Vanavond 4000ste thriller-aflevering GTST

Na weken van lekker maken is het vanavond dan eindelijk zo ver: de 4000ste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden. Gisteravond is de dubbele aflevering in première gegaan in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski. Ik dacht meteen even de grootste spoilers te kunnen achterhalen op Twitter, maar alle aanwezigen houden netjes hun mond, de verrassing blijft dus intact. Welke verrassing? Nou, wie Paul Karels heeft vermoord bijvoorbeeld. En welke hoofdrolspeler een aanslag op zijn of haar leven krijgt te verwerken bijvoorbeeld.

De afgelopen weken heb ik hier al gespeculeerd over mogelijke ontknopingen van de verhaallijnen. Zo denk ik dat niet Arthur maar Marco de moordenaar van Paul is. Verder heb ik Ronja, Maxime en Jack op de nominatie staan om vanavond om het leven te komen. Al voeg ik daar sinds gisteren ook Lorena aan toe. Nu haar relatie met Bing op de klippen is gelopen heeft ze eigenlijk niets meer te zoeken in Meerdijk. En persoonlijk kan ik dat karakter missen als kiespijn.

De 4000ste GTST is er eentje waarin vele verhaallijnen tot een climax komen. Wie weet maakt Sjors een definitieve keuze: Bing of Danny. Ook lijkt de rol van Maria de Jong ten einde te lopen, nu Jef haar min of meer heeft gedumpt en ook beider zoons keihard dreigen uit te vallen. Verklaart Lucas eindelijk zijn liefde aan Noud? En komt de thriller-verhaallijn rondom Arthur, Charlie en Ronja tot een climax?

GTST duurt vanavond een uur, een dubbele aflevering. Eerder op de avond is RTL Boulevard al te zien vanuit Hotel de Rozenboom, met reportages van de Tuschinski-première. Later op de avond gaat Peter van der Vorst langs bij GTST-hunk Jan Kooijman in Van der Vorst Ziet Sterren.

RTL 4 staat vanavond bijna volledig in het teken van Goede Tijden Slechte Tijden! Vergeet niet #zappen te gebruiken bij al je tweets ;-)

Voor wie niet kan wachten: bekijk de shortie (8 minuten) van de 4000ste aflevering met heel veel spoilers.

RTL Boulevard, 18.35 uur
GTST, 20.00 uur
Van der Vorst Ziet Sterren, 22.30 uur

Zie ook:
- RTL Boulevard eenmalig vanuit soapdorp Meerdijk
- 4000ste GTST: Deze hoofdrolspeler wordt vermoord
- 4000ste GTST: Horror in sanatorium, zelfmoord Barbara?
- Charlotte Besijn (Barbara) uit GTST
- GTST: Lorena Gonzalez terug in Meerdijk

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Vanavond 4000ste thriller-aflevering GTST

  1. Mark

    Arthur, Lieke en Ronja? Je bedoelt natuurlijk Charlie. ;-)

    Ik was er gisteren bij in Tuschinski en WAT WAS HET EEN GEWELDIGE AFLEVERING! WOW! Ik was écht onder de indruk. Het had spanning, schrikmomenten maar ook zeker de nodige humor. Top! Maar ik ga verder niks verklappen. Het is veel leuker om zonder voorkennis de aflevering te bekijken.

    Er hing gisteren echt een geweldige sfeer. Sowieso is het uniek om een soap in de bioscoop te kijken. En dan nu met reactie van het publiek. Iets wat de cast zelf ook heel gaaf vond.

      /   Reply  / 
  2. Natasja

    Ja, hij is spannend!
    Net al gezien op rtl lounge :P
    Had eigenlijk niet verwacht dat ze vandaag de preview uit zouden zenden maar wel dus, gelukkig :D

      /   Reply  / 
  3. Brian

    Maxime gaat er nu in ieder geval vast niet uit. Hetgeen ze gister zei (dat ze wraak gaat nemen op Ludo) zal het begin worden van een nieuwe verhallijn die waarschijnlijk tot een hoogtepunt komt tijdens de zomercliffhanger, waar Maxime dan de serie verlaat.

      /   Reply  / 
  4. Me

    jack zal er wel uitgaan hij heeft al heel lang geen normale verhaallijn gehad. wie zegt dat er 1 van de vaste mensen uitgaat dan zou dat toch wel in de media terecht zijn gekomen zoals normaal gebeurt

      /   Reply  / 
  5. Iris

    Damn… Wordt dit wel op de site uitgezonden.. Want naar alle waarschijnlijkheid ben ik vanavond om 8 uur niet thuis… Daar baal ik dit keer wel erg stevig van. Ben namelijk te nieuwschierig :(

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Op RTL Gemist zie je de programma’s die online zullen. GTST staat er gewoon bij. Wordt verwacht na 20:59. :)

        /   Reply  / 
      1. Mark

        *zullen komen

          /   Reply  / 
        1. Iris

          Oh geweldig dan :)
          Dan kan ik mooi even rustig aan doen.

          Thanks voor je snelle reactie :P

            /   Reply  / 
  6. Malou

    Ik was er gisteren ook bij in Tuschinski! Geweldige sfeer en erg leuk om het op zo’n groot doek te zien! De aflevering was ook top, zelf vond ik het niet super eng, maar in die zaal schrok ik meer van de reactie van anderen die wel schrokken haha.
    Kan wel zeggen dat je maar bij 1 speculatie(of eigenlijk 2 dan) goed zit Herman ;)
    Ben wel benieuwd naar de rtl boulevard uitzending!

      /   Reply  / 
  7. Roos

    de shortie verklapt eigenlijk al alles toch?

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Ja. Ik raad aan ‘m niet te kijken. De impact van de aflevering zal veel groter zijn als je zonder voorkennis de aflevering bekijkt.

        /   Reply  / 
  8. Richard

    Echt heel fout van gtst om de shortie uit de lekken. Na het zien van dit filmpje hoef je niet meer te kijken vanavond. De aflevering vond ik helemaal niet zo spannend. Weer lekker voorspelbaar deze aflevering en niet spannend. Niet meer en niet minder als een gewone cliffhanger.

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Eigen schuld. De impact en de spanningsboog van de aflevering gaan verloren in de shortie.

        /   Reply  / 
      1. Robbieboy

        Mee eens. Die shortie haalt alle spanning weg. Kijk die shorties nooit

          /   Reply  / 
  9. Leroy

    Ik kijk normaal wel altijd de shorties, maar deze keer niet. Ik laat me gewoon verrassen, normaal weet ik altijd al wat me te wachten staat en nu dan maar eens niet.

      /   Reply  / 
  10. Samantha

    na 2maanden niet gelooft te worden dat Marco de dader was .. kwam vandaag eindelijk het woord … je hebt GELIJK :P ) eindelijk haha :P .. Kwist het toch

      /   Reply  / 
  11. Laatbloeier

    Hehe, de spanning is voorbij. Ik vond de scenes in het sanatorium heel goed, lekker spannend en Ronja deed het fantastisch. Haar mimiek was heel goed; ze mag van mij blijven.

    En wat een louterende werking gaat er uit van zo’n ‘thriller’! Charlie en Rick bij elkaar, het gezin Huijgens weer dichter bij elkaar en Lucas durft eindelijk zijn gevoelens voor Noud te uiten.

    Alleen Sjors en Danny ….. jammer!

      /   Reply  / 
  12. marco

    Zo netjes 1,6 miljoen kijkers! Top gedaan :D

      /   Reply  / 
  13. Pingback: Kijkcijfers vrijdag: 4000ste GTST scoort 1,6 miljoen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>