Kijker GTST neemt afscheid van Cynthia Abma

gtst cynthia abmaHet nieuws dat Cynthia Abma Goede Tijden Slechte Tijden gaat verlaten is nog geen drie weken oud, vanavond zijn al haar laatste scenes te zien in de soap. Haar karakter Bianca Bouwhuis heeft een turbulente tijd doorgemaakt en is ietwat doorgedraaid, nu haar broer slachtoffer is van de parachutemoord. In de aflevering gisteren was te zien hoe Bianca volledig buiten haar zinnen raakte, daarbij in het water viel en brak toen Anton haar duidelijk maakte dat Mike dood is – en niet meer terugkomt. Bianca brak, en zal vanavond besluiten om even tot zichzelf te komen in het buitenland.

In werkelijkheid heeft Cynthia besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze wordt één van de vaste gezichten van SBS-titel Show Vandaag, iets wat niet te combineren valt met het acteren in een dagelijkse soap. Tussen dat besluit en de laatste scene heeft maar heel weinig tijd gezeten.

De kijkers van GTST hoeven het karakter van Bianca niet heel lang te missen, zij keert binnenkort terug in Meerdijk maar gespeeld door een andere actrice. Wie, dat is nog niet bekend.

Zie ook:
- Cynthia Abma wilde meer dan GTST alleen
- Cynthia Abma verruilt GTST voor Show Vandaag

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijker GTST neemt afscheid van Cynthia Abma

  1. Bernie

    Is het niet zo dat Cynthia er sowieso uit ging vanwege de flexwet, en tijdens haar “vakantie” heeft besloten om uberhauft niet terug te keren? Dus dat het geen invloed heeft gehad op de huidige verhaallijnen. Lijkt me veel logischer.

      /   Reply  / 
  2. Tim20 MJ

    Bianca zal wel naar Sjoerd gaan.

      /   Reply  / 
  3. Pim

    Ze gaat er wel uit met een knal. Een nu al legendarische soapscene gisteren. Bianca die Nola pakt, wegrent en uiteindelijk in het zwembad valt, en dat alles mondt uit in een niet geheel onlogische breakdown. Die vrouw heeft het nodige voor haar kiezen gehad de afgelopen 3 jaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>