daarna niet meer gezien, ben zelf ondertussen getrouwd,en we wilden elkaar zo graag zien, maar zij was zwanger ( nog steeds)en mocht niet vliegen,en het geld ontbrak. zo was ze er niet bij,we schrijven elkaar en sturen foto s en deze herfst stuurde ik een blaadje naar haar op,omdat het daar nog zomer is.we huilen als we elkaars berichten lezen, terwijl we elkaar nog helemaal niet zo vreselijk lang kennen. nu is ze november/december uitgerekent en ik vind het zo jammer dat ik niet op kraambezoek bij haar kan, omdat we in de schulden zitten en het lukt ons niet om alleen voor mij al een ticket te regelen.
    maar ik zou haar zo graag zien en haar willen knuffelen en dr huisje en kindjes zien.
    mischien is het wel een kletsverhaal voor u,maar als u dan toch mensen wil helpen,dan hoop ik dat u onze wens kan vervullen.
    groetjes Joah

      /   Reply  / 
  134. Yasmijn

    hallo. ik wil mij best vriendin opgeven voor all you need is love maar heb geen iedee waar ik dit moet doen kunnen jullie me veder helpen.?
    mij vriendin is echt zo verliefd dat ik zo graag wil dat ze samen zijn met kerst.

    liefs yasmijn.

      /   Reply  / 
  135. Will Bertens

    Hey Robert. Ik ben n man van 49 en hopeloos verliefd geworden op Henrique, n boy uit Fortaleza Brazilie. Hij is 3 maanden hier geweest van de zomer, maar door ziekte kan ik hem niet meer laten komen, daar ik nu ook werkloos ben geworden en daardoor ook minder inkomen heb.Het enige contact wat we nu hebben is 1 uurtje chatten per dag. Ook is t moeilijk tegenwoordig om verblijfsvergunning te krijgen, anders was dat van de zomer al geregeld en hadden we nu niet met deze ellende gezeten. We zouden graag met de kerst samen zijn, maar dat is ook weer n droom. Of zou U ons misschien kunnen helpen? Veel liefs Will

      /   Reply  / 
  136. Chantal Aarts

    Hallo Robert,

    Ik hoop dat ik hier goed aan doe om mijn verhaal op deze site te zetten. Aangezien er al zo veel verhalen geplaatst zijn.
    Bij deze wil ik u aandacht vragen voor ons verhaal.
    Ons gezin bestaat uit vader Geert-Jan /moeder Frieda, oudere zus Mariëtta en ik Chantal.
    We zijn op jonge leeftijd, toen ik namelijk bijna 4 jaar oud was vanuit Adelaide(Australië) naar Nederland geimigreerd.
    Helaas hebben we daar onze familie achter moeten laten.
    Aangezien de afstand, zien we elkaar nooit.
    Wel hebben we regelmatig telefonisch contact met onze familie en via de email.
    Ik heb ze nu al 9 jaar niet meer gezien.
    Mijn opa overleed op 6 september 2009. Dit kwam als een grote schok.
    Mijn ouders zijn met spoed met al hun spaar centen naar Australië gereisd om daar mijn oma maar ook de rest van de familie te ondersteunen bij het grote verlies van mijn opa. Mijn zus en ik konden helaas niet mee om afscheid te nemen van onze opa.
    Omdat mijn moeder niet langer als 2 weken vrij kreeg van haar werk, zijn ze maar 2 weken in Australië kunnen blijven. Mijn ouders maar ook mijn zus en ik zijn hier erg verdrietig over.
    Mijn zus en ik hadden zo graag mee gewild, maar helaas was dit financieel gezien niet mogelijk. Omdat het al zo lang geleden is dat we samen met mijn oma kerst hebben kunnen doorbrengen,
    is mijn vraag of er misschien de mogelijkheid is om mijn oma naar Nederland te halen om samen met ons kerst te vieren. Het lijkt bijna onmogelijk en heb vaak op het punt gestaan om u een brief te sturen maar ik heb het nooit gedurfd, bang om geen reactie te krijgen. Ik heb me toch laten overhalen door mijn schoonmoeder om u een brief te schrijven. Ik heb ons verhaal in het kort beschreven en hoop zo de situatie toch duidelijk te hebben gemaakt. Als er nog vragen zijn, stel ze gerust.

