Aaah, wat jammer! De laatste de Co-Assistent

Wat jammer nou. Net 5 zendt vanavond de laatste aflevering uit van De Co-Assistent. Dat mag echt wel een gemis worden genoemd, want De Co-Assistent is één van de leukste Nederlandse series die de laatste tijd is gemaakt.

In de serie volgen we Elin Dekkers (Hanna Verboom) die haar co-schappen loopt.

Elin papt al vrij snel aan met Hugo (Michiel Huisman), met wie ze regelmatig de voorraadkamer induikt voor een snelle wip. Maar Hugo blijkt niet haar prins op het witte paard, maar een echte womanizer. Toch jammer, ze vormden samen best een leuk koppel.

Gaandeweg raakt de ietwat onhandige Elin steeds meer betrokken bij haar collega's, met name haar begeleider Thomas (Kasper van Kooten), wiens vrouw aan een vergaande vorm van MS lijdt. In de aflevering van vorige week was te zien hoe zij euthanasie liet plegen.

Dat is nu ook het mooie aan De Co-Assistent. De serie kent veel leuke of zelfs hilarische momenten, maar is tegelijkertijd realistisch, confronterend en dus ook verdrietig. Want in een ziekenhuis wordt helaas niet iedereen beter.

Tel daarbij op dat de serie een fraaie cast had die goed speelde. Ja, ik zou het liefst volgende week al het tweede seizoen zien. Die laat nog even op zich wachten tot volgend najaar. De afleveringen zijn dan wel dubbel zo lang. Net 5 komt eerst terug met de serie Julia's Tango.

De Co-Assistent, 21.30 uur, Net 5

Zie ook:
- De Co-Assistent: ziekenhuisdrama op Net 5
- Grote namen in ziekenhuisserie Net 5
- Net 5 gaat nog even door met Julia's Tango

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Aaah, wat jammer! De laatste de Co-Assistent

  1. Jeroen

    Inderdaad een heeeel leuke serie! Jammer dat er niet zoveel mensen keken..

      /   Reply  / 
  2. //DESH\\ - Watser.nl

    Eigenlijk als ik dit zo lees vind ik het jammer dat ik het nooit heb gekeken! Wordt het nog herhaald? Of wordt in ieder geval deze aflevering nog herhaald?

      /   Reply  / 
  3. Lisette

    Vind het ook erg jammer dat het de laatste aflevering was. Maar ze zeiden ook voorlopig he…
    Zal eens navragen of ze nog een seizoen zullen maken.
    De spelers zijn top, dus daar kan t niet aan liggen. De vriendin van Edin, Sanne (Fockeline) vind ik ook zo geweldig, lekker idioot mens. Maar goed daar ben ik misschien iets bevooroordeeld in.
    Van mij mag t terug komen in iedergeval.

      /   Reply  / 
  4. Lisette

    Ik zit natuurlijk weer niet goed te lezen… volgend najaar pas… jemig dat duurd wel lang hooorrr, maar dubbel zo lang, das dan weer een hele troost, want dat half uurtje vond ik ook net te kort.

      /   Reply  / 
  5. Jenne Henze

    Weet iemand hoe wie de vrouw met MS speelde? Ik dat dat het Peggy-Jane was maar dat is niet zo?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>