Toch talkshow Tour de France dit jaar

Tijdens de Tour de France dit jaar zal Mart Smeets toch elke avond op de buis verschijnen voor een talkshow. Na veel schuiven met budgetten is het de NOS gelukt de talkshow financieel rond te breien, meldt De Telegraaf. “Gezien het feit dat Lance Armstrong weer meedoet en de Raboploeg ambitieuze plannen heeft in de Tour 2009 met Sébastian Langeveld en Robert Geesink, hebben we met passen en meten de eindjes toch aan elkaar kunnen knopen”, zegt Maarten Nooten, hoofd NOS Sport in de krant. “Het zou dan ook een groot gemis zijn geweest voor de gemiddeld 1 miljoen trouwe kijkers.”

Lange tijd leek de NOS er geen zin in te hebben een Tour-talkshow te maken. “Vorige jaren konden er geen vrolijke verhalen verteld worden over de Tour met alle dopingschandalen. De talkshow, opgezet als sfeervol toetje na de dagelijkse Touretappe, verviel daardoor al te vaak in nakaarten over de meest recente dopinggevallen. Kortom, het werd er niet leuker op.”

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Toch talkshow Tour de France dit jaar

  1. Valpa

    Kijk dat is nog eens goed nieuws. Een van de beste sportprogramma’s van Nederland. Zeker voor mensen die overdag werken en dus niet elke etappe kunnen kijken is dit een geweldige oplossing om op een goede manier op de hoogte te blijven van de Tour. Met een specialist als Smeets, leuke gasten en een mooie locatie brengt dit de echte zomersfeer.

      /   Reply  / 
  2. Lies

    ik kan MisterMart niet zo goed hebben: stelt vraag op vraag en dan er nog een overheen in een interview. 2/3 MartTime en 1/3 voor de geinterviewde. Een one-man show is meer geschikt voor hem, is mijn mening.
    Ik geloof best dat hij veel kennis en kunde heeft over schaatsen en wielrennen en olympische spelen, maar het niet mijn interviewer..
    daag!

      /   Reply  / 
  3. Mart

    Ik vind hem juist erg goed. (Mistermart? dat ben ik toch al?) :D

      /   Reply  / 
  4. Lies

    dat mag jij ook zijn hoor, heb jij dan ook MartTime op tv? :-)

      /   Reply  / 
  5. c.j.m. witjens

    perfect – maar hoe kunnen wij de uitslag van de rebus inzenden

      /   Reply  / 
  6. Jan

    Kijk al jaren naar het “tourjournaal”met Mart Smeets.
    Vorig jaar zat er een cardiologe die voor een conferentie even van Maastricht naar Barcelona fietste.
    Mart Smeets vond ze een anti sport figuur, die nooit een sportprogramma zou mogen presenteren.
    Hier ben ik het dan ook heel grondig mee eens.
    Deze zeverzak hoort al lang niet meer thuis in een sportprogramma.
    Laat hem nog maar een paar jaar gaan basketballen, want dat is toch zijn sport,en hoeft hij sporten die hem niet interesseren maar belachelijk te maken.
    Sinds zijn zoon met een hockyster is getrouwd promoot hij die sport ineens ook.
    Laat hem maar vlug in de VUT gaan, en geef ons maar een sportpresentatrice met meer uitstraling, maar vooral meer verstand van sport, wat niet op een blaadje hoeft te staan, of ingefkuisterd via het oortje , zoals bij Smeets
    Daarom moet dit dom spelletje ook altijd in het sportjournaal.
    Kijk is bij NSF hoeveel leden deze club nog heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>