    Groetjes
    Chantal Aarts

      /   Reply  / 
  137. Joelle

    Lieve robert.
    Misschien is dit niet even belangrijk als die andere mooie mailtjes van mensen.
    maar toch wil ik deze er ook bij zetten. omdat iedereen liefde verdient met kerst.
    Mijn vriendin of terwijl me buurmeisje. heeft een erg leuke jongen ontmoet 2Jaar geleden.
    ze zijn super blij met elkaar. Al woont hij in Zweden. En Zij in Nederland.
    al is er een kleine miscommunicatie onstaan,
    en kunnen hun het nouwlijks goed praten via internet.
    Ik vind het erg jammer voor der, dat het zo loopt.
    ze zijn hardstikke verliefd op elkaar.
    het is misschien niet zo dramatisch, maar toch vind ik wel dat iedereen op kerst een wens mag doen.
    nu doe ik een wens voor haar.
    Ik hoop echt dat jullie haar hiermee zouden kunnen helpen.
    Zij is zelf 14, en hij is 16.

    er bestaat nog niets beters dan ware liefde?
    Jong of oud. iedereen gun je liefde.
    Groetjes, Joelle

      /   Reply  / 
  138. Kim

    Hallo Robert!

    Beetje laat maar toch heel belangrijk.

    Onze collega Hamest komt uit Armenië en woont nu paar jaartjes in Nederland.
    Twee jaar geleden is zij een paar weken terug gegaan naar haar familie die ze al jaren niet had gezien. Daar heeft ze ook de liefde van haar leven leren kennen.
    Afgelopen zomer is zij weer terug gegaan om hem op te zoeken. Ze zijn helemaal gek op elkaar en hij is al sinds de zomer bezig om naar Nederland te komen. Dit gaat keer op keer weer mis.
    Wij willen haar heeeeeeel graag verrassen met hem hier heen te halen. Ze heeft de hoop al helemaal opgegeven.

    Liefs alle medewerkers van Rinus Hairstyle & Visagie.

      /   Reply  / 
  139. Mohamed

    Hallo Robert,

    Ik heb een vriendin in Marokko, terwijl ik in Nederland woon. Ik mis haar heel erg, zou het nog lukken om voor de kerst dagen hier heen te halen, voor een maandje of zo~?

    Groetjes, Mohamed

      /   Reply  / 
  140. antoon uytdehaag

    hoi robert ik heb een vriendin maar we hebben vaak ruzie gehad maar ze is voor mij alles en ik weet dat ik ook voor haar veel ben ik wil haar latten weten dat ik van haar hou en voor haar wil gaan ik wil alles voor haar doen maar weet niet hoe ik wil je vragen wil je me helpen ik wil haar niet meer kwijt ze is alles voor me help me aub

      /   Reply  / 
  141. naima

    mijn moeder heeft een vriendin in Colombia.
    Elke dag probeert mijn moeder haar te helpen, maar
    we kunnen haar niet snel naar Nederland sturen ze om dat ze moet alles regelen voor ze kan komen.
    Ze wil zelf ook naar Nederland komen.
    Wilt u ons dan helpen alstublieft

      /   Reply  / 
  142. bert.regelink

    beste robert ten brink:zouw jij iets voor mijn kunnen regele want ik heb een vrouw in west-africa
    op e-mail leren kennen en wij zijn een beetje
    verliefd op elkaar en zouw het mogelijk zijn?
    om elkaar te ontmoeten dat zijn naar nederland
    kan komen en ze heet frauzia,osman zo heet zij
    met hatelijke groetjes van bert.regelink en alvast
    bedankt robert ten brink.

