Yvon Terstal (Terence Schreurs) loopt GTST binnen

De cast van Goede Tijden Slechte Tijden wordt vanavond uitgebreid met Terence Schreurs, die de rol van Yvon Terstal zal spelen. Yvon wordt geïntroduceerd als een kroegtijgerin die De Koning op stelten komt zetten op Koninginnedag. Maar al snel blijkt dat Yvon en barkeeper Rik het wel erg goed met elkaar vinden. Terwijl Rik de laatste weken juist werk maakte van Nuran Baydar. Die op haar beurt ook wel weer verliefd is op Rik, maar daar nog niet aan durft toe te geven. Heeft Nuran te lang geaarzeld?

RTL meldt: “Na een bezoekje aan café de Koning belandt Yvon in een spannende flirt met Rik. Wat begint als een klein liefdesavontuur wordt al snel serieuzer en uiteindelijk blijkt dat Rik de aanwezigheid en aandacht van deze nieuwe vrouw in zijn leven wel heel prettig vindt. Nuran, die Rik toch niet helemaal kan loslaten, heeft al snel het vermoeden dat Yvon iets verbergt. Rik vat de bemoeizucht van Nuran op als jaloezie, maar wat als blijkt dat Nuran misschien toch gelijk heeft..?”

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- GTST: Nina Sanders vanavond dood door stalker?
- GTST: Louis Talpe duikt op als broer Bianca Bouwhuis
- Weer rampbruiloft op komst in Goede Tijden Slechte Tijden
- Nog meer kleur in GTST: Terence Schreurs nieuw castlid
- Erland Galjaard: Leuk als Katja terugkeert in GTST

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yvon Terstal (Terence Schreurs) loopt GTST binnen

  1. gtstfites

    Ik heb de aflevering al gezien. Dit is nou een betere actrice dan die gene die Aysen speelt. Morgen komt er trouwens nog een nieuwe in GTST het vriendje van Amy.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: GTST: Eerste foto derde huwelijk Ludo en Janine | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>