Toby uit Megamindy krijgt rol in GTST

Meerdijk kan binnenkort weer een Vlaming verwelkomen. Louis Talpe maakt zijn opwachting in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft RTL Boulevard kunnen onthullen na het in handen krijgen van een vertrouwelijk verzonden script. Producent Endemol heeft dit abusievelijk aan een kandidaat uit een tv-spelletje verstuurd in plaats van een medewerker van GTST. Boulevard verklapt niets over uit te zenden verhaallijnen, maar meldt dus wel de komst van Talpe.

De naam van deze Belgische acteur zal niet snel een bel doen rinkelen. Zijn grootste wapenfeit is echter de rol van Toby in de Megamindy series en films. In die hoedanigheid zullen vooral veel ouders dit aanstormende talent uit België kennen. Talpe heeft vandaag zijn eerste draaidag en is dus vermoedelijk eind februari/begin maar te zien.

Komende week worden al twee nieuwe hoofdrolspelers geïntroduceerd in de RTL-soap. Dilan Yurdakul en Toprak Yalçiner spelen twee zusjes die in Meerdijk opduiken. De één meldt zich als koper voor beautysalon Charlie’s, de ander gaat bij de lokale politie aan de slag.

Zie ook:
- GTST: Spoilers wijzen op Ebola-virus bij Noud of Edwin
- GTST: Dubbelspel Maxime Sanders in eigen ondergang?
- GTST: Ook hoofdrolspeler zal bezwijken aan Ebola-virus
- Schrijvers GTST laten dodelijk virus los in Meerdijk
- Cast GTST te dik? Kijkcijfers beloond met joggingbroek
Turkse GTST-zusjes worden kapper en agente

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>