GTST: Jack van Houten neemt afscheid van Meerdijk


Eén van de hoofdrolspelers van Goede Tijden Slechte Tijden verlaat vanavond de soap. Mark van Eeuwen vindt het tijd geworden voor andere klussen en dus neemt zijn alter ego Jack van Houten vanavond afscheid van Meerdijk. Voor onbepaalde tijd, zo lijkt het. Jack bereidt zich voor op een wereldreis en meert vanavond af. Je zou zeggen dat zo’n wereldreis uiteindelijk weer terug leidt tot dezelfde haven. Of dat ook gebeurt, zal afhangen van de grillen van Mark en de pen van de schrijvers.

Het is nog even onduidelijk of vriendinnetje Lorena Gonzalez met hem het ruime sop verkiest. Eerder deze week zei ze heel resoluut nee, maar de angst voor gemis brengt haar nu aan het twijfelen. Aan de andere kant: Lorena’s vertolker Gigi Ravelli is net via de draaideur van de Flex-wet teruggekeerd in GTST, en dat doet ze niet voor twee weekjes. Die heeft nog heel wat onrust te stoken in de studio’s van producent Endemol, reken er maar niet op dat Lorena dus zeebenen heeft gekregen.

Het karakter Jack was één van de meest ongrijpbare in de serie. Een binnenvetter waarvan je nooit wist, wat hem nu echt dreef. Daardoor verliest de soap zeker niet één van zijn meest kleurrijke karakters. Maar wel een heel gedegen acteur. Laten we hopen dat Endemol opnieuw een waardig opvolger voor Mark vindt.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- GTST: Familie Bouwhuis toch op safari in Zuid-Afrika
- Castfoto GTST 2012: Wel Tim en Jack, geen Bilal

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “GTST: Jack van Houten neemt afscheid van Meerdijk

  1. Peter

    Bij de Spoilers van 19 November praat Lorena nog met Mike. Die gaat echt niet mee. :P Zoals verwacht.

      /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Mark zei in een interview dat de foto misschien niet is wat het lijkt.. Maar dat geloof ik niet, ik kan mij voorstellen dat dit 1 van de laatste shots van Jack is. En dat je hem daarna vanachter weg ziet varen de oceaan op.

      /   Reply  / 
  3. Den

    Ik vond de scenes waarin Jack en Lorena lekker samen zitten te kibbelen altijd erg vermakelijk om naar te kijken.. Jammer dat hij eruit gaat dus!

      /   Reply  / 
  4. gtstfites

    misschien niet is wat het lijkt misschien komt hij Martine tegen (je weet maar nooit). Lone van Roosendaal was gespot op de set van GTST er zijn geruchten dat zij Martine Hafkamp gaat spelen, dus Inge Ipenburg vervangen.

      /   Reply  / 
  5. gtstfites

    Ik bedoel de rol overnemen

      /   Reply  / 
  6. jt

    Jaaa ik wil weer een bitch in de serie ;)
    Al heb ik het idee dat die vriend van Janine van vroeger ook is ingehuurd door Maxime…
    Maxime moet ook binnenkort weer terug komen namelijk.

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Pip Pellens terug in vaste cast GTST | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>