      /   Reply  / 
  143. bert.regelink

    hoi robert ten brink:hier ben ik weer bert.regelink ik ben iets vergeten te vertelen
    tegen u waar zij prucies woond in zuid-west-africa
    néhou,basse normandie in ghana/lindnew daar woond
    en om dat wij elkaar heel erg mise en wij hebben
    alle bij er geen geld voor om elkaar eens te gaan
    ontmoeten en nog maals bedankt en de groetjes van
    bert.regelink.

      /   Reply  / 
  144. Wilma

    Hallo Robert ten brink,

    Onderwerp: Verrassing voor oma haar goeie
    vriendin weerzien!

    Ik zal mezelf eerst even voorstellen.
    Mijn naam is Wilma oik ben 22 jaar oud.

    Ik schrijf deze brief voor mijn lieve oma.
    Zij verdiend het in mijn ogen om haar vriendin uit Schiedam naar jaren niet te hebben kunnen zien in de armen te sluiten.

    De rede waarom ze elkaar niet opzoeken is de afstand die ze beide moeten afleggen ze zijn de 80 ruim gepasseerd en kunnen niet meer met het openbaar vervoer reizen.

    Mijn oma verteld vaak over de akanties die vroeger samen maakte toen ze jonger waren. Ik zie haar genieten als ze erover verteld ze mist die vriendin naar mijn idee best vaak.
    Wel bellen ze veel met elkaar maar ik denk dat er een droom uitkomt als ze haar vriendin echt kan zien.

    Mijn oma wil niemand van haar kinderen of kleinkinderen opzadelen om haar daar naar toe te brengen. Dus mijn vraag aan u is of het mogelijk is haar daar met de all you need is love bus er naar toe te brengen?

    Wilma

      /   Reply  / 
  145. claudia

    hallo
    ik houw heel veel van iemand
    maar hij wil geen contact meer
    kunnen jullie mij helpen
    groetjes claudia

      /   Reply  / 
  146. Gruszczynska

    Hallo Robert ten Brink.
    Ik ben Patricia Gruszczynska..

    Het gaat over mijn moeder Ella.
    Zij heeft 1 wens en dat is haar grote fan ontmoeten Thomas Anders van een oude groep dat Modern Talking heet.

    Ik zou u vertellen wat mijn moeder mij allemaal heeft verteld.

    Mijn moeder die was ongeveer 13 toen zij Thomas Anders helemaal te gek vond.
    Mijn moeder woonde toen nog in Polen.
    Zij had in haar kamer alleen maar posters van Thomas Anders of van de groep Modern Talking.
    Zij zoende hem wanneer ze ging slapen en ze ging hem zelfs eten geven.
    Mijn moeder is nu bijna 37 en haar droom is nog steeds Thomas Anders te ontmoeten.
    Ik hoorde van mijn moeder dat hij in Duitsland woont.
    Hij zingt nu niet meer maar ik zou heel graag willen dat mijn moeder hem zou ontmoeten.

    2 jaar terug toen waren we kerst aan het vieren en wouden we naar Polen gaan maar me moeder zij dat we niet konden vanwege het weer mijn vader die wou ook met kerst en oud en nieuw naar Polen maar dat wou mijn moeder niet.

    Toen het oud en nieuw was hoorde we via familie in Polen dat Thomas Anders in de hoofdstad van Polen ging optreden.
    Wij hadden Poolse tv dus wij konden daar naar kijken.
    Toen mij moeder zag dat het live was werd ze heel verdrietig en moest ze huilen. Het was echt heel zielig en ik heb haar toen ook getroost.

    Ze heeft mij toen verteld dat zij 1 keer de kans had gekregen om naar zijn concert te gaan maar zij mocht niet. Ze zij dat zij heel erg boos was en dat zij dagen heeft gehuild.

    Ik vraag u om alstublieft mij te helpen om haar wens uit te laten komen.
    Ik wil dat mijn moeder haar wens uitkomt.

    Ik hoop dat ik snel wat van u hoor.

    Liefs Patricia.

