RTL 8 begint aan laatste seizoen talkshow Oprah

Oprah Winfrey stopt met haar talkshow, zoveel is al enkele maanden bekend. In Amerika is de talkshowkoningin al aan het laatste seizoen begonnen, RTL 8 komt vanmiddag met de eerste aflevering daarvan. In deze aflevering is John Travolta te gast. Oprah is een groot bewonderaar van deze acteur die haar show al elf keer eerder bezocht. Omdat Oprah’s Farewell Season in het teken staat van verrassingen, staat het publiek in de studio iets heel bijzonders te wachten.

Daarnaast praat Oprah in deze eerste week van haar laatste seizoen onder meer met Ingrid Betancourt en keert ze terug naar het stadje Williamson in West Virginia waar ze in 1987 al een reportage maakte over de actie van een aids-patiënt die de inwoners schokte. Wat is er in die 23 jaar allemaal in Williamson veranderd? Verder in deze reeks kunnen de kijkers nog meer terugblikken, verrassingen, bijzondere gasten en spetterende optredens verwachten.

Oprah, 17.10 + 23.20 uur, RTL 8

Zie ook:
- Oprah Winfrey stopt op 9 september 2011 met talkshow

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL 8 begint aan laatste seizoen talkshow Oprah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>