Alles over de zomercliffhanger 2010 van GTST

Op 2 juli is het zo ver: dan wordt het lopende seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden afgesloten met een aflevering waarin vele verhaallijnen tot een ontknoping komen. De cliffhanger-aflevering belooft spannend te worden, ondanks dat het er de laatste weken erg gemoedelijk aan toe gaat in Meerdijk. Lees verder voor de spoilers die RTL in een persbericht verspreidde.

Het duurt niet lang meer voordat Danny en Bing worden verlost van een periode vol onzekerheid. Binnen afzienbare tijd gaat Sjors bevallen en pas dan weten zij eindelijk wie de echte vader van het kind is. Inmiddels is Sjors de overbezorgdheid van Bing helemaal zat en droomt Danny dat het kind van hem is, waardoor hij in verwarring raakt over zijn gevoelens voor Sjors. Sjors wil tijd voor zichzelf en zoekt haar broer Jack op, maar treft Lorena op Jacks boot.

Lorena bekent Sjors waarom ze zit ondergedoken. Ze wordt gechanteerd door Devano, die Charlies beautysalon heeft overvallen en daarbij werd betrapt door Lorena. Net op het moment dat Sjors weer wil vertrekken, breken haar vliezen. Tot hun grote schrik merken Sjors en Lorena dat de boot niet langer in de haven ligt, maar op het meer dobbert en dat zij niet de enigen zijn op de boot. Terwijl Sjors haar heftige ween probeert op te vangen, worden ze onder schot gehouden en bedreigd met de dood.

Danny en Bing worden ongerust wanneer ze Sjors niet kunnen bereiken en voelen nattigheid. Snel haasten ze zich naar Jack, die inmiddels heeft ontdekt dat zijn boot niet langer in de haven ligt. In een speedboot racet het trio naar de afgedreven boot en klimt aan boord, waar ze schrikken van wat ze daar aantreffen…

Op het moment dat Isabella zo ver is dat ze wil nadenken over de erkenning van Ludo als vader van haar dochter Amy, gebeurt er iets vreselijks met Isabella, waardoor ze in coma terechtkomt. Ludo raakt in paniek en is bang dat het voogdijschap nu aan zijn neus voorbij gaat. Maar dan ontwaakt Isabella uit haar coma..?

Hoewel de liefde tussen Charlie en Rik steeds inniger wordt, worden de twijfels van Charlie steeds groter. Is Rik wel over Anita heen en kan Charlie ooit haar plaats innemen? Rik wil zo graag bewijzen dat hij van Charlie houdt, dat hij haar ten huwelijk vraagt. Gaat Charlie op zijn aanoek in?

Laura had de hoop op een nieuwe liefde eigenlijk al opgegeven, maar de komst van de charmante Rutger Goedhart (Edwin Rutte) brengt haar op andere gedachten. Lukt het Rutger om Laura, die beweert niet in hem genteresseerd te zijn, om zijn vinger te winden?

Zie ook:
- Cliffhanger GTST: Wat een Bassie & Adriaan-aflevering!
- GTST: We nemen afscheid van Ronja Huygens
- Endemol schrijft familie Huygens uit GTST
- GTST: Noodlottig eind voor Isabella Kortenaer?
- Edwin Rutten nieuwste aanwinst GTST
- GTST: Maxime Sander blijft nog jaartje in Meerdijk

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Alles over de zomercliffhanger 2010 van GTST

  1. Martijn

    De kans dat er iets gaat gebeuren met het kind van Sjors schat ik er hoog in (85%).Anders moeten ze weer om de zoveel tijd een ander kind inzetten voor de rol en daar houden ze niet zo van geloof ik.Kind gaat er niet komen, daar ben ik vanaf het begin al van overtuigd.

      /   Reply  / 
  2. Bron : GTSTCourant

    Bron: GTSTCourant, niks geen persbericht. Dit was van de GTST Courant.

