Wederom teleurstelling of feestvreugde bij finale Het Blok?

Het BlokHet Blok I was een groot succes met wekelijks bijna een miljoen kijkers. Dat smaakte naar meer, maar zoals wel vaker schaadt de overdaad. Het klusprogramma van Net 5 was qua kijkcijfers een slap aftreksel van het eerste deel. Of dat nu kwam door de toegenomen concurrentie of door het ontbreken van een gezellig stel als Brett & Tobias, is moeilijk te bewijzen. Desalniettemin wordt het vanavond spannend voor de vier koppels, in het eerste deel van de finale.

Degene die de meeste meerwaarde uit zijn opgeknapte huis tovert, wint die meerwaarde en een bonus van 50.000 euro. Nicoline en Sander lijken de gedoodverfde winnaars, maar dat sluit niet uit dat Merel en Rogier, Kim en Vasco of Maschja en Paul ook nog een kans maken. Vorig jaar was finale immers uiterst onvoorspelbaar en in twee gevallen ronduit teleurstellend. De klussers, die zich drie maanden in het zweet hadden gewerkt, kregen slechts een fooi als meerwaarde.

Net 5 heeft de finale in twee delen gehakt. Vanavond is het eerste deel te zien, morgenavond het slotdeel. Of Het Blok daarna ook nog terugkeert, valt erg te bezien.

Het Blok (finale) 20.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Het Blok vs De Bouw
- Net 5 strikt Erik van der Hoff voor nog drie jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>