Belgische zender Vitaya gaat GTST uitzenden

Goede Tijden Slechte Tijden gaat de grens over. Vanaf 30 september kunnen de Belgen elke avond kijken naar GTST. De commerciële zender Vitaya haakt in bij het 19de seizoen van de serie, dat afgelopen jaar bij RTL 4 te zien was. Dat melden de Belgische collega’s van TV-Visie. Om de Vlaamse kijker bekend te maken met de karakters, komt er een exclusieve special waarin elke hoofdpersoon en zijn geschiedenis wordt geïntroduceerd.

Dat is wel nodig ook, want in het 19de seizoen wordt heel de familiegeschiedenis van Ludo Sanders nog eens overhoopgehaald. Zijn vele relaties met Janine, Janines buitenechtelijke kind Lucas, de terugkeer van de doodgewaande Isabella en Amy Kortenaer en natuurlijk bastaardzoon Nick die zuslief Maxime om zeep probeerde te helpen in de cliffhanger van seizoen 18.

Voor de Nederlandse kijker kan de verkoop van GTST aan België ook goed nieuws betekenen. Als GTST bij Vitaya aanslaat en de serie dus heel het seizoen wordt uitgezonden, komt er flink wat extra geld naar producent Endemol en zender RTL. Het ligt voor de hand dat er van deze middelen een deel wordt terug geïnvesteerd in GTST.

Zie ook:
- Marjolein Keuning aka Maxime Sanders uit GTST?
- GTST: Danny de vader van Sjors’ kindje?
- Speciale verhaallijnen rondom 20-jarig bestaan GTST
- Cliffhanger GTST: Wat een Bassie & Adriaan-aflevering!
- GTST: Emotioneel afscheid van Isabella Kortenaer
- Lek bij GTST: Spoilers weken te vroeg op straat

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Belgische zender Vitaya gaat GTST uitzenden

  1. Steffan

    Dat wordt toch wel lastig voor de Belgen, instromen bij seizoen 19..

    Die special moet wel heel goed zijn.

      /   Reply  / 
  2. Chiel

    Wel goed die special! Anders kun je het toch moeilijker volgen. Maar blijft natuurlijk een kleine zender… Wie weet slaat het aan :)

      /   Reply  / 
  3. Robbieboy

    In het begin werd Goede tijden, slechte tijden ook door de belg uitgezonden, samen met het oude Onderweg naar morgen

      /   Reply  / 
  4. Mina

    Leuk hoor! :D
    Gelukkig, n ukan i krustig naar België verhuizen én GTST gewoon volgen! :D

      /   Reply  / 
  5. Enrique

    Het afgelopen seizoen GTST bij RTL 4 was seizoen 20, ze starten dit najaar met seizoen 21. Dus ze lopen in Vlaanderen twee jaar achter.

      /   Reply  / 
  6. Naamloos!

    hmm, ben bang dat dit niet aan gaat slaan. Je kunt natuurlijk ook niet bij seizoen 1 beginnen maargoed vind het gewoon niets dat je midden in een serie begint ondanks de introductieaflevering.

    Hoop natuurlijk wel dat ‘t scoort! :)

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      As the world turns is ook niet vanaf aflevering 1 in nederland te zien geweest, en bereikt toch een groot publiek in NL

        /   Reply  / 
  7. Robbieboy

    Wel mooi, als dat inderdaad betekend, dat er nu dus ook een groter budget is voor deze soap

      /   Reply  / 
  8. Nathan

    Hoe gaan ze Laura dan wel niet introduceren. Dat mens speelt al een eeuw in GTST, prop dat even in een special van 2 minuten.

      /   Reply  / 
  9. rtd

    even serieus… als je 1 aflevering hebt gezien van gtst… en je zou het een half jaar niet volgen.. weet je precies wat er gebeurd is… zo is het nu eenmaal… ( volg gtst al super lang… maar ivm werk een tijdje niet kunnen zien, maar niets gemerkt of gemist )

    dus die belgen.. als ze de laatste aflevering laten zien ( die bassie en adriaan aflevering ) Dan weten ze hoe het zit.. De vraag is: Wie is de papa….

    En daar gaat het halve seizoen weer over…

      /   Reply  / 
  10. !#Michael#!

    Hoeft niet uit te maken… Het is een soap, daar rol je zo in! Maar misschien was het handiger om in seizoen 17 of 18 te beginnen!

    Btw! GTST is al eens eerder in Belgie uit gezonden, maar toen kwamen Een en VTM met vlaamse soap producties, en werd GTST gecanceld!

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      Lees eens even een paar posts terug, dit had ik namelijk al lang gezegd;). Ben jij dezelfde !#Michael#! als op MediaCourant, By the way?

        /   Reply  / 
  11. Robbieboy

    Ben trouwens heel benieuwd hoe deze soap het daar gaat doen

      /   Reply  / 
    1. Chiel

      Het best bekeken programma op die zender trok deze week 130.000 kijkers. Op plek 10 staat een programma met 50.000 kijkers.

      Dus veel zal RTL er ook vast niet voor krijgen :)

        /   Reply  / 
      1. !#Michael#!

        Oohw sorry! En Ja dat ben Ik :)

          /   Reply  / 
  12. joris

    wat een onzin dat je het vanaf seizoen 1 zou moeten uitzenden/volgen… je kan echt op elk moment instromen binnen een soap hoor, ook als die al bezig is. Anders zou het nu zo zijn dat iedereen onder de 20 jaar dus GTST niet zou kunnen kijken omdat ze het niet vanaf seizoen 1 volgen

      /   Reply  / 
  13. Ayrton

    De GTST-special heeft het verhaal rond de familie uitgelegd en is daarin geeindigd met dat JJ bloed van zyn echte vader moest krijgen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>