Kijkcijfers vrijdag: Gordon wint met HGT en ordinaire mama

Gordon was gisteren van 20.30 tot 23.30 uur de marktleider op televisie. Drie uur lang was hij bij RTL 4 te zien en in dat tijdsbestek wist geen enkele zender meer publiek te trekken, blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek. Holland’s Got Talent was goed voor een krappe 1,9 miljoen kijkers terwijl Hotter Than My Daughter uit de startblokken kwam met bijna 1,4 miljoen kijkers. Alleen het NOS Journaal wist om 20.00 uur meer kijkers te trekken; 2,1 miljoen.

Nederland 1 scoorde verder met Flikken Gent, waar 1,1 miljoen mensen op afstemden, en André Rieu, die met zijn optreden in Heidelberg eveneens 1,1 miljoen kijkers boeide. Knevel + Van den Brink kwamen uit op 773 duizend kijkers.

Op Nederland 3 was de ontknoping van de Supercup te zien, een wedstrijd tussen Barcelona en Porto. Waar voetbal doorgaans goed is voor een miljoenenpubliek, bleef deze wedstrijd hangen op 600 duizend kijkers.

SBS 6 zond de film Journey to the Center of the Earth uit en trok daarmee 611 duizend kijkers. Aansluitend was Hart van Nederland goed voor 1 miljoen kijkers.

De opening van de Uitmarkt op Nederland 2 trok 275 duizend kijkers. In Therapie sloot de week af met 259 duizend kijkers.

Zie ook:
Kijkcijfers zondag: Laagterecord Zomergasten
- Kijkcijfers zaterdag: RTL levert best bekeken amusement
- Kijkcijfers vrijdag: Holland’s Got Talent stabiel op 1,9 mln

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>