Peter Faber in GTST; oude vlam Maxime?

peter faberPeter Faber duikt binnenkort op in Goede Tijden Slechte Tijden, zo weet Shownieuws te onthullen. Dat is ook meteen alles wat het programma weet, want wie Peter speelt of wanneer hij precies zijn intrede maakt, is niet bekend. Het zal mij niet verbazen als hij de vader van Vincent Muller speelt, oftewel: de oude vlam van Maxime Sanders.

Vorige week was al te zien hoe Paula Muller (Willeke van Ammelrooy) om het leven kwam na een hartaanval. Daarmee leek Maxime de dans te ontspringen, want zij hoefde toen niet meer aan Vincent op te biechten dat zij zijn biologische moeder is. De vader van Vincent is al die tijd in het buitenland geweest, ook tijdens de uitvaart, die plaatsvond in Zwitserland.

Janine vertrouwt het hele zaakje niet en is inmiddels gaan wroeten in het verleden van Paula. Ze ontdekt dat Paula heeft les gegeven aan de universiteit waar Maxime heeft gestudeerd. En met die lead zal Janine nog veel verder graven. De hele verhaallijn komt onvermijdelijk tot een climax bij de zomercliff van 4 juli!

Zie ook:
- Zomercliff GTST 2014 bestaat uit veel kleine cliffhangers
- GTST: Willeke van Ammelrooy speelt moeder Vincent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>