Spoilers GTST: Janine, Danny en Rosa gewond na bruiloft?

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden begint op 5 september en de gidsteksten voor die week zijn opgedoken. Fans kunnen dus weer gaan speculeren over hoe de cliffhanger van seizoen 2010/11 verder gaat. In de laatste uitzending was te zien hoe Wiet kogels afvuurde in de partytent waar Nina en Noud hun bruiloft vierden. Janine werd daarbij geraakt, maar de tent zakte in elkaar waardoor er mogelijk nog meer gewonden zijn gevallen. Ondertussen lijkt Tanya/Tineke te ontkomen als ze wordt geconfronteerd met haar kennis over het verblijf van Jef. Lees de spoilers en speculeer mee!

Maandag 5 september:
Puinhoop, paniek en politiesirenes: wie zijn er ongeschonden uit de aanslag gekomen en wie niet? De familie Sanders is hard getroffen. Wiet vlucht na haar daad, maar wordt op de hielen gezeten. Sjors en Jack proberen te voorkomen dat Wiets situatie nog verder uit de hand loopt.

Dinsdag 6 september:
We gaan terug in de tijd: hoe is het Rik, Rikki, Danny en Charlie ‘vergaan tijdens de rampreceptie? Laura belandt in het ziekenhuis op zoek naar antwoorden over Jef’s verdwijning. Rik moet een levensreddende beslissing nemen.

Woensdag 7 september:
Jacks toekomst hangt aan een zijden draadje na een mededeling van zijn korpschef. Ook heeft Jack heel wat uit te leggen aan Lorena en haar moeder. Sjors probeert te achterhalen hoe het kan dat Wiet zover is afgegleden.

Donderdag 8 september:
Lorena is ontroostbaar. Rik vermoedt dat er dingen voor hem verzwegen worden. Noud kan er niet bij dat iemand Wiet nog zou willen helpen. Ludo voelt zich machteloos vanwege de situatie van Janine.

Vrijdag 9 september:
Tussen Lorena en Jack ontstaat een onoverbrugbaar meningsverschil. In het ziekenhuis probeert Bianca Edwin mee naar huis te krijgen. Nina kan Janines ellende nauwelijks aan, maar krijgt een hoopgevend teken!

Mijn conclusie: Janine, Danny en Rosa komen alledrie in het ziekenhuis terecht. Janine is een duidelijk verhaal, in de cliffhangeraflevering was te zien dat zij werd geraakt door een kogel. Danny wordt in bovenstaande spoilers niet genoemd, maar wel lezen we dat Rik een levensreddende beslissing moet nemen. Ik gok op een bloedtransfusie, dat Rik en Danny een zeldzame bloedgroep hebben. En dan is natuurlijk de vraag of Rik de man helpt die hem met zijn vrouw bedroog.

Verder is al een paar maanden bekend dat iemand de cliffhanger niet overleeft. Aangezien geen van de hoofdrolspelers de serie lijkt te verlaten, vrees ik toch weer voor Rosa, die een vaste bijrol vervult. Enerzijds valt in de spoilers te lezen dat de familie Sanders hard wordt geraakt door het drama, ook staat er dat Lorena ontroostbaar is.

Op een speciaal GTST-evenement wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vertoond voordat deze op tv is te zien. Dan wordt mogelijk meer duidelijk over het verdere verloop. Wat denk jij aan de hand van bovenstaande spoilers?

Zie ook:
- Pip Pellens (Wiet): Ik zit nog heel lang in GTST
- Castfoto seizoen 2011/12 GTST: Jef leeft, Wiet ontbreekt
- Wie is er zwanger in Goede Tijden Slechte Tijden?
- GTST: Verspreking Ferry Doedens; Lucas of Nina uit serie?
- Cliffhanger GTST 2010/11: De potentiële slachtoffers
- Lieke van Lexmond tot begin 2012 in GTST te zien
- Ook Ferry Doedens tijdelijk uit Goede Tijden Slechte Tijden
- GTST: Christophe Haddad hint op fataal einde Nick Sanders
- Eerste aflevering nieuw seizoen GTST op live event

60 Reacties // Reageer

60 thoughts on “Spoilers GTST: Janine, Danny en Rosa gewond na bruiloft?

