GTST-blog Veronica: Jonge lichting acteurs grote aanwinst

Spannende ontwikkelingen in Meerdijk! Terwijl oplichter Rutger Goedhart bijna ontmaskerd lijkt te worden, lopen vrijwel alle inwoners ongemerkt het risico al hun spaargeld kwijt te raken. Ondertussen hangt er liefde in de lucht, want Lucas heeft zijn oog laten vallen op kasthomo Edwin Bouwhuis. Hij maakt deel uit van de lichting nieuwe, jonge acteurs in Goede Tijden Slechte Tijden. Onze videoblogger Veronica van Hoogdalem juicht de komst van het nieuwe bloed toe, vertelt ze in haar column.

Ze lijkt niet de enige, want met de kijkcijfers van GTST gaat het de laatste tijd als een speer. Gisteren keken er zelfs meer dan 1,5 miljoen mensen naar de uitzending, waarin Janine Elschot buiten westen werd geslagen door Rutger. Hoe dat gaat aflopen.

Natuurlijk blijven we benieuwd naar jouw mening; zijn de jonge acteurs een aanwinst of had je liever wat meer volwassen GTST-sterren gezien? En zit er genoeg spanning in GTST of mag het allemaal wel wat pittiger? Laat het weten in de comments!

Bekijk de videocolumn van Veronica:

Zie ook:
- Alle videocolumns van Veronica
- GTST-blog Veronica: Aanslag op Maxime beste cliffhanger
- Huwelijk in GTST: Zegt Rutger ja of nee tegen Laura?
- Alle GTST-berichten
- Al heel de week hoge kijkcijfers voor GTST
- GTST: Dramatisch einde voor Rutger Goedhart

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “GTST-blog Veronica: Jonge lichting acteurs grote aanwinst

  1. frank

    Hallo

    ik vind het goede acteurs die erbij zijn gekomen in GTST.
    maar ik vind het zelf wel leuker als er oude acteurs van vroeger bij komen zoals Linda enz maar ik vind het ook leuker dat ze rond de 20,25 jaar zijn de acteurs ik ben zelf 18 maar dit is mijn mening.

    Groetjes Frank

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Bouwhuis familie is zeker een aanwinst. Anton heeft nog niet veel te doen gehad, maar gewoon het feit dat het Joep Sertons is, vind ik al geweldig. Het lijkt me trouwens duidelijk dat Edwin diep in de kast zit. Zeker na dat feestje deze week. Leuk! Vind Lucas en Edwin wel een leuke match.

      /   Reply  / 
  3. Tina

    Ik vind dat gtst steeds saaier word, er gebeuren geen leuke dingen meer vroeger was het super om naar te kijken met de oude acteurs barbara robert dorothea enz, en dat ludo toen een slechterik was! kortom gtst is niet leuk nu!

      /   Reply  / 
  4. Lisa

    Ik vindt de nieuwe cast top!! vind het heel leuk om ernaar te kijken.

    Alleen soms is het wel irritant als er nieuwe komen, dan moet je weer helemaal wennen enz.

    voor de rest top programma (A)

      /   Reply  / 
  5. roezela

    Vind het maar niks heb het altijd gevolgd alleen nu niet meer vanwege die kleine etters die er nu in spelen en btw die niet kunnen acteren I love u Veronica X

      /   Reply  / 
  6. rtd

    vindt gtst er wel steeds meer op vooruit gaan, qua opmerkingen ( oa. van wiet en lucas )

    maar Anton Bouwhuis vertrouw ik niet helemaal… die heeft iets op zn kerfstok…

      /   Reply  / 
  7. NDK

    Volgende keer het geluid iets harder zetten.. moeilijk te verstaan.

      /   Reply  / 
  8. tanya

    ik vind gtst heel erg leuk
    voor mij hoeft er geen andere acteurs bij te komen ik vind het goed zo en voor mij mag die jongen weg die de broer speelt van edwin wat hij kan niet acteren

      /   Reply  / 
  9. Roberto

    He meid,

    Eerlijk gezegd kijk ik er niet echt naar, heb meer wat met Nederlandse films als Simon, Flodder 1, soldaat van oranje, zwartboek, meisje met het rode haar.Komt vrouw bij de dokter of de gelukkige huisvrouw moet ik nog zien.Misschien wat meer humor erin dan alleen drama en relatie problemen.Ook zoals je zei geen fake blikken, dat is echt een afknapper ja, doe een scene dan meer over, maarja het is en blijft soap, waarin het helaas soms te snel moet.

    Wat ik ook heel leuk vindt is dat jij het heel goed doet als presentatrice, goeie stem, leuke uitstraling, goed verzorgd, en vooral je enthausiasme voor het presenteren.
    Met andere woorden, een leuke meid om bezig tezien.
    Nou niet naast je schoenen lopen he.

