Nederland – Brazilië live bij NOS; iedereen pakt uit

Nederland – Brazilië. We hopen natuurlijk dat het erop wordt, maar vermoedelijk wordt het eronder. Brazilië is de grote favoriet voor de zege, wat volgens kenners ook weer zo zijn voordelen heeft. Minder druk voor het Oranje elftal. En voetbalfanaten wijzen er op dat dit elftal alleen maar penalty’s als tegengoals kreeg, geen reguliere doelpunten. En dat er meer verrassingen zijn geweest, zoals de uitschakeling van Frankrijk, Italië en Engeland. Hoe dan ook; vrijwel iedereen pakt flink uit met deze voetbalwedstrijd, in het achterhoofd houdende dat het wel eens de laatste wedstrijd voor het Nederlands elftal dit wk zou kunnen zijn.

Veel gemeenten hebben toegestaan dat er op grote schermen gekeken mag worden. Onder andere in Amsterdam en Rotterdam zijn hiervoor gelegenheden gecreëerd. Radio 538 strijkt zelfs neer op ‘zijn’ Museumplein met een reusachtig scherm, dat plaats biedt aan tienduizenden liefhebbers.

De Ster heeft zendtijd tegen recordprijzen verkocht. Tegen adverteerders is gezegd dat een spotje 113.000 euro kost, dan kan het alleen maar meevallen als het aantal kijkers uiteindelijk lager dan verwacht uitvalt. Veel bedrijven willen hun product graag uitlichten in de rust van de wedstrijd Nederand – Brazilië.

De NOS zendt de wedstrijd weer live uit. Het commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Frank Snoeks, die volgende week ook de finale van commentaar zal voorzien.

Nederland – Brazilië, 16.00 uur, NOS (NL1)

Zie ook:
- Ster rekent finaleprijzen bij spotje Nederland – Brazilië
- Nederland – Slowakije trok 10,1 miljoen kijkers
- Kameroen – Nederland in top 10 best bekeken voetbalwedstrijden
- Geringe kans op kijkcijferrecord dit WK Voetbal

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nederland – Brazilië live bij NOS; iedereen pakt uit

  1. Martijn

    Moet er niet aan denken om vanmiddag met dit soort temperaturen in een massa van mensen te staan op het museumplein. Sterkte aan alle mensen die er wel naartoe gaan :)

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Jij bent zeker niet een echte voetbalfan? Brazilie de GROOTSTE favoriet? Ja tegen Nederland ja..niet voor het WK.

      /   Reply  / 
  3. NDK

    En toch verbaast Nederland iedereen weer.

      /   Reply  / 
  4. Elise

    Ik houd niet van voetbal maar als ik die complete saamhorigheid zie van al die Oranjegangers overal in de stad en in parken dan vind ik dat wel heel erg super en dan is Nederland maar wat gezellig.
    Leuk toch al die heisa, een groot Oranjefeest met feestvierende mensen, helemaal goed!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>