  1. samantha

    janine word geraakt en komt in coma te liggen , en rosa overlijd . lucas trekt dit allemaal niet en gaat voor een paar maanden naar america (naar zijn pa ) IVM Flexwet ) ….

    lorena is ontroostbaar omdat haar moeder is overleden ..

    rik moet een keuzen maken of zijn broer redden of hem dood laten gaan (ik denk dat een nier is geraakt ofiets )

    jef is terug van zijn wereld reis(of wat er ook is gebeurt )
    en hij hoord dat rosa is overleden hij probeert in meerdijk te blijven *(maar ik denk dat hij de serie gaat verlaten )

    nina word verantwoordelijk gehouden voor hetv drama door sjors en (mischien meer mensen ) omdat zij wiet heeft weggepest

    dit is een beetje mijn thinking .. maar we zullen het zien ..x

      /   Reply  / 
  2. Monique

    Rosa komt te overlijden, waardoor Lorena natuurlijk ontroostbaar is. Lorena is woedend op Jack, omdat die het in zekere zin toch voor zijn zusje blijft opnemen. Jack word door zijn korpschef geschorst, waardoor Jack tijdelijk vertrekt. Danny is zwaargewond en Rik is de enige die hem kan helpen, door bijvoorbeeld bloed af te staan of als donor te dienen. Janine ligt in coma, waardoor Ludo zich machteloos voelt. Ook Lucas ligt in coma, de reden waarom Edwin niet weg wil uit het ziekenhuis, en hij dag en nacht bij hem wil blijven. Lucas ontwaakt uit de coma, en moet naar een revalidatiekliniek in het buitenland. Als laatste denk ik dat Rikki zwanger is, omdat Rik vermoedt dat er dingen voor hem worden verzwegen. Over Tineke/Tanya en Jef heb ik werkelijk geen idee.

      /   Reply  / 
  3. Michiel

    Volgens mij is er ook een grote kans dat Lucas weggaat.
    Hoe kan Ferry Doedens al last hebben van de Flexwet? Hij speelt pas 2 jaar mee, terwijl anderen na 3 jaar last krijgen van die wet. Dat zou dus wel erg snel zijn, hij hoeft pas volgend jaar weg.
    Daarnaast versprak hij zich een paar weken geleden in RTL Boulevard.

      /   Reply  / 
    1. M

      Dat komt wel vaker voor hoor. Toen Marly (Nina) in 2007 voor 3 maanden uit de serie verdween was dat ook pas na twee jaar. Ook Gigi zat pas twee jaar in de serie toen haar personage Lorena voor een paar maanden naar de gevangenis ging. Ferry begint volgende week gewoon weer met draaien.

      Anyway, ik denk trouwens dat Lucas in een coma komt en dat Edwin daarom niet weg wil uit het ziekenhuis. Hierdoor kunnen ze Lucas ook in Meerdijk houden terwijl we hem niet zien.

        /   Reply  / 
      1. Michiel

        Duidelijk.
        Dan ben ik alleen nog benieuwd hoe het met die verspreking zit. Binnenkort weten we alles ;-)

          /   Reply  / 
        1. M

          Mijn theorie is dat Ferry ‘ex-collega’ zei omdat ie toen al een tijdje niet meer bij GTST werkte (tijdelijk dus). Dus op dat moment werkte hij niet samen met Marly.

          Ik denk dat ze allebei gewoon in de serie blijven. Marly is deze week weer begonnen met opnames, Ferry begint volgende week. En ze staan ook allebei op de cast foto.

            /   Reply  / 
      2. Robbieboy

        Klopt, Ferry was dan ook vandaag gewoon aanwezig, en heeft 2 versies van “jij” opgevoerd. De versie die wij kennen, samen met Raynor , Guido en Robbin, en op het einde een uptempo remix versie (nu te downloaden op Itunes, en gtst.nl) samen met Guido

          /   Reply  / 
  4. Frits

    Het kan niet allemaal kloppen.
    Waarom is Edwin dan niet weg te slaan uit het ziekenhuis?
    Ik denk dat Danny Janine Lucas in het ziekenhuis komen en rosa opslag dood is

      /   Reply  / 
  5. vinn

    Ik hoop echt serieus niet dat Rosa dood is! Er gingen zelfs geruchten dat ze bij de vaste cast zou gaan horen!

      /   Reply  / 
  6. Pien

    Ik denk dat Nick Sanders dood gaat (De familie Sanders wordt hard getroffen).

      /   Reply  / 
    1. Miss A.

