Net 5 haalt Grey’s Anatomy spin-off naar Nederland

Goed nieuws voor de fans van Addison Montgomery uit Grey's Anatomy. Net 5 gaat namelijk de spin-off Private Practice ook uitzenden. Vanaf september is de serie wekelijks te zien bij de zender.

Aan het einde van seizoen 3 van Grey's Anatomy was te zien hoe Addison het ziekenhuis in Seattle ontvluchtte om in een kleine praktijk even tot rust te komen. Twee afleveringen lang werden de karakters in die praktijk geïntroduceerd.

Daarna keerde Addison weer even terug naar het Seattle Grace Hospital. Maar als ze te horen krijgt dat ze niet is verkozen tot stafleider en haar relatie met Derek Sheperd definitief voorbij is, besluit ze haar spullen te pakken. In het vierde seizoen van Grey's is het karakter van Addison – gespeeld door Kate Walsh – niet meer te zien.

"Natuurlijk voel ik druk. Ik vraag mij ook af waarom juist ik een eigen spin-off heb gekregen", zegt Walsh in Metro. "Er zijn zoveel acteurs en actrices in Grey's Anatomy die meer dan ik verdienen." In Private Practice start Addison haar eigen praktijk.

Zie ook:
- Puinruimen aan begin vierde seizoen Grey's Anatomy
- Net 5 warmt op voor vierde seizoen Grey's Anatomy
- SBS zet Grey's Anatomy, Lost en Desperate Housewives online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>