Castfoto seizoen 2011/12 GTST: Jef leeft, Wiet ontbreekt


Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden laat nog even op zich wachten, maar enkele programmabladen die ver vooruit plannen, plaatsen nu al de nieuwe castfoto van Goede Tijden Slechte Tijden. En nu is het proberen op te maken wie de rampzalige cliffhanger niet gaat overleven!

Het meest voor de hand liggende antwoord is Wiet, zij ontbreekt op de foto. Maar op zich is het wel een zekerheidje dat Wiet, gespeeld door Pip Pellens, de serie gaat verlaten. In de laatste weken van het vorige seizoen was te zien dat ze opnieuw in psychische problemen kwam en helemaal doordraaide. Zelfs wanneer zij de cliffhanger overleeft, dan nog zal ze op zeker worden opgesloten in een gesticht. Tenzij ze onvindbaar op de vlucht slaat, maar dan nog verdwijnt ze uit Meerdijk en dus uit GTST.

Goed te zien dat Janine (Caroline de Bruijn) nog lekker in onze gezichten straalt, wat speelt zij ongelofelijk goed en wat een warm karakter is Janine! In de cliffhangeruitzending was te zien dat ze werd getroffen door een kogel, maar ik durf er nu bijna gerust op te gaan slapen dat zij wel weer levend het ziekenhuis verlaat. Hetzelfde geldt voor Nina (Marly van der Velden), opnieuw een zeer goed neergezet karakter.

Verder staat Jef ook aan de zijkant van de cast. Hij verdween afgelopen seizoen op mysterieuze wijze, zodat acteur Bartho Braat een paar maandjes in de musical La Cage aux Folles kon spelen. Hij keert dus ook heelhuids terug naar Meerdijk, gezellig!

Zal het dan toch Rosa zijn, die bezwijkt onder het puin van de feesttent? Weliswaar behoort zij niet tot de vaste cast, ze loopt inmiddels toch al heel wat seizoenen rond in Meerdijk. Mocht het zo zijn: wat ontzettend evil van de schrijvers! En wat zal ik Rosa dan gaan missen.

Update 15.00 uur: Vanavond heeft RTL Boulevard een reactie van Pip Pellens over de speculatie!

Zie ook:
- Wie is er zwanger in Goede Tijden Slechte Tijden?
- GTST: Verspreking Ferry Doedens; Lucas of Nina uit serie?
- Cliffhanger GTST 2010/11: De potentiële slachtoffers
- Lieke van Lexmond tot begin 2012 in GTST te zien
- Ook Ferry Doedens tijdelijk uit Goede Tijden Slechte Tijden

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Castfoto seizoen 2011/12 GTST: Jef leeft, Wiet ontbreekt

  1. M.

    De foto komt trouwens niet uit een van de programmabladen, maar uit Grazia. In het artikel bevestigt Jan Kooijman zijn tijdelijke exit van ongeveer 4 maanden. Volgens Jan is hij in december weer terug (hij begint weer met opnemen in oktober). Ik denk dus dat Danny gewond raakt door de feesttent. Ook Lucas zal wel gewond raken aangezien hij ook een tijdelijke exit heeft. Maar Ferry Doedens begint binnenkort al weer met opnemen dus die verwacht ik ergens in oktober al weer terug.

      /   Reply  / 
  2. WeetikVeel

    Wiet eruit is spijtig. Het verhaal werd zo ongeloofwaardig dat Nina steeds irritanter werd en het ook een beetje verdiende om bang te worden gemaakt. Ik zal Pip Pellens missen.

      /   Reply  / 
  3. Peter

    Zo erg raar zijn dat Pip weg is.. Begin dit jaar hadden ze haar toch een normaal contract gegeven ipv oproepbasis ofzo? Dus waarom investeren in iemand die een half jaar later er uit is? Denk dat dit met opzet is gedaan, en dat ze mis na 2 maanden wel terug komt…

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Toen wiet nog “normaal was” vond ik haar echt heel leuk! Helemaal toen ze bff’s was met Lucas, als zij er echt uitgaat hoop ik maar voor ff en dat ze gwn weer trug komt!

      /   Reply  / 
  5. Anoniem

    Ik denk dat Wiet niet dood is. Ze wordt opgesloten en is een paar maanden weg, denk dat ze er over een tijdje wel weer in komt. Ze staat extra niet op de foto zodat iedereen denkt dat ze voorgoed weg is.

    Zal erg raar zijn als de schrijvers haar dood laten gaan, vooral omdat Pip de laatste maand van vorige seizoen steeds beter ging acteren.

    En het begint er inderdaad steeds meer op te lijken dat Rosa dood gaat. Anders misschien Tanya/Tineke maar Maxime is ook op de begrafenis dus Rosa ligt meer voor de hand.. zal ik persoonlijk erg jammer vinden…

    En ik vind het ook echt leuk dat Janine en Nina er nog opstaan en dus gewoon nog leven. Zij zijn zo goed en tekenend voor de serie (samen met Ludo natuurlijk).

    Ik heb nu echt zin in 5 september!

      /   Reply  / 
  6. Jeroen

    Na de cliffhanger van de moord op Ludo (tijdens het moordspel) werd er een cast foto openbaar gemaakt zonder Erik Vogel. Maar toch verscheen hij binnen korte tijd weer in beeld. Dat zegt dus niets. Er kan ook iemand anders de cliffhanger niet overleven die wel op de foto staat. Hij of zij kan nog tijdelijk te zien zijn in seizoen 2011-2012. Ik verwacht een bijzondere verhaallijn voor Rikkie (robin). Ze staat prominent in het midden.

      /   Reply  / 
    1. vinn

      Dat zou beteken dat ook Lorena, Rik en Bianca een bijzondere verhaallijn krijgen… ik denk eerder dat het gewoon toeval is, of omdat het nog niet helemaal duidelijk is dat ze bij de vaste cast hoort (ze zit pas sinds een maand in de leader)

        /   Reply  / 
      1. Jeroen

        Zoals je ziet staat Rikkie in het middelpunt, maar kan zeker ook toeval zijn. Rik krijgt sowieso nog een bijzondere verhaal lijn i.v.m. vertek Lieke.

          /   Reply  / 
  7. peter

    Rikki is degene die zwanger is!!!

      /   Reply  / 
  8. Johan Derksen

    ik hoop dat nina sanders binnenkort doodgaat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>