      /   Reply  / 
  147. maria.valster

    Mijn vriendin heeft een dochter die vorig jaar in een coma is geraakt door een val van de trap. Deze dochter woont in Duitsland en is inmiddels thuis, waar ze door haar vriend dag en nacht wordt verzorgd. Ze kan gelukkig al praten, maar nog niet staan,laat staan lopen.Bovendien heeft ze al meegemaakt dat een zoon 5 jaar geleden zichzelf van het leven heeft beroofd.Hij liet een vriendin en 2 kleine kinderen achter. Het verdriet van die ouders is niet te beschrijven. Nu zou het zo fijn zijn als hun dochter met de kerst thuis zou kunnen zijn. Het is wel lastig, want zij moet met alles geholpen worden, maar haar vriend zou dan mee kunnen komen. De ouders zijn iniddels 80 en 84. Ze gaan er eens in de zoveel tijd naar toe.De dochter heet Karin Kolpa en woont : Ausstrasze
    83569 Vogtareuth Duitsland.Het adres van de ouders is :
    L, Kolpa
    Rijsdijk 22
    3161 HN Rhoon ( ten zuiden van Rotterdam.)

    Het zou niet te geloven zijn als het zou lukken.
    Met hartelijke groet,

    M. Valster de Haan
    Graaf Bentincklaan 17
    3161 KA
    Rhoon.
    email [email protected]

      /   Reply  / 
    1. Ano

      Maria,

      U weet vast wel dat je NOOIT emailadressen op internet achter moet laten. Inschrijven kan via rtl.nl/allyouneedislove

        /   Reply  / 
  148. joke

    Geachte Robert Ten Brink
    Mijn Vriendin heeft een vriend uit tunesie
    En daar zal ze heel erg blij mee zijn als hij hier heen kwam om kerst feest mee te vieren

      /   Reply  / 
  149. jamiladurrani

    geachte Robert ten brink, mijn man heeft aantal keer geprobert om zijn moeder hier naar nerderland te halen voor ons zoon voor paar dagen.maar dat is nog nooit gelukt,omdat de setewatie in pakistan zo slecht is dat de ambasade niet altijd open is.ons zoon is met versandelijk beperking daarom kan hij niet zolang vliegen naar pakistan,daarom wel ik mijn man en zoon laten verasen door jullie werk all you need is love.ik hoop dat uw iets kan doen voor mij.groetjes jamila sheikh durrani

      /   Reply  / 
  150. herman

    hoi robert,hier een verzoek tot hulp in een liefde die al ruim 32 jaar duurt en maar geen goed eind kan krijgen.ruim 32 jaar geleden heb ik een austalie`s meisje ontmoet. in die tijd was ik nog niet zo lang getrouwd dus alhoewel er nogal gevoelens waren voor haar is er niets gebeurd.in de ruim 27 jaar dat ik getrouwd was is ze nooit uit mijn gedachte geweest.na een periode van ziekte,hart problemen-scheiding-het verliezen van mijn werk-twee keer vrijwillig mezelf op te laten nemen-heb ik weer contact met haar via mail.zonder haar was ik er nooit bovenop gekomen.inmiddels ben ik twee keer naar haar toe geweest.nog nooit ben ik zo gelukkig geweest.beide zijn we nu vrij en all we want is samen te zijn,samen te leven,zeker nu zij ook vrij is en alleen leeft met haar 15 jarige zoon.nu is echter het probleem dat er geen geld meer is om elkaar te zien.wij hebben niet meer genoeg aan”ALL YOU NEED LOVE”omdat wij dat al hebben.ALL WE NEED IS TO SEE EACH OTHER.na een jaar met gemiddeld 10 tot 12 uur gebeld te hebben per week is het zo niet langer te doen.we houden van elkaar en willen samen gaan wonen hier of in australie.
    beste robert ,kan jij ons uit de nood helpen door mijn vrouwtje over te laten komen met de kerstdegen.mijn kinderen zouden mijn judith dan ook kunnen ontmoeten,iets wat voor mij ook belangrijk is.met een vriendelijk vragende groet ,herman.

