Joris Putman (Morris) terug in GTST

Binnen enkele weken loopt Morris Fischer weer in GTST rond. Acteur Joris Putman maakt zijn comeback, meldt de redactie van GTST op Twitter. Joris verdween begin 2007 uit de serie omdat zijn rol ‘op’ was, zo oordeelden de schrijvers. Zijn karakter Morris verdween voor zes jaar achter de tralies vanwege de poging tot moord op Ludo Sanders. Blijkbaar zijn er nu toch weer aanknopingspunten voor de rol van Morris Fischer… Lucas Sanders misschien?

Morris is namelijk biseksueel, maar is in de serie nooit verder gekomen dan een zoen met een jongen. Waarna hij het vervolgens Spaans benauwd kreeg. Niet veel later kreeg Morris een relatie met Nina Sanders.

Het zou natuurlijk wel spectaculair zijn… Morris die twee kinderen van Janine afwerkt en daarmee zijn semi-schoonvader weer tart. Want Ludo is wel de vader van Nina, maar niet de vader van Lucas. Die is voortgekomen uit een slippertje van Janine en Stefano, de zoon van Ludo. Lucas is dus min of meer de kleinzoon van Ludo.

Ook voor de rol van Barbara is de terugkeer van Morris een welkome prikkel. Zij zit toch een beetje op een dood spoor nu de relatie met Martijn dreigt te mislukken.

Zie ook:
- Morris Fischer verlaat GTST
- Alle soap-berichten op Zappen.blog.nl

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Joris Putman (Morris) terug in GTST

  1. De GTST Club

    Goede zet, kan voor een hoop spanningen zorgen binnen de sanders familie! Tevens vullen ze hiermee de Fischers wat aan! Kan Barbara wat meer doen.

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Morris heeft wel iets meer gedaan dan alleen gezoend. Zo hijft hij een trio gehad met een ander koppel (man en vrouw).

      /   Reply  / 
  3. Nick

    Beetje heel voorspelbaar moet ik zeggen en een zwakke zet. Hij komt dus gewoon terug om herrie te schoppen bij Lucas en hoe heet die gozer met dat vieze lange haar?

      /   Reply  / 
    1. Chiel

      Naud! (mooi haar overigens..)

        /   Reply  / 
  4. Mark

    Ook nieuws over een nieuw personage vanavond in Boulevard.

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Stefano is inmiddels alweer de broer van Ludo dus Lucas is gewoon zijn neefje.
    Ik vind Joris Putman en echt een hele slechte actuer. Geet Hoes deed het 10x beter en ook die daarvoor Patrick … (nu bij nickelodeon)

      /   Reply  / 
  6. Bart

    Barbara rules

      /   Reply  / 
  7. Nicky

    iedereen heeft even een slechte verhaallijn super leuk voor Barbara en Charlie

      /   Reply  / 
  8. MASIS

    Jammer zeg!

    Heb hem nooit leuk gevonden & acteren kan hij al helemaal niet. Destijds vond iedereen hem slecht acteren! Nu vinden ze dat Gigi Ravelli slecht acteert maar haar vind ik tig keer beter dan die Joris. Helaas, hopelijk blijft ie maar voor een paar weekjes.

      /   Reply  / 
  9. Laatbloeier

    Als acteur niet zo’n aanwinst, maar ik denk wel voor de verhaallijnen. Behalve spanningen met Ludo ook met Nina? Het was wel haar eerste liefde die behoorlijk intens verliep.

      /   Reply  / 
  10. Robbieboy

    Leuk, kan niet wachten

      /   Reply  / 
  11. Judy

    tjee.. haal dan Geert Hoes terug!!

      /   Reply  / 
  12. Djoel

    Als alles klopt, komt Morris donderdag terug in Meerdijk! Hij is in week twee begonnen, alles wordt zes weken van te voren opgenomen. Het is nu week acht. In de tv-gids staat voor donderdag ‘Charlie krijgt steun uit onverwachte hoek’… niemand veracht in Meerdijk dat Morris al uit de kliniek is en staat plotseling voor haar neus. I Hope So!

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      Maar Maandag AS heeft Charlie een gelukkig, en onverwacht weerzien

        /   Reply  / 
  13. priscilla

    Ik hoop dat morris lang blijft, joris putman vind ik de beste morris en hij is een goede acteur!

      /   Reply  / 
    1. Anna

      ze zeggen dat hij er binnenkort weer uitgaat en dan het alleen een gastrolwas :(

        /   Reply  / 
  14. Anna

    ze zeggen nu weer dat het alleen maar een gastrol was dat hij ging spelen en dat hij er binnenkort weer uitgaat! :( ik vind dat echt zoo jammer. dus als iedereen die morris nog in de serie wilt houden een mailtje naar de redactie stuurt, misschien luisteren ze er dan naar??

      /   Reply  / 
  15. ol

    @ Anne,

    er al eens aan gedacht dat ie misschien zelf ervoor heeft gekozen een gastrol te spelen ipv voor vast terug te keren in GTST? Zeg niet dat het zo is maar zou kunnen ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>