Ai dames! Perfecte dokter Sheperd uit Grey’s Anatomy toch niet zo perfect

Dr SheperdAl bijna twee maanden ben ik nu verslingerd aan Grey’s Anatomy, de Amerikaanse serie die Net 5 sinds even zo lang uitzendt op de dinsdagavond. Hierin volgen we vijf jonge chirurgen die beginnen aan hun co-schappen in het ziekenhuis van Seattle. En natuurlijk hebben we ‘m allemaal zien rondlopen: dokter Derek Sheperd (Patrick Dempsey), de man die in zijn eerste scene in adamskostuum ontwaakte bij Meredith Grey. Wat de twee niet wisten, was dat ze vanaf die dag ook collega’s waren. Inmiddels heeft Dr. Sheperd het hart veroverd van Dr. Grey, maar daar zou na vanavond wel eens verandering in kunnen komen.
In de serie is Derek bijhoorlijk perfect. Niet alleen ziet hij er heel smakelijk uit, ook zijn karakter is nog eens fantastisch mooi. Maar het AD onthult vandaag dat zijn karakter barstjes vertoond na vanavond. Er zou een groot geheim rondom Dr. Sheperd worden onthuld, waarna hij niet meer zo perfect is als de kijker nu denkt. In Amerika, waar de uitzending gold als de laatste van het eerste seizoen, waren de reacties behoorlijk heftig, aldus het AD.

Natuurlijk gaat het hier om een fictief personage, wie weet is de echte acteur, Patrick Dempsey, wel voorbeeldig en perfect. Al zullen weinigen daar iets aan hebben; hij is gelukkig getrouwd en heeft een dochter. Het hele interview met Dempsey lees je hier.

Zie ook:
- Sterren uit ziekenhuisserie Grey’s Anatomy sneden zelf of vielen flauw
- Vrouwenavond Net 5 op de schop
- Het is Net 5 weer gelukt: Grey’s Anatomy opnieuw topserie dinsdagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>