4000ste GTST: Horror in sanatorium, zelfmoord Barbara?


RTL heeft een persbericht met spoilers verstuurd over de 4000ste aflevering van GTST, die op 5 maart wordt uitgezonden. Eerder is al bekendgemaakt dat niet iedereen deze jubileumaflevering overleeft en dat het een thriller-achtige dubbele aflevering betreft. De thriller lijkt ‘m zich vooral af te spelen rondom Lucas, Noud en Charlie – iets wat niemand had zien aankomen. Lees verder voor de spoilers!

Zo vindt Barbara haar situatie omtrent haar ‘verzonnen ziekte’ uitzichtloos geworden en neemt een heftige beslissing waarin zij zelfs haar dochter Charlie niet betrekt. Rik is helemaal klaar met de bemoeizucht van zijn moeder Maria over zijn liefdesleven en Danny heeft een grote verrassing voor Sjors. Nina komt er achter dat het Maxime is die heeft lopen stoken tussen Martijn en Irene. Danny is verbijsterd als hij van Lorena hoort voor wie Bing heeft gekozen.

Ronja heeft Charlie er eindelijk van weten te overtuigen dat Arthur iemand anders is dan dat hij zich voordoet. Maar of Ronja het bij het juiste eind heeft is nog steeds de vraag. Arthur is plots verdwenen en niemand, ook rechercheur Jack niet, schijnt te weten waar hij uithangt.

Noud moet voor zijn bedrijf een grote opdracht uitvoeren in een oud vervallen sanatorium. Lucas is in een jolige bui en wil een grap uithalen met hem en betrekt Charlie erbij. Of Noud de grap kan waarderen valt nog te bezien, maar dat de aanwezigheid van Lucas en Charlie in het sanatorium heftige gevolgen voor hen heeft, hadden zij nooit kunnen vermoeden. De sfeer slaat in luttele seconden om en er beginnen zich allerlei horrorscenario’s af te spelen binnen de muren van het naargeestige gebouw. Wat onschuldig begint, eindigt als een boze droom. Wie weet zich hier nog uit te redden? Valt er nog iemand te redden? En wie brengt het er uiteindelijk levend vanaf en wie niet?

Zie ook:
- RTL huurt Tuschinski voor 4000ste ‘thriller’ GTST
- Charlotte Besijn (Barbara) uit GTST
- Dramatische 4000ste aflevering GTST; wie gaat er dood?
- Victor Reinier nieuwste aanwinst GTST

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “4000ste GTST: Horror in sanatorium, zelfmoord Barbara?

  1. Jeffrey

    Toch vind ik het altijd raar… Al die ‘speciale’ uitzendingen zijn op een vrijdag.. Toeval?

      /   Reply  / 
  2. Joost

    Nee, is logisch. Elke week zijn vijf afleveringen, dus het totaal aantal afleveringen eindigt altijd op een 5 of een 0. Dus de ronde getalen zijn altijd op een vrijdag

    Het klinkt allemaal wel spannend. Beter dan de afgelopen zomercliff in ieder geval

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Nu je het zegt… Haha.

      Maar dat de 20ste verjaardag van de serie op een vrijdag dit jaar is, dat is wel toevallig. LOL

        /   Reply  / 
  3. Mark

    Ik denk in dit geval wel. Het komt gewoon toevallig zo uit. De serie bestaat in oktober dacht ik ook precies 20 jaar op een vrijdag.

    Ik kijk in ieder geval erg uit naar deze aflevering! Lekker in Tuschinski kijken!

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Volgens mijn is Ronja dan precies in dat gebouw aangezien de foto..

      /   Reply  / 
  5. Edwin

    Barbara zal nog wel niet dood gaan in deze aflevering.

      /   Reply  / 
  6. Chiel

    Die herhaling in de morgen zal zo te lezen niet lang gaan duren :) (alle 12+ scenes eruit). Klink verder goed.

    En ‘Barbara’ had afgelopen weken de laatste opnames, dus dat is pas over 6 weken. Of ze zetten de kijkers op het verkeerde spoor.

      /   Reply  / 
  7. vinn

    Ik hoorde dat barbara binnen 10 aflervingen de serie zou verlaten

      /   Reply  / 
  8. Samantha

    ik denk dat marco ook een grote rol gaat krijgen … hij wil niet dat iemand erachter komt dat Hij paul heeft aangereden (hij had hem aangezien voor Noud) en hij wil Noud als nog wat aandoen .. maar Lucas is daar ook en Ronja Probeert ze te waarschuwen dat marco niet is wie die lijkt :P NOu we zullen zien :O

      /   Reply  / 
  9. esther

    Ik vind Rhonja echt een aanwinst voor gtst, ze is eens supper
    goeie actrice en heeft echt een top verhaal lijn. verder mag maxim opzouten, en barbara die zelfmoord pleegt ?… niet echt een leuk einde voor het personage. Hoop dat Morris snel terug komt, en de realtie van charlie en rik moet echt opschieten: ze horen gewoon bij elkaar !!!

      /   Reply  / 
  10. gtstfites

    Spannend ik heb echt zin in 5 maart hopelijk gaat Barbara naar het buitenland of ze wordt geplaast in de inrichting maar ze mag niet dood gaan en Maxime die mag wel doodgaan ik vind de personage uitgespeeld

      /   Reply  / 
  11. Nicky

    Liever dat Barbara naar het buitenland gaat en een heel mooi einde krijgt, heeft ze verdiend na 11 jaar Gtst!

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Misschien gaat ze wel naar Robert Albers; die zit toch in China of Japan?

        /   Reply  / 
    2. Gorr

      Volgens mij vinden spelers het over het algemeen juist mooier om er op een knallende manier uitgeschreven te worden… Een spectaculaire dood zou ook mooi zijn vind ik

        /   Reply  / 
      1. Laatbloeier

        Een spectaculair einde lijkt me inderdaad een uitdaging voor veel spelers. Maar zelfmoord? Van Barbara zou ik het me alleen kunnen voorstellen als de kanker echt terugkomt. Ze neemt een heftige beslissing …. het zou kunnen. We moeten maar afwachten.

          /   Reply  / 
        1. Djoel

          Daar dacht ik zelf in eerste instantie ook aan, maar ik weet het niet… Misschien dat ze besluit om ergens in het buitenland arme mensen, die ook kanker hebben, te gaan helpen. Ik hoop niet op zelfmoord en een inrichting denk ik niet. Nick is ook al door het toedoen van Maxime in een inrichting gekomen en Barbara dan ook, dat lijkt te veel op elkaar. Ik hoop niet dat zelfmoord neemt, Barbara weet dat Valerie ook al dood is, en Charlie heeft het hier nog steeds erg moeilijk mee… het wordt dan alleen maar moeilijker als Barbara er ook een einde aan maakt. Ik mis Morris, wanneer is hij nou eindelijk eens back!!

            /   Reply  / 
          1. gtstfites

            Barbara gaat niet dood in de 4000ste want ze had deze week haar laatste opnamens dus er gaat een andere hoofdrolspeler dood Maxime? of toch iemand anders?

              /  
  12. Kimberley

    Barbara gaat waarschijnlijk zelfmoord plegen omdat heel Meerdijk haar gewoon uitkotst!

      /   Reply  / 
  13. anoniem

    Hoop dat arthur nog leeft:(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>