      Christophe Haddad zou sowieso maar voor een poosje terugkeren, dus het zou inderdaad kunnen dat hij dood gaat.
      En Marjolein Keuning (Maxime) was al gespot bij de opnames van een begrafenis, hoewel Nick en Maxime eerder vijanden van elkaar waren, zijn ze nog steeds familie van elkaar.

        /   Reply  / 
  7. Pien

    En het pistool van Jack is gebruikt. Vandaar heel wat uit te leggen aan o.a. korpschef.
    En hoe kan hij Rosa wat uitleggen als zij is overleden?

      /   Reply  / 
    1. M

      Ze kan later aan haar verwondingen overlijden.

        /   Reply  / 
  8. Terry

    Dat mensen dit nog kijken, 5 jaar geleden was het nog wel leuk.. maar nu met al die jonge “verschrikkelijke” acteurs..

    Het is zo nep allemaal.. We leven in 2011 niet in 2005.

      /   Reply  / 
    1. M

      De serie is juist veel beter nu dan vijf jaar geleden. Toen waren de verhaallijnen juist erg onrealistisch. En de jonge cast nu is ook beter dan die van vijf jaar geleden.

        /   Reply  / 
      1. M.

        In seizoen 16 en 17 zaten veel pubers. Maar:

        Er zitten momenteel nog steeds véél te véél jonge acteurs in.
        Lucas, Edwin, Sjoerd, Wiet, Rikki, Nina, Noud zijn/gedragen zich onvolwassen (lees: puberaal).

        Vergelijk het eens met de seizoenen 9-14. Destijds waren de personages ouder. Die volwassen wereld was voor mij juist de rede om de serie te gaan volgen en moet je nu eens zien…

          /   Reply  / 
  9. Joop

    Gisteren in RTL Boulevard versprak Cynthia Abma zich, over het afscheid van Pip. Pip staat ook al niet op de castfoto, dus het is wel duidelijk dat Wiet niet meer terugkomt.
    Ferry Doedens had op twitter al dingen gezegd dat hij geen opnames had, dus Lucas ligt in coma of is naar zijn vader.

      /   Reply  / 
  10. Anoniem

    Rosa gaat dood (niet op slag, maar ze overlijdt in het ziekenhuis).
    Janine is zwaargewond (coma?), maar komt er wel weer uit.
    Danny is zwaargewond en heeft een bepaald soort bloed nodig (Rik kan hem redden). Later gaat Danny naar het buitenland revalideren.
    Lucas ligt in coma. Blijft in Meerdijk maar wordt een tijdje niet gefilmd.

    Gevolg: begrafenis Rosa (o.a. Maxime is daar aanwezig).
    Lorena geeft Jack de schuld van de dood van Rosa (het is immers Jacks wapen en zusje(Wiet).
    Jack wordt geschorst voor zijn werk, hij vertrekt tijdelijk naar het buitenland door alle ellende.
    Wiet wordt opgepakt en opgesloten en verdwijnt (al dan niet tijdelijk) uit de serie. Ik denk persoonlijk dat ze er wel weer in komt ooit.. misschien over een half jaar of anders over 2 jaar.

    Nina maakt het uiteindelijk weer goed met haar ouders en de band wordt nog sterker.
    Rikki raakt zwanger.
    Tussen Danny en Rik komt het ook weer goed.

      /   Reply  / 
    1. Bernie

      En bedankt voor de spoilers. :{

        /   Reply  / 
      1. Bernie

        Of is dit niet gebaseerd op de uitzending van GTST Live, die net is afgelopen :o

          /   Reply  / 
        1. Anoniem

          Nee dit is niet gebaseerd op de aflevering in GTST-live, ik ben daar niet eens geweest. Dit is mijn verhaal hoe ik zelf denk dat het afloopt.

            /   Reply  / 
    2. sanne

      jaa dat denk ik ook dat rosa dood gaat, wel echt super jammer maar ik had niet zoveel emt haar

        /   Reply  / 
  11. ABC

    Janine is in haar hoofd geschoten

      /   Reply  / 
  12. Steffan

    Tot op dit moment lekt er nog niets groots uit.. hebben ze geheimhoudingscontract getekend ofzo?

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      nee, ik had ook een quitclaim verwacht, netzoals bij The voice of holland. Aleen Froukje De Both, die vroeg, of we konden doen alsof we niets wisten

        /   Reply  / 
  13. raquel

    Echt he, ik had verwacht dat de hele aflevering al op straat zou liggen, maar dat is tot nu toe nog niet gebeurt.. Eigenlijk best jammer want ik ben reuze nieuwsgierig !