      /   Reply  / 
  151. Jeanny

    Beste Robert,

    Meer dan 3 jaar geleden leerde ik via een pokersite een man kennen uit Nieuw Zeeland, we kletsten wat en de dagen erop steeds meer. Later via msn en heel veel telefoon.
    We besloten de stap te maken en hij kwam een maand naar Nederland. Voor beide was duidelijk dat we elkaars grote liefde waren. Ik ben 50 en Al is 62.
    Toen helaas weer terug en na een paar maanden besloten we dat hij definitief hier naar Nederland zou komen. De bedoeling was dat wij (ook mijn 16 jarige dochter) na een 4 jaar naar Nieuw Zeeland zouden gaan. Vanaf het begin dat we samen woonden kregen we te maken met erg veel tegenslagen.
    Werk wilde niet vlotten, mijn ziekte (Crohn) speelde weer op en het ergste van alles, mijn dochter bleek een psychische aandoening te hebben waardoor ze inmiddels al 2 jaar opgenomen is.
    Daardoor hebben we ook al onze plannen om te emigreren laten vallen want ik wil en kan mijn meisje nu niet alleen laten.
    Doordat wij met 3en van een kleine WAO uitkering moeten leven is de kans op een vakantie daar naar toe, of om Al’s kinderen naar hier te laten komen onmogelijk.
    Sinds 2 1/2 jaar heeft hij nog zijn kinderen en kleinkinderen gezien. Zijn oudste dochter is momenteel zwanger en gaat trouwen maar wij kunnen er dus niet bij zijn.
    Ik heb zelf zijn kinderen nog nooit in het echt gezien.
    Het liefste, is onze grootste wens zouden we met kerst graag allemaal bij elkaar zijn.
    Zijn kleinzoon heeft me 2 jaar geleden voor zijn opa ten huwelijk gevraagd maar we willen niet trouwen als er niemand van de kinderen bij kan zijn.
    Het zou mijn grootste droom uit laten komen.
    Door mijn ziekte en onze leeftijd ben ik erg bang dat we elkaar anders nooit kunnen zien.
    Hopelijk kunt u ons helpen.

    Lieve groetjes van Jeanny

      /   Reply  / 
  152. MIDEIVI MARZAN

    lieve ROB
    als jij mij niet kan helpen dan is mijn hoop voorgoed verloren!!!
    ik ben zo verdrietig dat ik geen relatie krijg dat soms moet ik dagen huilen, ik heb geprobeerd zo veel op datings sites en het lukt mij toch niet om een vent te vinden..ik ben al 5 jaar gescheiden, en heb geen relatie gehad,ben al lang mijn scheiding verwerkt en ben harstikke open voor een relatie,het wil alleen niet lukken het zit zo dat ik heb een kleine dochter van 8 jaar en zij woont bij mij,zij gaat om de 14 gaden bij haar vader ,dan zit ik in mij eentje ,ik heb vriendinen,maar za zijn allemaal getrouwd en kunnen niet altijd weg,ik durf ook niet in mijn eentje uit te gaan stappen,ik probeer van alles,wandelen,naar biscoop in mijn eentje maar jet is zo ongezellig!!! ik heb ook geen familie in nederland,ben alleen met mijn kids,het is zo eenzam!!!! please help me! ik smeek je!misschien kan je mij helpen een vriend te vinden en dan ben niet meer met kerst alleen.ik heb niemand die mij kan opgeven dus trok ik mijn stoute schoenen om jou te mailen,veel liefs en hoop dat jij mij helpt. ik ben een goed persoon. MIDEIVI

      /   Reply  / 
    1. Jerrold

      Robert Ten Brink leest dit niet, sorry.

        /   Reply  / 
  153. argianni

    Lieve Robert,

    Ik schrijf deze brief voor mijn lieve schoonmoeder Marelva Garcia.
    Het is een lieve vrouw van 56 jaar, moeder van 5 kinderen en oma van 3 kleinkinderen.
    Marelva is een liefdevolle vrouw met een groot hart, en staat ook voor iedereen klaar.
    En ik vind dat het wel eens tijd word dat er aan haar gedacht word(liefde), en daar heb ik jou hulp bij nodig Robert.
    Ik zoek een lieve en een gezellige man voor haar.

