Nauwelijks eigen programma’s Net 5 en Veronica in december

Het lijkt er op dat de zenders Net 5 en Veronica op rantsoen zitten in december. In de programmaschema's van die maand komen namelijk nauwelijks eigen programma's voor. De uren worden vooral gevuld met films en buitenlandse series. Dat terwijl beide zenders momenteel wel betrekkelijk veel eigen programma's hebben als Het Blok, Tussen de Oren, De Grote Beurt, Roadrun en Outback Jack.

Net 5 moet het doen met Ben Jij Slimmer dan een Kind, Taste of Life en De Co-Assistent. Op woensdag zit nog een groot gapend gat in de programmering. Veronica heeft alleen Wegmisbruikers (herhaling van SBS 6), Weet Wat Je Date (vermoedelijk ook herhalingen) en pokershow Vegas Voyage.

Natuurlijk is er niets mis mee om buitenlandse titels aan te kopen, integendeel zelfs. Ik geniet van series als Ugly Betty, Desperate Housewives, Heroes of Prison Break (niet allemaal van SBS). Maar zo weinig eigen titels, dat is toch wel erg jammer.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nauwelijks eigen programma’s Net 5 en Veronica in december

  1. Een fan

    Dit zal gedeeltelijk waar zijn. En het is een erg goede beslissing van ze bij SBS Broadcasting.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>