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      My lips are sealed, You won’t hear it from me, no sir

        /   Reply  / 
  14. Robbieboy

    Ik ben vanmiddag geweest, en Janine is TOCH in haar hoofd geraakt, en niet in de buik, zoals op sommige log’s beweerd werd

      /   Reply  / 
    1. RTL4

      Waarom zeg je dit? Leuk voor de fans die de aflevering nog niet hebben gezien. Lutser!

        /   Reply  / 
      1. Lia

        Tis maar een idee, maar fans die de aflevering nog niet hebben gezien en verrast willen worden, zullen waarschijnlijk een topic waar met koeienletters ‘spoilers’ boven staat, wel vermijden…

          /   Reply  / 
      2. Robbieboy

        Ik weet niet of je het weet, maar we hebben dat toch al gezien in de laatste aflevering? Alleen werd dat niet door iedereen geloofd

          /   Reply  / 
  15. Steffan

    Kun je ons vertellen wat er gebeurd in aflevering 1 van het nieuwe seizoen?
    Klopt het dat Rosa dood gaat en Janine, Danny en Lucas in coma?

    Alvast bedankt!! :D

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      Ik KAN alles zeggen,at DOE ik NIET. Gewoon kijken, is wel zo leuk voor de andere lezers van dit blog, die het NIET willen weten, sorry, I see NOTHIN

        /   Reply  / 
  16. Peter

    Wiet speelde vandaag wel mee met GTSTLive

      /   Reply  / 
  17. Monique

    Met recht een van de beste/spannendste afleveringen die ik ooit heb gezien. Het verbaasd me dat er nogsteeds niets is uitgelekt. Van mij zul je in iedergeval niets horen… Oké 1tje dan: Er vloeien heel wat tranen in de eerste aflevering :-)

      /   Reply  / 
  18. Steffan

    **** spoiler alert ****

    @Deniiiseee96 zegt op twitter:
    @maud303 Janine en charlie gaan allebei niet dood bij #gtstlive zeiden ze dat @pippellens eruit gaat (wiet) en charlie begin 2012 pas. #gtst

    **** spoiler alert ****

      /   Reply  / 
    1. Dana

      Wat is er spoiler alert aan? Het kwam gewoon op shownieuws, late editie hoor ;)

        /   Reply  / 
  19. ferrie

    Zou iemand mij willen mailen die GTST Live gezien heeft over wat er is gebeurd. en wie er gewond/dood is? mijn mail is: [email protected]

      /   Reply  / 
  20. Steffan

    Er is een nieuwe promo op RTL4!

    Janine heeft idd een wond in haar hoofd en Lucas staat te huilen bij iemand. Jack en Sjors gaan achter Wiet aan. Dit worden tranen!

      /   Reply  / 
    1. Mira

      waar kan je dat vinden

        /   Reply  / 
  21. Steffan

    Lucas = Edwin by the way

      /   Reply  / 
  22. Anna

    komt het nou bij nietmand op dat rikki misschien in het ziekenhuis ligt en dat rik daarom een levensreddende beslissing moet nemen je ziet op de preview ook dat rikki gewond onder een tafel ligt en sjoerd en charlie zitten daarbij

      /   Reply  / 
  23. Lieve

    Nee nee!
    Rosa overlijdt want jah Lorena is ontroostbaar!
    Verder is janine gewoon gewond maar die komt er wel weer bovenop

    en edwin moet uit het ziekenhuis gehaald worden want ik denk dat sjoerd wordt geraakt en dat is het vriendje van rikkie en de beslissing van rik is dus of hij sjoerd wil helpen aan wie hij een gruwelijke hekel heeft!

      /   Reply  / 
  24. Anna

    heeft niemand de preview gekeken ofzo daar zie je rikki liggen bij sjoerd en charlie (bewustenloos). maja we zullen zien he maandag.

