GTST: Dubbelspel Maxime Sanders in eigen ondergang?

Goede Tijden Slechte Tijden gaat met rasse schreden richting de mid-season cliffhanger. De uitbraak van het Ebola-virus maakt daar onderdeel van uit, maar ook de strijd binnen de Sanders-familie nadert een vurige climax. Ludo, Janine en de kinderen willen wraak nemen op Maxime omdat zij er van overtuigd zijn, dat Maxime heeft geknoeid met Janines medicatie, waarbij de dood een gevolg had kunnen zijn. In werkelijkheid is dit een smerig spelletje van Nick Sanders, die zo revanche neemt op Maxime. De Sanders-clan lijkt te slagen, nu Maxime eerst haar vermogen kwijtraakte via foute beleggingen en nu ook al haar bezittingen is afgenomen. Of speelt Maxime hier een dubbelspel?

Ikzelf denk het laatste. De uitzending van afgelopen vrijdag kende wat mij betreft teveel haken en ogen. Maxime kreeg bezoek van haar financieel adviseur Leander, die haar er van overtuigde dat hij onmogelijk met haar aandelen heeft kunnen sjoemelen. Maxime zag zich genoodzaakt haar bezittingen aan Ludo over te dragen, die ze op dat moment blind vertrouwde, en deze zo buiten schot van schuldeisers te houden. Leander oppert vervolgens een geheimzinnige andere constructie.

In de daaropvolgende scene zien we Maxime aankomen bij huize Sanders, ze mompelt iets over een stichting waar ze haar bezittingen aan zou over kunnen dragen, maar wil dan toch alles bij Ludo stallen. Ze heeft zelfs al een notaris in de arm genomen die al onderweg is om alles snel af te handelen. Pijlsnel. Onwaarschijnlijk snel. En ook de wending waarmee ze opeens Nick als dader aanwijst, is onverwacht en curieus.

Mijn theorie: Leander vermoedt dat Ludo achter de fraude zit en tipt Maxime om via deze valstrik de waarheid boven tafel te krijgen. Met een valse of omgekochte notaris lijkt alles officieel te verlopen. Wanneer Ludo na de transactie nog altijd poeslief doet tegen zijn zusje, worden de papieren via een echte notaris alsnog geldig gemaakt. Zo niet, dan weet Maxime hoe de vork in de steel zit, heeft ze toch nog haar bezit en kan ze aan een schaduwspel beginnen om Nick als aanvankelijke dader te ontmaskeren en Ludo aan te pakken voor de aandelenzwendel.

Zie ook:
- GTST: Ook hoofdrolspeler zal bezwijken aan Ebola-virus
- Schrijvers GTST laten dodelijk virus los in Meerdijk
- Cast GTST te dik? Kijkcijfers beloond met joggingbroek
Turkse GTST-zusjes worden kapper en agente

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “GTST: Dubbelspel Maxime Sanders in eigen ondergang?

  1. vinn

    Dat dacht ik dus ook! Ik denk dat Maxime er ook van af weet!
    Wel voorspelbaar dat Noud het virus gaat krijgen

      /   Reply  / 
  2. Willeke

    Noud overleeft het virus..

      /   Reply  / 
  3. Robin

    ik denk toch Laura, Jeff of Ludo doodgaat hoor. Jette van der Meij zie je de laatste tijd ook niet echt meer voorbij komen in GTST

      /   Reply  / 
  4. Jeroen

    De barvouw gaat dood, en ik denk niet dat Noud dood gaat. Denk eerder aan Charlie of Edwin.. Charlie verlaat de serie, en de dood van Edwin brengt weer een hoop te weeg (producent zei zoiets als ‘dat hij wel tot de vaste kans mag gerekend worden tegenwoordig).

      /   Reply  / 
  5. Mark

    Charlie gaat dood, Danny gaat dood. Zijn ze weer samen.

      /   Reply  / 
  6. Natasha

    Hou toch op zeg over Charlie! Lekker spannend zeg…weten al maanden dat ze eruit gaat dan is de spanning er nu wel af ja. Dat doen ze niet! Charlie zou niet doodgaan, ze gaat naar Barbara! Nick gaat mee.

    En Ludo gaat al helemaal NIET dood!Denk toch eens logisch na zeg en doe je ogen open als je naar gtst kijkt!

      /   Reply  / 
  7. Suzanne

    Sommige theorieen van jullie zijn wel heel ver gezocht hoor..
    Tis geen wie is de mol ofzo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>