Verrassing in GTST: Nick Sanders keert terug in Meerdijk!

Niet Frits van Houten en ook niet Maximiliaan Sanders. De schrijvers van Goede Tijden Slechte Tijden hebben ons goed op het verkeerde been gezet, al had een enkeling (ik niet) al door dat Nick Sanders ‘de oude bekende’ is die binnenkort weer in Meerdijk opduikt. Dat maakte acteur Christophe Haddad vanmiddag bekend in de radioshow van Ruud de Wild. Nick verdween twee jaar geleden uit de serie, het pedante lid van de familie Sanders verdween in het gekkengesticht. Eén ding is bij voorbaat zeker: de terugkeer van Nick Sanders gaat heel wat los maken in Meerdijk!

Want ga maar na: Nick heeft inmiddels een peuter rondlopen in de vorm van Valentijn, ook zijn ex Charlie De Jong-Fischer loopt nog rond in het soapdorp. Maar misschien heeft Maxime Sanders nog wel het meest te vrezen. Zij was degene die Nick er twee jaar terug inluisde en er voor zorgde dat iedereen dacht dat Nick helemaal was doorgedraaid. Zij heeft hem uiteindelijk in het gesticht gekregen.

De terugkeer van Nick lijkt ook de onlangs opgerakelde complexe verhaallijn rondom Maximiliaan Sanders te verklaren. Ik vermoed dat Nick flink in de familiegeschiedenis heeft gewroet op zoek naar een manier om wraak te nemen op Maxime en zijn vader Ludo, die Nick ook heeft laten stikken. Daarbij is hij op de zwakke plek van beiden gestuit: Maximiliaan. Nick zou dan oude huisvriend Frederik van Rossum bereid hebben gevonden om één en ander in gang te zetten.

Acteur Haddad verliet twee jaar terug de serie om allerlei acteerworkshops te volgen. Dat is nu blijkbaar afgerond. En hij kon het blijkbaar ook niet weerstaan om Goede Tijden Slechte Tijden weer op zijn kop te zetten. Dit zou wel eens een heel spannende cliffhanger kunnen worden deze zomer!

Zie ook:
- Twee exits in GTST: Nick en Vicky
- Cliffhanger GTST: Strijd Nick en Maxime, Bing of Lorena de bak in?
- Frits van Houten weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden?
- GTST: Maximiliaan Sanders leeft… alweer?
- Ook Ferry Doedens tijdelijk uit Goede Tijden Slechte Tijden
- Jan Kooijman gaat GTST tijdelijk verlaten
- Bartho Braat verlaat GTST voor drie maanden
- GTST nog tot in 2015 te zien bij RTL 4

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Verrassing in GTST: Nick Sanders keert terug in Meerdijk!

  1. Moniek

    In één woord: GEWELDIG!

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Toen ik hoorde dat Nick terug kwam wist ik zeker dat Frederik iets te maken heeft met de terug komst van Nick. Al vindt ik verkrachting op deze wijze wel erg raar om iemand terug te pakken. Maar uiteindelijk zullen alle lijntjes samen vallen. Het zal in ieder geval een grote zomer cliffhanger worden..

      /   Reply  / 
  3. Willeke

    Dank u! Christophe welkom terug in GTST! Het is tijdelijk maar dat was ook bij Rik de jong.. Dus wie weet :P

    Echt ik vind dit zo super! Heb christophe echt gemist gewoon. Hij zet Nick Sanders super neer! Heb Christophe ook net bij Boulevard gezien, hij praatte zo leuk :D

      /   Reply  / 
  4. GTSTFan

    Ik ben blij dat Nick terugkeert! Heb net RTL Bouvelard gekeken! Mama hoorde niet wat ze zeiden toen Chrishoppe daar was! En er is geen ondertiteling bij RTL Bouvelard! Dus kan iemand mij vertellen wat ze precies gezegt hebben?

      /   Reply  / 
  5. Willeke

    Het is tijdelijk.. Maar Christophe zei dat hij niet mocht vertellen voor hoelang de terugkeer van Nick is.

      /   Reply  / 
  6. Kim

    Ik geloof dat ik heel wat gemist heb doordat ik GTST de afgelopen weken niet heb gezien…

      /   Reply  / 
  7. samantha

    ik heb er echt op gehoopt , en gelukkig klopt het ook

    x

      /   Reply  / 
  8. vinn

    hmmmm…. ik vind Maxime zo leuk dus hoop dat hij daar nix mee doet.

      /   Reply  / 
  9. Pingback: GTST: Christophe Haddad hint op fataal einde Nick Sanders | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>