      /   Reply  / 
    1. shaggy

      rikkie is inderdaad licht gewond. in het ziekenhuis krijgt ze te horen dat ze zwanger is

        /   Reply  / 
  25. Anoniem

    SPOILER ALERT
    (niet heel veel nieuws maar ik zet het er effe bij voor degene die niks wil weten).

    http://www.rtl.nl/(/soaps/gtst/achterdeschermen/nieuws/)/components/soaps/gtst/achterdeschermen/nieuws/22_start_seizoen22.xml

    Dit staat op de officiele gtst site. Rikki is dus lichtgewond. Tanya zwaargewond, maar zij gaat niet dood denk ik, want bij het laatste stukje staat: plotseling overlijdt en geliefde inwoner van Meerdijk..
    Ik denk dat het dan toch Rosa is.. zal het wel jammer vinden maja beter Rosa dan Lucas/Janine of Danny toch??

    Of het kan natuurlijk ook heel onverwacht wel 1 van die 3 zijn.. dan is het erg knap dat ze dat zolang geheim hebben kunnen houden.

    Ik heb echt zin in maandag! Eigenlijk de hele week wel, want ik hoorde dat je van de uitzending van maandag nog niet echt veel wijzer wordt van wie er dood gaat (dat hoor je pas later in de week)

      /   Reply  / 
  26. Anoniem

    Zijn er trouwens al spoilers over 2 weken (dus niet die van volgende week maar de week erna)?? Heeft iemand die ik kan ze nergens vinden namelijk, ik denk dat ze wel in de veronicagids staan wil iemand die please hierop zetten?:)

      /   Reply  / 
    1. shaggy

      SPOILER ALERT:

      Maandag 12 september:
      Ludo heeft zijn hele gezin om zich heen nodig, dus ook Nina. Hoe reageert haar kersverse man Noud hierop?

      Dinsdag 13 september:
      Sjoerd kan zijn grote geheim niet langer verzwijgen. Lorena blijft Jack verdrietig weerstand bieden.

      Woensdag 14 september:
      De begrafenis vind plaats in kleine kring. Nina houdt hwet niet meer als ze antwoorden van Wiet eist.

      Donderdag 15 september:
      Danny krijgt goed en slecht nieuws. Lorena liegt over een geheime ontmoeting die ze heeft gehad.

      Vrijdag 16 september:
      Maxime komt in een angstige situatie terecht. Danny vertelt Charlie wat hij voor haar voelt.

      Als ik het zo lees gaat Janine dood. Ludo die zijn hele gezin nodig heeft. Ben erg benieuwd.

        /   Reply  / 
  27. shaggy

    Die komen begin volgende week pas. ik heb de veronica gids.
    Op dinsdag krijg ik de nieuwe altijd.

      /   Reply  / 
  28. Anoniem

    Ik heb de shortie nu ook gezien, heftig!
    Maar veel wijzer wordt je er niet van. Denk dat je dat sowieso niet wordt van de 1e aflevering.

      /   Reply  / 
  29. piet

    Charlie gaat dood want die gaat uit de serie, de familie sanders word hard getroffen doordat nick, rosa, janine en lucus in het ziekenhuis komen te liggen. Wiet gaat naar een inrichting en Jack krijgt een 2de kans. Eind goed al goed :d

      /   Reply  / 
  30. shaggy

    Als eerst Piet lees eens goed!! Ik heb hier al een keer eerder gezegd dat charlie tot 2012 in de serie zit dus die gaat niet dood.

    SPOILER ALERT:

    Janine wordt in het hoofd geraakt.ze ligt in feite op sterven. de eerste paar dagen zijn cruciaal. Lucas ligt in coma en ook Rosa is zwaar gewond. Wiet wordt door Jack gearresteerd wegens zware mishandeling en poging tot moord.

      /   Reply  / 
  31. Anna

    ik denk dat Lucas ongeveer 6 weken in coma blijft hij gaat namelijk voor 6 weken uit de serie

      /   Reply  / 
  32. Lana

    Ik heb trouwens gezien dat Janine, Lucas en Rosa niet de enige gewonden zijn Danny is ook gewond ik heb het in de shortie gezien en Rikki blijkt zwanger veder vertel ik niks.

      /   Reply  / 
  33. Anoniem

    het is nu wel voor 99% zeker dat Rosa dood gaat

      /   Reply  / 
  34. Liv

    jaa rosa is dood, dat zie je morgen.
    Ik keek net naar de shortie voor morgen en Rosa gaat dood, ze kunnen niks meer aan haar verwondingen doen.
    Van haar verwachtte ik echt niet dat ze dood is.

      /   Reply  / 
  35. fay

    is rosa in het echt ook dood

      /   Reply  / 
  36. kimberley

    duidelijk geschreven artikel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>