GTST: Familie Huygens al na een jaar uiteen?

Met toch wel enige verbazing heb ik de afgelopen weken gekeken naar de verhaallijn van Martijn Huygens in GTST. Zijn vrouw verdenkt hem van vreemdgaan met Barbara terwijl er feitelijk nog niets aan de hand is. Als Martijn – nog altijd trouw – tijdelijk in een hotel verblijft, gebeurt er toch iets. En nog geen week later is de scheiding in gang gezet. Wat me verbaast? Ik dacht dat het gezin Huygens in 2008 de serie is ingeschreven om het familiegevoel terug te brengen.

Met andere woorden: Martijn en Irene zouden een tegenslagje in hun huwelijk wel weer te boven komen. Zij moesten wat tegenwicht bieden aan de vele relaties die op de klippen lopen in de serie. Natuurlijk is in het echte leven het huwelijk ook vaak eindig, maar in GTST is het wel een overdreven weerspiegeling.

Mijn gevoel zegt me dan ook, dat het nog wel goed gaat komen met Irene en Martijn. Ook al lijkt het daar nu misschien niet op. Barbara nodigde Martijn afgelopen vrijdag al uit om te gaan samenwonen terwijl Ludo de komende tijd toenadering vindt bij Irene.

Maar vlak oma Sair Poindexter niet uit, die in december terugkeert in Meerdijk. Zij zal ongetwijfeld een lijmpoging initiëren. Waarna Martijn en Irene hun 25-jarig huwelijk gewoon vervolgen. Toch?

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- GTST: Leegloop familie Alberts opgevangen met familie Huygens
- Elizabeth Hubbard maakt comeback in GTST
- Dramatische 4000ste aflevering GTST; wie gaat er dood?

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “GTST: Familie Huygens al na een jaar uiteen?

  1. mike

    Het zou kunnen dat Martijn zo jalours wordt op Irene & Ludo dat er inderdaad weer een lijmpoging komt. Dit zou meteen weer het einde van het huwelijk van Jack en Janine kunnen betekenen omdat Janine ook weer verliefd op Ludo wordt.

    Vindt het gedoe met Dex en zijn homofobie ook vreemd, hij is zelf homo of misbruikt in het verleden. Kan me niet voorstellen dat uit zo’n gezin zomaar een homofoob komt.

    In ieder geval weer genoeg te speculeren de komende tijd!

      /   Reply  / 
  2. GTST Rules

    Sair komt vrijdag 27 november al terug.

      /   Reply  / 
  3. Nicky

    Irene & Martijn gaan niet uit elkaar maar ik vind die familie Huygens sowieso niet leuk meer waarom hebben hun zoveel te maken met de Sanders bah!!

      /   Reply  / 
  4. Josje

    Ik hoop echt dat Irene en Martijn weer bij elkaar komen, al was het alleen maar om Barbara buiten spel te zetten. Wat een idioot mens is dat.
    Ze is nog net geen stalker, ik hou niet van vrouwen die mannen achterna lopen.
    Trouwens ik vind de reaktie van Irene in deze situatie gewoon GROTE KLASSE!!!

      /   Reply  / 
    1. 10y

      Ik ben het helemaal met je eens. Ik vind ook dat Barbara helemaal verkeerd bezig is en hoop ook dat Martijn en Irene weer bij elkaar komen.
      En Herman, jij hebt ook een goed punt. Ik verheug me nu al op de komst van Sair.

        /   Reply  / 
  5. Nicky

    Barbara is juist leuker dan Irene maar het komt allemaal door Maxime hopelijk krijgt Barbara een bloedstollende ruzie met Maxime!

      /   Reply  / 
    1. Josje

      Smaken verschillen (gelukkig maar) toch?
      Ik vind Barbara te soft, ze heeft geen ruggegraat
      en al helemaal geen zelfrespect.
      Je gaat je toch niet verlagen om zo achter een -getrouwde- man aan te kwijlen, getver….

        /   Reply  / 
  6. Rick

    Vind dat gedoe met ‘Martijn had Nina kunnen redden’ maar gezeik… hadden de schrijvers geen inspiratie meer??????

    Het is vrij logisch dat je je eigen kind eerst red. En daarna heeft hij Nina ook gered. Niks aan de hand dan toch? Maar bij GTST maken ze er een HUGE verhaallijn van, die zogenaamd spannend moet zijn.. not!

      /   Reply  / 
    1. Josje

      Precies Rick, ben het helemaal met je eens.
      Dat slaat ook nergens op.

        /   Reply  / 
    2. bert

      kijk dan niet

        /   Reply  / 
    3. Chiel

      Inderdaad! Lijkt me ook meer dan logisch.

        /   Reply  / 
  7. Mark

    Je moet ook rekening houden met het feit dat er ondertussen nieuwe schrijvers gekomen zijn. Die hebben ongetwijfeld andere ideeën.

    Tegenover het slechte huwelijk van Martijn en Irene staan nu wel een paar nieuwe relaties. Dus er zijn nog steeds goede en slechte tijden.

    Ik ben blij dat de schrijvers Martijn en Irene niet krampachtig bij elkaar proberen te houden. Ik geniet erg van deze verhaallijn. Vooral het acteerwerk van Anita Donk (Irene) is geweldig.

      /   Reply  / 
    1. Mike

      Irene zet ze inderdaad heel goed neer! Gelukkig heeft Noud op het moment nauwelijks een rol van betekenis, ik zeg eruit schrijven. Wat een B acteur!

        /   Reply  / 
      1. Laatbloeier

        Dat gaat veranderen want Noud gaat aan de rol met Lucas Sanders.

          /   Reply  / 
      2. Shar

        Vind Noud wel een frisse wind in heel dat GTST, tenminste 1 die lekker nuchter is, Noud en Rik, de rest is een zooitje paniekzaaiers haha

          /   Reply  / 
  8. Dannique

    Dex is wel raar de laatste tijd maar, het is ook wel grappig. Ik hoop, en denk, dat de familie Huygens op één of andere manier wel weer bij elkaar komt.
    xx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>