Veronica gaat verleiden met ouwe koeien

Tatum DageletVorige maand vertelde Veronica-programmaleider Alphons Martens dat de zender het thema verleiding nog sterker zou positioneren. Immers, sinds Veronica daar op was overgestapt, was het marktaandeel flink aangetrokken. Uit de voorjaarspresentatie van SBS, waar Veronica deel van uitmaakt, is gebleken waarmee Veronica de kijker wil gaan verleiden. En wat blijkt? De ‘brutale’ zender gaat oude programma’s herkauwen.
En dan hebben we het niet over Temptation Island, dat dit jaar opnieuw terugkeert. Maar over een programma als Bizar & Bijzonder bijvoorbeeld. Hierin laten de makers mensen met niet alledaagse passies
zien. Zo tonen ze een man die ervan overtuigd is dat hij een vampier
is en zijn eigen museum heeft geopend. Waar we dat eerder zagen? In Jambers, of zelfs het SBS-programma Ton.

Ander voorbeeldje. Nieuwe datingshow met Tatum Dagelet (foto). Single moet keuze maken uit vijf kandidaten. De hoofdrolspeler ziet die
kandidaten wel, maar moet zijn keuze maken op basis van andere

factoren dan het uiterlijk. Zo krijgt hij of zij wel de stem van

iemand te horen, maar weet de single niet van wie die stem is. Bij Zappen.blog.nl doemt hardnekkig het beeld van Carry Tefsen in Op Goed Geluk op.

En meer geld voor eigen producties is er niet, voor de rest is Veronica afhankelijk van ingekochte programma’s. Zoals de brute datingshow Next, het omstreden en slecht bekeken Who’s Your Daddy of The Fresh Prince Of Bel Air (alweer, ja).

Er is ongetwijfeld een markt voor het soort programma’s dat Veronica uitzendt, maar erg inspirerend, vernieuwend of boeiend is het allemaal niet dat Veronica dit voorjaar gaat brengen. Jammer.

Zie ook:
- Veronica zoekt de nieuwe grenzen van pikant
- Walgelijke spermashow: wil de echte vader nu opstaan?

- Brute datingshow op Veronica

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veronica gaat verleiden met ouwe koeien

  1. dutchview

    De drie programma’s die je noemt van Veronica, zijn de enige programma’s die tijdens de presentatie genoemd zijn. Het zijn echter niet de enige programma’s van Veronica: Gotcha, De Grote Beurt en een tweetal andere nieuwe programma’s (niet daar aangekondigd) volgen ook nog.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>