    Graag hoor ik van jou (heeeel graag)
    groetjes Argianni Blokzij;

      /   Reply  / 
  154. Amé

    heee,

    ik heb een vraagje, hoe kan je je opgeven. welke site.
    ik wil me heel graag opgeven voor volgend jaar.

    en het is een SUPER programma.

      /   Reply  / 
    1. Jerrold Meijer

      Dit nieuws bericht dateerd uit 2006. Ten Brink heeft ieder jaar een special met de kerst, waar hij liefdes uit het buitenland bij elkaar brengt. Dus is je liefje niet in het buitenland? Dan heeft het al geen zin.

        /   Reply  / 
  155. A. Mahamud

    Hallo, Beste mensen

    ik durf niet mijn verhaal hier te zetten? heeft deze programma ook tel. nummer om te kunnen bellen. het gaat over mijn moeder en mijn kinderen , mijn vader is al vier jaar geleden overleden.

    ik hoop dat ik een antwoord van u krijg.

    met vriendelijke groeten.

      /   Reply  / 
  156. frans

    ik heb een meisje ont moet uit rusland ik weet niet waar in rusdand ik heb het meisje op internet ont moet ik heb foto s van haar ik wil ze graag ont moeten maar ik weet niet hoe ze heet marina maar meer weet ik niet mijn vraag is zal ik nog naar haar schrijven ik vind haar wel leuk haar familie ook ik wil ze toch graag zien ik kan ze 2 3 maanden ze schrijft in engels en dan vertaal ik het in nederlans ik vind haar wel aardig groetjes frans

      /   Reply  / 
  157. danar

    lieve Robert,
    ik en mijn zusje willen onze opa en oma voor het eerst zien.
    mijn vader wil zijn ouders weer zien.
    kunt u ons helpen.
    onze opa en oma wonen in Eritrea.
    wij wonen in schalhaar klein wielens 43.
    alvast bedankt.
    gr. luwam en danar.

      /   Reply  / 
  158. Betty Stobbink

    Hallo Robert ik kijk altijd naar u programma het is prachtig dat mensen hun dierbare weer ontmoeten maar ik heb een soort zelfde vraag ik ben een hele grote fan en verliefd op een Italiaanse acteur Terence Hill( zijn geboorte naam is Mario Girotti) hij woont in Rome ik zie veel foto”s van hem op Facebook waar hij met fans op de foto staat, Mijn grote droom is hem al is het maar 1 keer hem in het echt te ontmoeten zelf kan ik het financieel niet en ik zou ook niet weten hoe je zoiets kan regelen om hem te zien te krijgen je zal daar niet plotseling voor de deur kunnen staan en grote kans dat hij niet thuis is dat hij weg is voor opnamens.Hij is nu 74 jaar in maart 2014 75 jaar, Ik ben al 45 jaar helemaal gek op hem keek altijd met mijn man naar zijn films maar die is helaas al heel vroeg overleden hij was nog maar 36 jaar Na onderzoek bleek het een erfelijke ziekte te zijn en mijn zoon heeft die ziekte ook.Wat zou ik Terence Hill graag willen ontmoeten mijn grootste droom maar ik zou anders niet weten hoe zou u wat voor me kunnen betekenen?
    ik zou anders geen oplossing weten ik heb maar een weduwe uitkering en 45 euro per week dat is als het geld binnen komt elke week om boodschappen en het geld is dan weer op heb ik extra boodschappen zoals wasmiddel of zo dan moet mijn zoon al bij springen dus zelf reizen is onmogelijk en ik zou niet weten hoe ik moet reizen ben nog nooit Nederland uit geweest en zou ook niet durven alleen ik heb een vriendin ontmoet via facebook ze woont in Duitsland en ze beheert een fansite van hem ze is ook helemaal weg van hem en zou hem ook graag ontmoeten het zou fantastisch zijn als we samen hem kunnen zien zij beheerst de taal Duits en Engels en een beetje Italiaans maar met Duits komen we al ver want hij is half Duits zijn moeder was Duits en ik durf niet alleen. Ow mijn grote droom mijn enige wens als die eens uit kon komen.Ik zal u eeuwig dankbaar zijn.

