Peter R. de Vries zwicht niet voor het avontuur

Peter R. de VriesAls aasgieren kwamen verschillende zenders op Peter R. de Vries af, wiens contract met SBS in mei afloopt. Afgelopen december gaf hij in Barend & Van Dorp nog open te staan voor onderhandelingen met andere partijen dan SBS. Die gesprekken zijn er geweest, maar de misdaadverslaggever is niet gezwicht voor de snoepreisjes, het grote geld of het spannende avontuur. In plaats daarvan krabbelt hij zijn handtekening onder een vel papier dat hem nog drie jaar aan SBS verbindt. SBS heeft de leegloop dus kunnen remmen, een tegenslag voor RTL en Talpa.
In februari ontstond het gerucht dat Peter de overstap naar Talpa zou maken. Roddelsite Zijonline verkondigde dat, een ontkenning kwam er niet. Maar nu Talpa toch niet de gouden bergen biedt die iedereen verwachtte, heeft Peter eieren voor zijn geld gekozen. "Er waren inderdaad meerdere kapers op de kust, maar de
goede samenwerking met SBS6 door de jaren heen en de mogelijkheden die zij
mij in de komende jaren bieden, gaven de doorslag om te blijven. Het is
een succesformule gebleken en dat heb ik zwaar laten
wegen."

Voor SBS blijft hij zijn succesformule Peter R. de Vries Misdaadverslaggever presenteren. Daarnaast is hij in de race voor andere programma’s. SBS maakt nog niet bekend om welke programma’s het hier gaat. Overigens gaat De Vries morgen dieper in op de moordzaak van John F. Kennedy.

Volgens mij heeft De Vries een wijs besluit genomen. Hij is sinds 1998 aan SBS verbonden en dat werkt goed. Peter is SBS, SBS is Peter. Bovendien lijken er weinig redenen te zijn om op te stappen.

Zie ook:
- Meer tegenslag voor SBS: ‘Peter R. de Vries vertrekt naar Talpa’
- Peter R. de Vries overweegt overstap naar Talpa
- Aderlating voor SBS: Robert Ten Brink ook naar RTL

1 Reacties // Reageer

One thought on “Peter R. de Vries zwicht niet voor het avontuur

  1. .

    En denk ik heel belangrijk, hij krijgt daar werkelijk alle ruimte die hij opeist.
    Morgen een ->3

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>