Winterstop Desperate Housewives nadert met rasse schreden

Desperate HousewivesVoor veel vrouwen (en ook wel mannen) het hoogtepunt van de televisieweek: Desperate Housewives op de dinsdagavond van Net 5. Fervente kijkers kunnen alvast beginnen met het opstellen van een afkickschema, want de serie stopt binnenkort in Nederland. De reden? Er zijn niet meer afleveringen voorradig.

In tegenstelling tot eerdere successeries van Net 5, zoals Sex And The City, Ally McBeal of Will & Grace, lopen de afleveringen van Desperate Housewives nauwelijks achter op die van Amerika. Sterker nog, Nederland loopt in doordat de Amerikaanse zender NBC niet wekelijks een nieuwe aflevering uitzendt, zo meldt TVtoekomst. Op dit moment bedraagt onze achterstand vijf afleveringen, eind december zendt Net 5 voorlopig de laatste uit.


Ik moet overigens wel eerlijk bekennen dat ik de kwaliteit een beetje in vind zakken. Nu het eerste mysterie over de plotselinge dood van de buurvrouw is opgelost, hebben de schrijvers een nieuwe, geheimzinnige familie naar Wysteria Lane laten verhuizen. Maar waar van het eerste mysterie zo ongeveer elke week een tipje van de sluier werd gelicht, lijkt dit verhaal zich weinig te ontwikkelen. Bovendien blijven de karakters van Edie, Bree of Lynette een beetje hangen – of erger nog: zichzelf herhalen. Desalniettemin is het nog op en top genieten, begrijp me niet verkeerd.

Net 5 heeft overigens al een nieuwe serie aangekocht die in Amerika al succesvol te zien is. Het gaat om Grey’s Anatomy, een ziekenhuisserie waarin een aantal co-assistenten wordt gevolgd. Grey’s Anatomy is op 4 januari voor het eerst te zien, een week na de voorlopig laatste Desperate Housewives.

Lees ook:
- Nog één keer Desperate Housewives voor de winterstop

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Winterstop Desperate Housewives nadert met rasse schreden

  1. Bernard

    Weer een nieuwe ziekenhuissoap, kunnen ze niet orginelers verzinnen. Altijd hetzelfde, waar blijft de echte opvolgers van Friends?

      /   Reply  / 
  2. Magali

    Neeeee…dit meen je niet, daar gaat de enige echte leuke serie! Waar kan ik dat afkickschema kopen? ;) Ziekenhuisseries zijn saai. Misschien is het mogelijk om via podcasting (of hoe het ook heet)toch nog DHW te kijken. Ik ga het vast uitzoeken als ik straks afkickverschijnselen krijg..

      /   Reply  / 
  3. elise

    desperate housewives stopt helemaal niet, er klopt niks van wat hier staat. Het heeft gewoon effe een winterstop en daarna gaat het weer verder net zoals de zomerstop die afgelopen zomer was.

      /   Reply  / 
  4. herman

    beste Elise,

    misschien moet je het bericht iets beter lezen; ik zeg namelijk nergens dat Desperate Housewives definitief stopt. Sterker nog, ik beweer net als jij dat het gaat om een winterstop.

    groet, herman

      /   Reply  / 
  5. dutchview

    Overigens is niet NBC de uitzendende omroep in de VS van DH, maar ABC.

      /   Reply  / 
  6. schatjeee

    Ik vind het vreselijk. Het lichtpuntje van de week :P
    Maar ja, we kunnen nu teminste makkelijk in slaap vallen door zo’n nieuwe afgezaagde ziekenhuisserie…
    Ik vind het wel mooi dat we op ze in lopen,, maar achteraf gezien had ik toch liever later begonnen zodat ik nu niet gestressed raak!!!
    Hoop de DH-loze weken snel voorbijgaaan!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>