    Vriendelijke groeten Betty

      /   Reply  / 
  159. Betty Stobbink

    Beste Robert
    Sorry dat ik u nog een keer schrijf maar ben wat vergeten die vriendin van mij in Duitsland heb ik ook nog nooit ontmoet dus het zou ook leuk zijn om elkaar te ontmoeten maar ik weet niet of dat mogelijk is omdat ze niet in Nederland woont. Maar mijn grootste wens is Terence Hill in Rome te ontmoeten ik ben echt stapel verliefd heel mijn slaapkamer hangt vol met foto”s van hem en ik heb een kussen met een foto van hem erop en daar slaap ik mee en kus hem iedere avond hij gaat in de was maar is dezelfde avond al weer droog ik kan niet zonder het kussen slapen.
    Ik weet niet hoe het werkt geef u altijd antwoord via e mail?
    Hoop wat te horen van u ook als het niet kan maar u bent mijn enige redmiddel om mijn droom uit te laten komen

    MVG Betty

      /   Reply  / 
  160. Betty Stobbink

    Hallo Robert ik dacht geen lange brief maar zie dat dat toch meer mensen doen sorry ik vergeet telkens wat wat ik ook nog wilde zeggen hij word bijna 75 jaar en ik ben zo bang dat ik hem nooit heb gezien als hij komt te overlijden. ik draag ook een ring met zijn naam en geboortedatum en op de ring Ti Amo ( ik hou van je) gegraveerd Ow ik ben zo verliefd hoop dat ik nu niets meer vergeten ben

    Betty

      /   Reply  / 
  161. ria

    Beste Programma makers. Ik zie heel graag all you need is love. Maar waarom laten jullie al te vroeg de herreniging te zien hoe het afloopt. Dat is voor het einde bestemt maar niet voor het begin. Je hoef nu niet de hele uitzending te bekijken , want je weet al wat het einde is. Wij vinden het programma nu minder leuk.groetjes Fam v d Waal

      /   Reply  / 
  162. Antoinette en jurie

    Hoi Robert,

    Wij hebben een collega en die heeft haar geluk gevonden met Aaron Mboowa uit Uganda.U begrijpt het al wel ze hebben elkaar al een hele tijd niet gezien en missen elkaar heel erg,wij en alle andere collega’s zouden het zo fijn vinden als ze met elkaar herenigd kunnen worden.Agnes (collega) haar heeft de verschrikkelijke ziekte (kanker) en zou het nog zo fijn vinden om Aaron te ontmoeten (nog nooit gebeurd).Het is dus niet mogelijk om die kant op te gaan dus wij zouden het fantastisch vinden als Aaron naar NL kan komen en hier 3 maanden kan blijven.
    U zal waarschijnlijk heeeeeeeeel veel berichten ontvangen van onze collega’s omdat wij een beetje moe van haar worden zo erg mist ze hem.Dit zou echt een geweldige verassing voor haar zijn.Wij zijn jou eeuwig dankbaar als je dit voor elkaar kan krijgen.Maar gezien jou programma moet dat vast geen probleem zijn,jij kan dat TOPPER (slijm,slijm)

    Nou wij horen van jou ;)

    Groeten van twee wanhopige collega’s

      /   Reply  / 
  163. jolanda

    beste robert ik hoop je kan ons helpen …ik heb een vriend komt uit irak maar hij wil ze broer en gezin naar nederland krijgen maar hoe ik heb alles geprobeert hij is de liefde van me levenv.maar nu wil hij terug naar irak om voor de kinderen van ze broer te zorgen zijn broer kan niet meer werken ik ben kapot van verdriet ik eet niet meer ik slasp niet meer ..ik ben zo bang dat hem iets overkomt . hij gaat daar om te werken voor de kinderen dat ze eten en drinken hebben zeg alles op in nederland 15 juli krijgt hij ze nederlandse paspoort zeg hij ook op ik hoop echt dat iemand ons kan helpen dit is een nood oproep ik ben zo bang …ik hoop dat ik bericht krijg hoop wel snel anders alles te laat groetjes jolanda

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>