      /   Reply  / 
  3. j006t

    Totaal niet interessant…
    GTST is zó saai! :P

      /   Reply  / 
    1. gaat je niks aan

      alls je het niet intersant en saai vindt kankere dan op van hier en waarom kijk je er dan naaaar sukkel

        /   Reply  / 
  4. Nosferatu

    boooooooooooeiuhhhhhhhhhhhhhhhh!

      /   Reply  / 
  5. criticus

    een zomerstop. Houd dus weer in dat je tot vervelens toe opnieuw wordt opgescheept met die mega pulp tv van nederlandse bodem na de zomer. Nederlands grootste bagger ooit gezien op tv en dat al voor 20 jaar. Hoe dom kan je zijn om ernaar te kijken.Ik niet in iedergeval ik knal die zooi direct van mn beeldbuis en besteed mn tijd eerder aan goeie tv en niet iets voor hersendode mensen

      /   Reply  / 
    1. scott

      Joh kijk dan niet

        /   Reply  / 
    2. Judith

      F*CKER… blijf dan weg hier… en laat je K*T commentaar achterwege…
      Het boeit je in zoverre zoveel dat je wel de moeite doet om op deze pagina te kijken…
      Stiekem vind je het geweldig… maar toegeven???
      Loser!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        /   Reply  / 
    3. gaat je niks aan

      kijk er dan niet na mogool hoe weet je dat het eeen dodehersen film is dus je wilt zeggen dat je er naar kijkt flikker dan efe lekker op .

      mensen kijken omdat ze er gevoelens vooor hebben

      alls je niks te doen hebt kom hier dabn niet lopen praten eh mogooltje

        /   Reply  / 
  6. Pingback: Lek bij GTST: Spoilers weken te vroeg op straat | Zappen

  7. Jill

    Nou en!? Als mensen hier naar willen kijken, lekker boeiend! Iedereen heeft zo zijn series, de één inderdaad saaier dan de ander, maar dat neemt niet weg dat het af en toe juist lekker is om zinloos tv te kijken..

    Voor de mensen die gtst irritant vinden en alleen maar hier komen om te dissen:

    Bovenin zit een klein rood hokje met een wit kruisje.. Klik het aan met je muis..

      /   Reply  / 
  8. john

    daar geef ik jill gewlijk in al het je niet itressert moet je hier ook niet komen dissen of reactie plaatsen ga lekker dan naar jij eigen serries als die ook zo iets hebben en ga daar dan lekker dissen

      /   Reply  / 
  9. Nina

    wordt echt leuk!
    ik hoop niet dat sjors wordt neergeschoten dan.
    of dat het kindje dood gaat.
    ‘t zou zonde voor d’r zijn!

      /   Reply  / 
  10. GTST-Love

    Spannende cliffhanger! Ik denk dat Isabella overlijd en dat ze vlak voor ze overlijd Ludo als vader herkent, omdat dat het beste is voor Amy. Ik denk ook dat. Ik denk dat of Sjors, of Lorena overlijd en de ander zwaargewond raakt en er misschien zelfs een letsel aan overhoud. Ik hoop het niet, maar ik denk dat het kindje van Sjors sowieso overlijd helaas. En anders is het denk ik van Danny. Ik denk verder nog dat Charlie en Rik trouwen en heel gelukkig worden.

      /   Reply  / 
    1. GTST-Love

      en met herkent bedoel ik erkent haha

        /   Reply  / 
  11. ano

    lees het dan niet als je het niks aan vind

      /   Reply  / 
  12. Brechje

    Soms vind ik gtst ook wel saai omdat het heel veel het zelfde is, en erg voorspelbaar.
    Ik vind wel dat de acteurs en actrices goed spelen. Ik ben benieuwd wat voor een problemen er weer voor kerst zijn… Al heb ik nu al wel zo’n vermoeden! Groetjes, Brechje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>