    Gr Ro

      /   Reply  / 
  10. Robert

    Veronica, ik vind dat jij een gastrol moet krijgen, de zus van BING! Ik vind Edwin en Lucas zo cute samen, kan niet wachten tot ze eindelijk in elkaars armen liggen! Ik vind GTST nog steeds heerlijk, ze moeten wel weer wat oudere personages terughalen zodat het leuk blijft voor de oudere kijkers, waar is Jessica, Hedwig, Stefano, Miriam, Job enz? Dat zou echt super zijn. Ik mis Ronja en Dex verder helemaal niet, ben blij dat er een nieuw gezin is ingetrokken.

      /   Reply  / 
    1. xxx

      Haha of gewoon een vaste rol als zus van Bing ;) Weg bij TMF/MTV daar..

        /   Reply  / 
  11. andy

    ik vind het wel spannender geworden maar ze kunnen beter on\s erin gebruiken haha gr andy

      /   Reply  / 
  12. Rianne

    Ik vind het nieuwe gezin bouwhuis een grote aanwinst. het is weer een fris begin voor leuke en spannende verhaallijnen. Ik vind het ook erg leuk voor Lucas dat hij ook weer spanning en liefde mag ontdekken. Ik kijk met plezier!

      /   Reply  / 
  13. Anja

    Die dokter Bouwhuis is volgens mij echt een enge man. De hele familie is gewoon bang voor hem. Ze laten het alleen nog niet zo merken maar dat komt nog wel. Lucas krijgt heus wel iets met Edwin. Edwin is gewoon nog niet uit de kast want hij is doodsbenauwd voor de reaktie van zijn pa. En ome Willem….. wat een enge, vieze, vervelende man. Blij als die weer weg is zeg.
    Veronica…. ik vind je Blogs hier echt heel leuk. Deze keer duurde het wel een beetje lang. Heb nooit eerder gereageerd omdat ik meer een volger dan een schrijver ben. Maar je doet het echt heel leuk. Ik zie je ook vaak bij TMF. Daar doe je het ook heel erg goed. Zal je gaan missen. Maar misschien kom je wel in een ander leuk programma terug. Zou ik leuk vinden.
    Groetjes van mij

      /   Reply  / 
  14. samantha

    ik vind de nieuwe familie leuk … zeker de 2boys

    edwin krijgt een relatie met lucas maare dat is pas tegen kerst ., eerst krijgen we de ontkennings face dan de uit de kast kom face dan hoe vertel ik het me ouders en dan eindelijk love
    \
    \haha , omen willem kan gwn niet accteren , het gaat gwn niet ., wat veronica al zij slechte blikken enzo … niet goed

    enjhaa verder het blijft een top serie .l. al moeten de verhaallijnen wel spanneder worden maare .. nu komen de leuke tijden eraan dusjhaa

    xx

      /   Reply  / 
  15. VeronicaVdb

    Super leuke blog! Ik denk dat het best spannend gaat worden met Edwin en Lucas. Volgens mij krijgen ze een relatie maar durft Edwin niet uit de kast te komen en dat zorgt dan voor spanningen tussen hen enzo. En dan Rutger, zijn die valse blikken er niet omdat die een dubbelleven leidt en het allemaal gewoon heel vervelend vindt? Nu ja, ik vind Rutger maar niks. Hij zorgde eventjes voor spanning maar nu wordt het al weer tijd dat hij eruit gaat.
    X

      /   Reply  / 
    1. VeronicaVdb

      ps: Ik mis Bing eigenlijk helemaal niet. Ik heb denk ik niet echt voeling met dat personage.
      X

        /   Reply  / 
  16. Derrick

    Ik ben hewt met je eens het moet een beetje spannend worden in GTST en ik vind ook dat Bing terug moet komen.

    Groetjes Derrick

      /   Reply  / 
  17. Dennis Wittenberg

    Wat ernstig om te lezen hoe slecht de meesten hier in Nederlands zijn! De mensen die het GTST van nu afzeiken, jullie zijn gewoon gewend aan de oude cast, maar als je afleveringen van vroeger terug kijkt, was dat 10x zo slecht. Vooral het eerst seizoen. Het wordt juist steeds beter! Ik ben benieuwd wie Ome Wimmel vermoord heeft.

      /   Reply  / 
  18. claudia

    heey !
    ik vind het een leuke serie.
    heb het een tijdje niet gevolgt omdat ik het te langdradig vond worden.
    er zouden eigenljk wel meer jonge acteurs en actrices in moeten spelen.. maar ze zouden ook wel een paar oude terug moeten halen zoals bas muijs, liza sips en jeffrey hamilton. dan zou weer leuk worden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>