GTST: Noodlottig eind voor Isabella Kortenaer?

Wat is het weer genieten van Victoria Koblenko in Goede Tijden Slechte Tijden. Topactrice en een razend interessant karakter, dat van Isabella Kortenaer. Dat haar verblijf in Meerdijk van tijdelijke duur is, wisten we al. Vorige maand dook Isabella opeens op in het soapdorpje nadat bijna iedereen haar al jaren dood waande. Maar hoe gaat ze GTST weer verlaten? Spoiler alert!

Het doorgaans goed ingelichte GTSTCourant meldt dat Isabella de soap dit keer niet levend uitgaat. Bij haar vorige vertrek zette ze haar eigen dood nog in scene, nu staat haar dus echt het noodlottige einde te wachten.

Eerder lekte al uit dat dochtertje Amy Kortenaer – tevens dochter van Ludo Sanders – wèl voor langere tijd in de soap te zien zal zijn. Dat zou een eventuele dood van Isabella wel kunnen verklaren.

Het worden dan drukke tijden in huize Sanders, waar eerdaags ook Janine en Lucas hun intrek nemen – naast Ludo en Janine. En dan ook nog Amy. Zuslief Maxime moet de villa verlaten, al zal ze daarvoor vast een stokje steken of zelfs wraak nemen. Dat mocht ook wel een keer, want de laatste paar weken is GTST weer wat gezapig geworden. Tijd voor een spannende verhaallijn.

Zie ook:
- Manipulatieve Wiet van Houten terug in GTST
- GTST: Maxime Sander blijft nog jaartje in Meerdijk
- Victoria Koblenko maakt comeback in GTST

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “GTST: Noodlottig eind voor Isabella Kortenaer?

  1. Moniek

    “naast Ludo en Janine”

    Naast Ludo en Nina? :)

      /   Reply  / 
  2. danielle

    Isabella raakt in coma en dan heeft Ludo Amy voor zichzelf. Ik denk dat ze niet meer ontwaakt uit haar coma. Ik weet alleen niet hoe Irene en Martin weggaan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>