Mart Smeets neemt afscheid na Olympische Spelen 2012

Hij heeft zijn vertrek al meermalen aangekondigd, maar nu lijkt het er toch echt van te komen. Mart Smeets, de zelfbenoemde mastodont van de NOS, gaat met pensioen. Na de Olympische Spelen van 2012 in Londen neemt Smeets afscheid van de kijker. Daarmee is de aankomende Tour de France meteen de laatste editie die Smeets bijwoont voor de NOS.

De NOS vindt echter niet de Tour de France maar de Olympische Spelen in Londen het enige geschikte podium om afscheid van de presentator Smeets te nemen. Na de Olympische Spelen zal de NOS Mart Smeets als freelancer blijven inzetten, in een andere hoedanigheid en met een andere frequentie.

Je kunt van Smeets vinden wat je wilt, hij is een vakkundig man met veel autoriteit. En dat zal toch een gemis vormen als hij straks zijn plekje opgeeft. Al moest het er natuurlijk een keer van komen.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Mart Smeets neemt afscheid na Olympische Spelen 2012

  1. ramon

    Herman,

    Kijk even KvdB terug. Daar wordt ook gezegd dat door de bezuinigen de Avondetappe is weggevallen!

      /   Reply  / 
    1. Helloo

      Kan Mart Smeets nu niet vertrekken, ik hoor hem nu op
      nederland 1 , met het fietsen, maar wat een slijmbal !!!!
      Met een renner die bij hem zit !!!!
      Ba. ba. en BA

        /   Reply  / 
  2. Pingback: Mart Smeets wilde nog niet weg bij NOS | Zappen

  3. Frans

    Laat Smeets de spelen maar afmaken, als de NOS dan maar woord houdt en ons verlost van deze pedante charlatan.

      /   Reply  / 
  4. Kees

    Het kriebelt al jaren bij het aanhoren van die ‘Smeets’ en -na jaren- ben ik de man spuugzat. Het is gewoon een zelfingenmen, corpulente egoncentrist die vooral geboeid is door zijn eigen denkbeelden. Meets heeft geen belangstelling voor de beleving van de sporter, maar voor zijn eigen ideeen over de sporter. De man stelt geen vragen vanuit belangstelling (als hij al vragen stelt) maar vanuit overduidelijk effectbejag. Plaatsvervangende schaamte: wat maakt dit toch duidelijk hoe passe de baby-boomers zijn. Smeets is sleets: kan niet meer communiceren met mensen van de huidige tijd. Het is pijnlijk om te zien. Ik verheug me op zijn terugtreden maar ik denk dat hij doorgaat totdat het zo genant wordt dat hij zelfs door de NOS wordt uitgekotst. That’ll be the day …

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>