Undercover Lover voorbij, Veronica blijft verleiden

Veronica blikt vanavond terug op het eerste seizoen van Undercover Lover, het verleidingsprogramma waarin gebonden personen zich als single moeten voordoen om een ton te winnen. Tegelijkertijd proberen ze hun relatie intact te houden, een continue strijd dus. Veronica is tevreden over het programma, want voor 2007 staat een vervolg gepland. Ook komt de zender dan terug met Temptation Island, waar al vijf seizoenen van werden uitgezonden. Goed nieuws dus voor presentatrice Tanja Jess, die twee reisjes naar tropische bestemmingen in het vooruitzicht heeft. Al zal zij toch ook hopen dat er dit keer strenger wordt geselecteerd, zodat professionele verleiders dit keer niet meedoen.
Afgelopen woensdag was te zien hoe de brave Remco de verleidingswedstrijd won. Hij behoorde tot de drie personen die het langst op Bikini Beach mochten blijven. In tegenstelling tot zijn concurrenten bleef hij trouw aan zijn partner. Bovendien nam hij de echte singles in vertrouwen en dat pakte goed uit; Remco is 100.000 euro rijker.

Veronica blikt vanavond terug op het eerste seizoen en kijkt welke stelletjes nog bij elkaar zijn. En welke liefdeskoppels vonden hun waterloo in Undercover Lover?

Zie ook:
- Nederlandse Remco wint Undercover Lover
- Pikante foto’s Undercover Lover Annuska opgedoken
- Undercover Lover: Annuska is een prostituee!
- Veronica wil verleiden met Undercover Lover

1 Reacties // Reageer

One thought on “Undercover Lover voorbij, Veronica blijft verleiden

  1. Alex

    Wat een slechte terugblikaflevering, vond je niet?
    Dido noemde het “jammer” dat ze niet de kans heeft om Sergio beter te leren kennen na het programma. Waarom vroegen ze daar niet over door?!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>