Afvallende sterren willen gemiddeld 26 kilo kwijt

Vanaf vanavond is op SBS 6 te zien hoe acht zwaarlijvige BN'ers met elkaar de strijd aangaan om het meeste gewicht kwijt te raken. Hoewel de BN'ers vooral voor en met zichzelf de strijd aangaan, het is mooi meegenomen als ze zich uiteindelijk 'winnaar' mogen noemen. Dat zal niet eenvoudig worden, want ze streven naar een gewichtsverlies van 208 kilo, oftewel 26 kilo gemiddeld per persoon. Koploper is Menno Köhler (foto) die 38 kilo van zijn 166,8 kilo zware lichaam af wil trainen. De 13-jarige Rachel 'Groeten uit de Rimboe' Massing doet het bescheiden met een streven van 15 kilo op een gewicht van 56,1 kilo.

De BN'ers worden gedurende drie maanden intensief begeleid. Een periode waarin veel aan beweging wordt gedaan, gezonde menu's klaarstaan en ook de levensstijl wordt aangepakt. Het is de bedoeling dat het streefgewicht in die tijd wordt gehaald, wat neerkomt op meer dan 2 kilo per week afvallen. Poeh, ga d'r maar aanstaan.

Groot respect dus voor de kandidaten, de ambities zijn torenhoog. Naast Menno Köhler en Rachel Massing zijn dat Mark Dakriet (160,1 kg), Renée de Haan (127,2 kg), Linda Wagenmakers (76,5 kg), Henk Pleket (92,7 kg), Justine Pelmelay (80,7 kg) en Bob Offenberg (64 kg). Ik zal voor ze duimen, al kan ik niet beloven elke week klaar te gaan zitten voor de buis. Want De Afvallers – met of zonder sterren – heeft mij nooit zo kunnen interesseren.

De Afvallers met Sterren, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Zanger Bob (10) op dieet bij SBS 6
- SBS 6 zoekt dikke BN'ers

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Afvallende sterren willen gemiddeld 26 kilo kwijt

  1. jordy van Eijndhoven

    Sorry hoor, maar die Bob, dat kleuterige “kindsterretje”, die kan echt niet zingen hoor, heb je die zomerplaat van hem gehoord, heette: “Als de zon weer gaat schijnen”, ik hoop niet dat je die hebt gehoord, want hij was echt verschrikkelijk. Pierre Kartner had gelijk! Hij kan echt geen noot zingen!

      /   Reply  / 
  2. Kees

    Helemaal mee Jordy eens. Bob is niet meer dan een een volgevreten kleuter die met 220 volt op z’n ballen wordt gepushd door z’n pa en ma om zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar dat hij gaat afvallen zie ik absoluut als een positieve stap en hoop echt dat hij het gaat volhouden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>